• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

QSL KARTE IZ KAZAKHSTANA

Autor 9A3JB, 12. Siječanj 2006, 22:32:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3JB

Upravo sam dobio mail od Sergeja, UN1II da nam planira poslati prvu pošiljku QSL karata iz UN QSL biroa!!

Lijepa vijest, jer evo konačno da i taj entitet valjda više nećemo morati potvrđivati preko raznih menađera!

I do sada smo slali naše karte tamo, ali bez odgovora, sada ih šaljite još više prema meni jer ću i ja naše slati krajem mjeseca prema njima!

Pozdrav svima, posebno QSL-ljubcima!

Mike, 9A3JB

VE3ZIK

Ja sam preko DARC biroa dobio UN0C za 9A/VE3ZIK (koliko sam gledao, on nema menadzera nego je cini mi se preko UN biroa. Takodje, imam jako dobru saradnju sa DL8KAC takod a mi on sve potrvdi sto mu strpam u jedan koverat... :) Jako je brz i ekspeditivan.
73, Zik VE3ZIK, /9A,/E7, /S5,  DK8ZZ, YT3ZZ

9A3JB

Hvala za info Zik

Ovo će  ( ako bude ) biti prva ikad stigla pošiljka iz UN biroa!

Zna se dogoditi da poneki HAM preko nekog biroa (  UA ili DL  ) pošalje po nekoliko karata . Kako njih ima puno , ovo bi bilo lijepo!

gl de 9A3JB

9A2JG

Poljaci naveliko slave 80 godina rada njihovog QSL biroa; po svim opsezima radi postaja SP80QSL. Možda smo i mi mogli imati 9A15QSL?
Koki
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A4HP

JA SAM POVREMENO OVIH GODINA POSLAO NEKOLIKO KARTICA PREKO BIROA ZA UN ,NISU SE NIKADA VRATILE .DA LI SU KARTICE NEGDJE POSPREMLJENE PA CE BITI POSLANE  ILI DA IPAK POSALJEM NOVE .
POZDRAV IZ OGULINA!!
9A4HP OGULIN