• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Festival tehničke kulture 2017.

Autor 9A6SPR, 14. Listopad 2017, 14:58:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6SPR

Pozdrav Kolege!

Da li je neko od kolega radio-amatera, neko iz HRSa sudjelovao na Festivalu tehničke kulture 2017.
u organizaciji Zajednice tehničke kulture Osječko-baranjske županije i Hrvatska zajednica tehničke kulture?

"Festival tehničke kulture je jedinstvena manifestacija tehničke kulture u Republici Hrvatskoj na kojoj se istovremeno i na jednom mjestu predstavlja cjelokupna djelatnost nacionalnih udruga tehničke kulture u Republici Hrvatskoj (HZTK i nacionalni savezi tehničke kulture). Cjelokupna aktivnost Festivala tehničke kulture koji se svake godine održava u drugoj županiji doprinosi povećanju broja korisnika programa tehničke kulture, razvitku djelatnosti tehničke kulture u cjelini te privlačenju budućih sponzora i donatora.
Ove nas godine očekuje rekordan broj izlagača - uz Hrvatsku zajednicu tehničke kulture i nacionalne saveze, na Festivalu će se predstaviti domaćini - ZTK Osječko-baranjske županije i ZTK Grada Osijeka te brojne udruge s područja Osječko-baranjske županije, a kao gosti će se predstaviti CARNet, FabLab Hrvatska, STEMI d.o.o i domaćini Festivala tehničke kulture 2018. - ZTK Križevci i ZTK Koprivničko-križevačke županije.
Ulaz slobodan!"

Znam da su sudjelovali ekipa iz "Hrvatskog saveza CB radioklubova" sa prezentacijom "Moja prva CB veza". Kolega koji je bio u posjetu sa klincima nije nasao Radio-amatere, HRS..??
U cemu je kvaka?

73 de 9A6SPR  RADO

9A6AA

Rado, e nemere to tako!
Ti bi htio da HRS odmah sljedeći dan objavi izvješće o sudjelovanju! Ako dođe do Nove godine - biti ćemo iznenađeni.

Ako ništa drugo, najavljeni su u programu tog Festivala. Samo mi se čini da su trebali zamijeniti točke...

HRVATSKI RADIOAMATERSKI SAVEZ
• Radionica - Uspostava radioveze na KV i UKV opsezima
(petak, subota 10:00-12:00 i 16:00-18:00)
• Demonstracija postavljanja radioamaterske opreme
"DX never sleeps..."

9A1AA

Rado, reci kolegi da drugi puta malo bolje gleda.
Iznio si informciju koja nije točna. HRS je bio na Festivalu......

73, Ivo 9A1AA

9A6SPR

Pozdrav!

Puno Ti hvala na informaciji! Sad cu mu sa tim slikama "natrljati nos" i poslat okulisti;)
Rekel mi je da je vidio CBjase kak delaju sa izlozbe, ali ne i radio-amatere, sto je mene iskreno zacudilo.

73 de 9A6SPR  RADO

9A1AA

Rado, kažu da slika govori više od tisuću riječi.
Pa evo dvije slike iz Osijeka

73, Ivo 9A1AA