• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

HR KUP 2017

Autor 9A2VX, 21. Travanj 2017, 17:37:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2VX

Evo, približava se kraj travnja, no na našim stranicama nigdje ništa o "HRKLJUŠU"
HRS stranice su nove tako da su i propozicije za HR natjecanja nedostupne....
A nema ih niti na CRO CC stranicama.
Vjerovatno su 9A natjecanja propala otkada nam je KV manager otišao ( u predsjednika )
73!  Zvone

9A2EY

9A1AA

Na ovom novom webu sve što se tiče KV je na http://www.hamradio.hr/kv-kratki-val/
CRO CC trenutno nema voditelja a managera i IO ta problematika očito ne zanima.

73, Ivo 9A1AA

9A2VX

Hvala Željko, 9A2EY i Ivo, 9A1AA.
Ovo na hamradio.hr/kv nekako promaklo...
Ono download su pisali da sve što je starije od mjesec dana je na tome, ali ne možeš doći do toga ako neznaš put do toga...
HI!  Zvone

Drago mi je da su stavili na stranicu KV, ali bi slike trebali pomaknuti niže, tako da raspored bude na početku - moje skromno mišljenje...

9A2EY

Pozdrav svima, svim natjecateljima u HR Proljetnom kupu, a naročito onima koji su mi dali bodove,
Nije me pokolebala problematična vremenska prognoza, a na Malom Sljemenu (982 m A.S.L.) bilo je čak vrlo ugodno, sunčano i bez vjetra. Dosta dugo nisam radio na 80 m s te lokacije, a iznenadila me tako ugodna tišina na bandu prije natjecanja. Neusporedivo s cirkusom u gradu s vertikalkom HF6V. Čini mi se da su i propagacije bile solidne, jer se ne sjećam kad sam u QRP kategoriji u ovom natjecanju imao >10.000 bodova.
Prilažem i par fotki za ilustraciju.
Pozdrav & 73

Željko, 9A2EY