• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Odaberi radio ili ja... Što da radim?

Autor 9A4NA, 10. Siječanj 2017, 18:46:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A4NA

Moja draga gospođa je izjavila ili ona ili collins u našoj spavaćoj sobi.
Drage kolege lijepo Vas molim za savjet.
73
9a4na

9A4QV

Strpaj svoju dragu gospodju u tu kasetu od Collinsa i imat ces oboje, i suprugu i Collins u spavacoj sobi.

I onda govore da je Yuga bila losa, a dan danas svi bastine ex JNA i TO opremu  ;D

9A7PJT

Citat: 9A4NA  u 10. Siječanj 2017, 18:46:00
73
9a4na

A ,

vidili smo  sliku Collins-a   ;), .  . sad daj nezinu  pa  bi ti mogli dat  neki , korisni , savjet  ;D  !

73 PJT
uvik kontra, uvik kontra uvik kontra, takva sorta uvik kontra, takva sorta kad je nije, kad nije je je

9A7YY

Citat: 9A4NA  u 10. Siječanj 2017, 18:46:00
Drage kolege lijepo Vas molim za savjet.
73
9a4na

Pa šta se tu imaš mislit?  ;)

9A3QB

Sve je jasno!
Zna se kome je mjesto u PPS-u (hitno napraviti PPS), a zna se i tko bi trebao biti "gazda" u spavaćoj sobi.
Pozdrav iz hladnog Josipovca

9A5TD

Mazohizam i Fetiše sam drugačije zamišljao, unosiš mi zbrku u shvaćanje svijeta !!!

9A4NA

Odluku je bilo teško donijeti ali je ipak žena pobijedila.
Žena ostaje a collins ide vani  ;D
Naravno, sve je bila šala mala. Nakon dugo vremena osposobio sam collinsa koji je kako je to uobičajno kod ovih ovih prijemnika imao  problem sa tantalima u kratkom spoju.
Par dana sam ga koristio i uspoređivao sa kenwoodom ts850 i moram priznati da je collins bolji u prijemu.
Eto, collins ide u skladište, na mjesto collinsa se vraća mali ft-817 za noćno prisluškivanje.
Ako Vas bude interesiralo, šaljem i frišku fotografiju mog PPS-a.
73
Željko

9A4ZM

Collins je Collins, ali dvaput je dvaput  ;D

73 de Maki

9A5TD

Citat: 9A4NA  u 12. Siječanj 2017, 10:27:33
....i uspoređivao sa kenwoodom ts850 i moram priznati da je collins bolji u prijemu.....

Zasto mi svi radioamateri volimo uspoređivati  igračke od 1000 Eur i one od 15,000 Eur. NE znam za Vas ali do sada nisam imao slučaj da je jeftinije bilo i bolje...? Inače baš me zanima što misli bolja polovica kada iz kreveta vrtiš po tim gumbićima a ne tamo di bi trebao ???  Sigurno te hvali... ;) ;) ;) ;)