• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Kup Jadrana 2016

Autor 9A2VX, 30. Travanj 2016, 14:22:45

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2VX

Ispravak netočne pretpostavke:
9A1CIG nije s otoka, već iz Splita, prema tome K1 kategorija:
9A1CIG   Radioklub   KAŠTILAC/Milin   Put Ravnih njiva 30   21000   SPLIT
Točna tvrdnja 9A1WFF je iz Zagreba, a ne iz Jadrana:
9A1WFF   Radioklub   Hrvatska Flora i Fauna   Lastovska 14   10000   ZAGREB
Također točna tvrdnja: 9A1CEP je s kopna i ne može biti klub s Jadrana:
9A1CEP   Radioklub   DUGA RESA/PetruniĆ   MrežniČke poljice 13   47250   DUGA RESA

9A2MI

Zvone, ipak trebaš naočale. Kada se obračunava 20% za ulazak natjecatelja u kategoriju kluba, onda se računa broj veza prvoga i ako staviš miša na pozivnu oznaku člana kluba, dobiješ cijeli obračun.
Koliko veza ima prvi u kategoriji i koliko je od toga 20% VEZA ne bodoba te koliko je bilo veza s klubom koje se ne uzimaju u obzir.
73 de Miljenko 9a2mi

9A2VX

Miljenko, Imaš pravo.
Ispričavam se tebi i svima koje sam nepromišljeno optužio. Radi se o vezama, a ne bodovima.!
Ipak stoji da ste neke klubove definitivno trebali prebaciti u pripadajuće kategorije.

9A2MI

Svrstavanje natjecatalja u ispravne klubove je stvar natjecateljskog povjerenstva te žalbi i dokazivanje pripadnosti klubu, jer HRS evidencija šteka.
73 de Miljenko 9a2mi

9A2VX

Miljenko, ja sam izvukao iz HRSovog Callbooka. Nije važno da li sam ja prijavio svoj log Osječanima, Riječanima ili Splićanima. Važno je gdje je sjedište kluba za koji sam prijavio svoje bodove...

Očiti primjer koji bode u oči: 9A1D/P je definitivno radio iz obale, ali klub za koji je dao bodove je iz kontinentalnog dijela ili kopna

Pozdrav, Zvone

9A3MR

Službena adresa RK Kaštilac je Cesta dr. F. Tuđmana 58/I 21213 Kaštel Gomilica. Svojedobno sam zamolio stručnu službu HRS-a da mi poštu za klub šalje na kućnu adresu umjesto na službenu jer je tako zgodnije svima. Kako je moja kućna adresa dospjela u 9A Callbook kao službena klupska adresa to mi je nedokučivo. Mene to puno ne tangira... a ako je kome prouzročilo duševne boli...c'est la vie,

73, Rolando 9A3MR

9A6C

Ajde, raskrstili smo oko adresa, ali rezultata nema...žalbe otišle, izbori prošli i? KO će sad riješit ovu situaciju, koji manager, koji predsjednik? Treba li dočekat i novi softver za evidenciju "članova" pa da konačno vidimo kome idu punti za superkup? Jer valjda ima neka viša sila koja dirigira svim tim evidencijama i u svemu tome je najmanje važno da čovjek osobno plati članarinu i kaže da je član nekog kluba po svom izboru...

E pa nećeš, razbojniče :D

PS - neću reć da bi bilo pristojno napisat dvi-tri riči s vrha na ovu temu...

9A3ST

Da ne otvaram novu temu....a vezano uz KJ2017, jedno kratko pitanje.
Da li se pod klupskom pozivnom oznakom može raditi u kategoriji "jedan operator"?
( operator "P" razreda )

Neki link na pravila ili pravilnik koja to definiraju?
73, Branko, 9A3ST

9A1AA

73, Ivo 9A1AA

9A3ST

OK..
Hvala na brzom odgovoru, Ivo...
73