• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Zimski kup 2016

Autor 9a6c, 21. Siječanj 2016, 09:32:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2MI

Molim, "katastrofalne greške" pojasniti.
Sada je vrijeme da se prigovori kažu konkretno, da mogu djelovati u cilju poboljšanja robota i točnosti obračuna rezultata.

Kada rezultati postanu službeni, onda je kasno.
Hvala.
73 de Miljenko 9a2mi

9A4QV

Citat: 9a2mi  u 29. Siječanj 2016, 07:45:04
Molim, "katastrofalne greške" pojasniti.
Sada je vrijeme da se prigovori kažu konkretno, da mogu djelovati u cilju poboljšanja robota i točnosti obračuna rezultata.

Kada rezultati postanu službeni, onda je kasno.
Hvala.

Daj Miljenko, molim te, ostavi se robota i svega blisko njemu jer doprinosiš sveukupnoj načinjenoj šteti radioamaterskom pokretu.
Moliš da ti se pojasne katastrofalne greške, za robot na kojeg si ponosno stavio copyright oznaku 2007. godine i tu uslugu naplaćuješ a robot nije u stanju izvršiti niti naj osnovniju unakrsnu kontrolu logova i usporediti ono minimalno što se od njega traži.
Da ne spominjem alat kojem bi se prokazali smutljivci i prevaranti koji namjerno krše pravila a tome doprinosi i sam robot koji to nije u stanju otkriti.

Robot je pun rupa i propusta, rezultati nisu ispravni.
Ukazati ću ti možda na greške nakon što se objave konačni rezultati.

pozdrav
Adam

9A3TY

Kažu - na greškama se uči. U tvom slučaju, Miljenko, to očito nije istina.
Dokumentirao sam ti prošli put nešto od grešaka ali očito nije pomoglo. Ako ti nije bilo jasno mogao si se javiti. Ali ne. Pravio si se Toše. Valjda da se brže zaboravi.
Sada se ista (pogrešna) logika ponovila s istim rezultatom. Najosnovnija provjera uspoređivanjem ne radi 100% točno. Osim takvih ima i drugih, još očitijih grešaka. No, s obzirom da je riječ o tuđim logovima a ne mom, detalje o greškama vidjet ćeš nakon objave konačnih rezultata (ako u međuvremenu ne skužiš i sam gdje su greške ili ako ti vlasnici tih logova ne skrenu pažnju na greške).
Dokumentirat ću ti ih na isti način kao i prošli put - ispisima iz tvog robota.

73 de Ivo, 9A3TY

9A2MI

Popravio sam jednu "katastrofalnu grešku".
Vidite, ima li još koja...
73 de Miljenko 9a2mi

9A4QV

Drugar, nevalja ti taj robot...
I dalje nisi korigirao crosscheck rutinu kako treba.
Sumnjam da će ti se javiti "problematični" jer su ti zakuhali priču sa naknadnim ručnim masiranjem loga što (tvoj) robot nije u stanju pronaći.

9A3TY

Ili ja ne znam brojiti do 30 ili je KV povjerenstvo opet zakasnilo ?
73 de Ivo, 9A3TY

9A3TY

S obzirom da nema službene vijesti samo da skrenem pozornost da su objavljeni neslužbeni rezultati pa da ne propustite priliku za žalbu jer je valjda od tog (nepoznatog) trenutka počeo teći rok za žalbe.
73 de Ivo, 9A3TY

9A1AA

Ne, nego od trenutka kada na naslovnici bude pisalo da su to neslužbeni rezultati od tada počinje teći žalbeni rok.
Kada manager javi da su rezultati neslužbeni i da rok počinje teći ja stavim informaciju na web.....
Odluke donosi KV manager a ne administrator robota.
73, Ivo 9A1AA

9A2VX

Ha, ha ,ha Ivo ( Zadarski ), nisi pročitao moj odgovor Gogotu ( 9A6C)? ???
Strpljen, spašen. Čuvaj živce....  ;)
Još nije došao niti travanj ( Proljetni HRS Kup ili HRKLJUŠ! ). Tada očekuj neke rezultate, privremene, a možda čak i konačne, ako nam se posreći  ;D...

9A3TY

Citat: 9A1AA  u 14. Veljača 2016, 11:12:17
Ne, nego od trenutka kada na naslovnici bude pisalo da su to neslužbeni rezultati od tada počinje teći žalbeni rok.

Ne vidjeh u niti jednom pravilniku da se spominje www.hamradio.hr  - naslovnica ;D

A koliko smo imali prilike čuti Miljenka on ne radi ništa bez naloga KV managera pa valjda nije ni sada samostalno promijenio status u "neslužbeni rezultati".

73 de Ivo, 9A3TY

9A1AA

U pravu si imenjače.....ne piše onako kako sam ja naveo......u Općim pravilima ne navodi se mjesto gdje će ta informacija biti objavljena ;)
73, Ivo 9A1AA

9A4W

Svi šute.Što se dogadja jel gotova ova komedija ,tragedija,agonija.Bože sačuvaj.
73 Toma 9a4w

9A2VX

Citat:Svi šute.Što se dogadja jel gotova ova komedija ,tragedija,agonija.Bože sačuvaj.
Izvod iz Pravila kaže u točki 10:
Citat:10. Objava rezultata
Za sva natjecanja osim 9A CW
Rok za objavu prijavljenih rezultata je najkasnije 7 dana po isteku roka za dostavu natjecateljskih
dnevnika.
Neslužbeni rezultati objavljuju se najkasnije 30 dana nakon održanog natjecanja.
Zajedno s neslužbenim rezultatima objavljuju se javno i svi UBN reporti te dnevnici veza.
Primjedbe na neslužbene rezultate upućuju se elektroničkom poštom na istu adresu kao i dnevnici u
roku od 7 dana po objavi neslužbenih rezultata.
Službeni rezultati objavljuju se nakon rješavanja eventualno pristiglih primjedbi, a najkasnije 30 dana po
objavi neslužbenih rezultata.
E, sada Toma izračunaj koliko je to.
Možda 9A4CD ubrza postupak pa prisili KV managera da to završe, ali prema dosadašnjem iskustvu, još je sve prerano.
Tek je prošlo 30 dana + 8 dana nakon natjecanja.
Sada idu žalbe, pa komisija pušta žalbe slijedećih 30 dana i nakon toga treba zasjedati 8 dana pa onda eventualno proglase rezultate konačnima. ;)
Polako prijatelju. Nije to neki neozbiljan kontest kome je dozvoljeno uploadati log do 60 minuta nakon kontesta, pa je odmah nakon toga UBN i 2 sata nakon kontesta službeni rezultati.  Zar ne Ivo 9A1AA ( mislim na UKEI konteste  ) :'(

9A1AA

Zvone, član KV povjerenstva je Damir 4DC a ne 4CD......sad će se Igoru štucati (hi)

I mislim da ti Zvone nisi dobro shvatio....ZK je pravi kontest.....pogledaj samo koliko dugo to sve treba provjeravati da bi se došlo do ozbiljnih rezultata.......eee a sad zamisli da sve to treba napraviti za 60 minuta  ;D  ;D  ;D

73, Ivo 9A1AA

9A3TY

Citat: 9A2VX  u 26. Veljača 2016, 17:26:49
Tek je prošlo 30 dana + 8 dana nakon natjecanja.

Zvone, vidiš kako je lako pogriješiti. Nije prošlo 38 dana nego :
mysql> select datediff ('2016-02-26','2016-01-10');
+--------------------------------------+
| datediff ('2016-02-26','2016-01-10') |
|                                   47 |
1 row in set (0.00 sec)

Možda je čak 48 ali nisam htio cjepidlačiti  ;D

4DC će ubrzati postupak? Kako si me lipo nasmijao..... Pa on se ne smije niti javiti po ovoj temi u javnosti - kaže da mu je zabranjeno. Kad sam ga pitao po kojem to poslovniku nije imao odgovor.

Tako ti je to kad imaš jednog glavnog koji je Bog i batina i koji se sa svima nama koji smo uložili truda u natjecanje sada lijepo izruguje.

Što je najgore, ne izruguje se samo s nama nego i s Izvršnim odborom jer je od njih na trećoj sjednici 2015. dobio izričitu naredbu da poštuje rokove utvrđene pravilima natjecanja.

Zna on da će sve to biti po onoj staroj narodnoj "psi laju, karavane prolaze" ili "poija vuk magare" ...

73 de Ivo, 9A3TY