• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

KV kupovi - izmjena propozicija

Autor 9A1IW, 21. Siječanj 2015, 12:30:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9a6c

I još jedno malo potpitanje - što ako sudionik u natjecanju koji je ispoštovao sve zakonske i ine regulative ne želi da se njegovi bodovi pribrajaju nijednom klub, pa makar on bio i tzv matični?

Inzistiranje na ovom kao "mandatory" direktno zadire u slobodu izbora i prava na izbor.

Mogu razumijeti da se bodovi pribrajaju tzv matičnom klub, ali a koje čovjek član tri kluba
ne vidim razloga da sam ne odabere kome će pripasti, a opet s pogledom na drugi pasus?

Ako voliš radit u contestu ne moraš ljubit ni savez ni klub, a osobito konkurenciju ;D

9A3TY

Citat: 9a6c  u 16. Listopad 2015, 13:01:46
I još jedno malo potpitanje - što ako sudionik u natjecanju koji je ispoštovao sve zakonske i ine regulative ne želi da se njegovi bodovi pribrajaju nijednom klub, pa makar on bio i tzv matični?
Inzistiranje na ovom kao "mandatory" direktno zadire u slobodu izbora i prava na izbor.

Čovjek ne mora biti član kluba (niti HRS-a) da bi se natjecao - to je sloboda izbora.

Mogu razumijeti da se bodovi pribrajaju tzv matičnom klub, ali a koje čovjek član tri kluba
ne vidim razloga da sam ne odabere kome će pripasti, a opet s pogledom na drugi pasus?

Čovjek ima pravo izabrati koji klub će mu biti matični - opet sloboda izbora.
Pretpostavljam da će za matični izabrati onaj koji mu se najviše sviđa?

Ako voliš radit u contestu ne moraš ljubit ni savez ni klub, a osobito konkurenciju ;D

Pa valjda ti matični klub nije konkurencija ? ? ?
73 de Ivo, 9A3TY

9A2MI

Ispričavam se što sam se usudio pojasniti kako robot radi glede upisa kategorije kluba, a posebno što sam izrazio svoje mišljenje.
Ako se želi ograničiti upis kojem klubu stanica može i smije dati bodove to se može napraviti i
kao odabir na roboti ili da admin (manager) promijeni klub stanici koja je pogrešno to upisala.
Ako se to treba riješiti pomoću robota, onda treba netko, manager reči i osigurati ažurirane podatke sa
članovima matičnih klubova.
73 de Miljenko 9a2mi

9A3TY

? ? ?

Zar ti ne znaš čitati pravilnik pa ti ga netko treba pojašnjavati?

73 de Ivo, 9A3TY

9a6c

Citat: 9a3ty  u 16. Listopad 2015, 13:33:40

Čovjek ne mora biti član kluba (niti HRS-a) da bi se natjecao - to je sloboda izbora.

Čovjek ima pravo izabrati koji klub će mu biti matični - opet sloboda izbora.
Pretpostavljam da će za matični izabrati onaj koji mu se najviše sviđa?

Pa valjda ti matični klub nije konkurencija ? ? ?

Ivo,

ako po tvom čovjek ne mora bit član saveza ni kluba, čemu onda priča o matičnom klubu?

Priča o matičnom klubu ima smisla u smislu određivanja broja glasova na skupštinama saveza, a nastavljat je na ovom nivou po meni nema.

Naravno da klub nije konkurencija ni teoretski, to si malo krivo spojio. Mislio sam da je smajlić dovoljno zubat da ovo potkrijepi ;D

Teoretski, član si jednog kluba i imaš na nesreću predsjednika idiota i manipulatora koji u pravilu onemogućava članove u kvalitetnijem radu, ali će tvoj rezultat vrlo rado i bez problema pribrojiti uspjehu kluba i s tim zamahnuti pred očima sponzora ili neupućenih.

Naravno, ovo je samo teoretski, toga kod nas nema, osobito ne unutar HRS.

Svaka sličnost sa stvarnim osobama ili situacijama krajnje je slučajna.