• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

SUDAMIJA-IMA KOG IZ ST?

Autor 9A4DC, 08. Svibanj 2015, 14:16:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A4DC

Vy 73 to all.
Vrlo turisticki ekipa 9a6v/p u sastavu nas par staraca trenutno montirana na ST RIVI.Pozvali nas iz HZTK.RIG moj 817.ant TEZA KATASTROFA(HIHI) pa ak ko oce doc na pice-tu smo jos koju uru,a ko oce qso AL LOCO (hi!) skeniramo 28.450 i 50.130 mhz.
Iz gusta.
Tnx to 9a6w Na 2 cw veze.bice 50mega na loco tv.
GL OMS.
9a6v team

9A4DC

Dodatak-
Ekipa nas par staraca i 2 hamleta.
9a3eth i 9a3edw.
HPE CUAGN OMS.
9a6v team

9A5RPZ

Mogli ste i do Zagrebacke rive potegnuti. Pa da vas pocastim picem.
73 de 9A5RPZ
Ivan

Cvitu kamenih latica
pomaži me uljem iz grudi svojih maslina
daj mi zadnju buru i malo litnjeg lada
da još jednom čujem kako slave zvona starog grada

9A5ST

Jaki su ti iz HZTH,kad šta triba zovu...,a kad triba dat koju kunu onda se pravu blesavi !!!

9A5ST

9A4DC

Mi otisli.penjemo se uz Boraju!
Fala Draganu na vezama,fala Juri i Reniju na druzenju,fala Zekiju na postu ovdi,fala Splitu na gostoprimstvu,fala dici iz Splita,Makarske,Rijeke... Sto bili danas na Rivi u St i pokazali zanimanje za tehniku.
Ovo bilo najbolje od nas iz Zd sto smo mogli.(za vise nismo imali soldov!)
Ko budemo radisni i dobri i placu zaradili probacemo vidit jel Jarun slican Rivi (ne obecajemo,nama ovo hoby a ne profesia,skuzit molimo!)
Lip Vam pozdrav od
9a6v teama

9A7PJT

A pravi ste , . . . Blitvari  ;D !

Prvo nije Sudamija sa ( i ) nego SUDAMJA !
Da ste se najavili  donili bi Vam doli , . BEAM , . .   bia bi i koji Lajner pa da mozete prasit ka veliki  ;).
Bia  san doli , ucinia dir  ali Vas nisan  vidia  , . . da buden iskren nisan ni gleda  nesto posebno jer je bilo puno lipsih stvari za vidit po  Rivi  od te  , .  .tehnike ;D.
Na ovoj stand sam naletia , ali . .. .  ::)

73 PJT

uvik kontra, uvik kontra uvik kontra, takva sorta uvik kontra, takva sorta kad je nije, kad nije je je

9A4DC

Ajme moj lipi PJT oprosti,
Zaboravi sam ti se javit!
Fala na ponudi za LA i Cushcraft.ma
Ni nam do tog bilo,reka sam,ma turizan brale,sunce,riva,moja ekipa iz plovputa,vojarne na dracevcu,javit se lipim i dragim kastelankama i imocankam,sunce,toplo,more,riva.,
I jos imat stanicu za sankom.ma dis bolje?
Al dobro si  reka-falia je jos samo pijat domace blitve...
Aj sorry,kriv san,zvacu te drugi put,makar u Bobisa.
Gustaj ombre.

9A6R

Hvala ekipi iz matičnog kluba ZADAR 9A1BST na druženju.Bilo je lipo i nadam se da ćemo drugi put i u Zadru još bolje,HI.Lipi pozdrav ekipa i vidimo se.

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!