• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Potvrdjeno via LoTW

Autor 9A2JK, 02. Kolovoz 2007, 06:46:12

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2EU

EP6T - prvi logovi su već na LotW. Odlična ekspedicija i još bolji QSL manager Tim, M0URX. Radio sam ih jučer ranom zorom na 160 CW i 30 CW i RTTY i dans je već potvrđeno via LotW. Bravo za Rockall DX grupu i suradnike!

9A9XX

Ovo mi je najbrže potvrđeni QSO DXCC !!

Radio EP6T CW  danas   u 08,26 a u podne veza  potvrđena na LoTW, ali, ja sam u međuvremenu bio još brži- poslao sam QSK-ku via M0URX i 3 USA i javio mu na mail....dakle, ni žurba ponekad nije produktivna !
Međutim, ovo mi je apsolutno  nakbrža potvrda QSO otkad se bavim DX-anjem !

Svojedobno sam pitao kako iskomunicirati  5A1AL  nakon što mi se vratila kuverta  iz Libiye i netaknuta dva USA.
Imam odgovor;
Pred par dana prispjela mi je QSL-ka nakon što sam putem Pay-pal uplatio Abubakeru 5 USA.  :)

best 73ee

9A2SW

I dxexp C5X potvrđuje via LoTW u roku 24 sata. Super.
Zahtjev za qsl karticom menageru via paypal dobro je poslati tek nakon završetka ekspedicije.
Pozdrav svima
Valter, 9a2sw

9A3ST

Plati pa klati :-)
( za sponzore i sponzoruše )

Lastly, we want to recognize and thank a group of 1543 DXers. These people heard and responded to our plea for financial support prior to our DXpedition as this when the majority of our considerable expenses occurred. Last night, these special and generous people had their QSOs with K1N uploaded to LoTW (logbook of the world). This service was NOT a condition of their contribution, but comes as a completed surprise.

K1N TEAM

9A2NO

Bok!

VP8STI potvrđen vioa LotW. Moja DXCC CFM broj 340.
Uskoro će i VP8SGI.

73 Dino