• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

FN2013

Autor 9A7PPD, 29. Lipanj 2013, 23:26:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A7PPD

Evo par slika iz Fridrischafena 8)

9A7PPD

hexbeam

9A7PPD

.

9A7PPD

.

9A7PPD

.

9A7PJT

Jake 9A  snage  ;D . . .

73 PJT
uvik kontra, uvik kontra uvik kontra, takva sorta uvik kontra, takva sorta kad je nije, kad nije je je

9A6XX

Druženje je bilo vrhunsko kao uvijek... shopping malo manje...

Od zanimljivih izlagača bio je tu štand AD6IW, 9A4QV, 9A3NC... meni više zbog osebujnosti likova :-)

Slika u prilogu: Rivali na bandu ali jako dobri prijatelji...
S lijeva na desno: 9A1UN, 9A1TT, 9A2NA, E77DX koji čuči, 9A6XX, S55M, E77E i E73CQ...

73,
Hrle - 9A6XX

9A2JK

Čini mi se da je na ovogodišnjem HAMRADIO 2013 bilo manje posjetitelja nego lani.
Dobra strana toga je da je bilo više vremena dulje popričati sa starim i novim poznanicima.
HRS štand je bio ukusno i prigodno napravljen – sve pohvale s moje strane!
Posebno veseli da je bilo i naših proizvoda – 9A5N ručica za CW, 9A4QV Low Noise Amplifier
(Adame, isprika, ali fotografija nije uspjela – nije mi jasno zašto), neki su iskoristili priliku i
preuzeli zaslužena priznanja (9A2WJ) ... bilo je starih radija, špijunskih radija, SDR-ova
i najnovijih uređaja (TS-990).

73
Martin 9A2JK

Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A2JK

Još malo slika...

9A2JK

I još malo ...

9A4QV

Citat: 9A2JK  u 01. Srpanj 2013, 20:08:15
Posebno veseli da je bilo i naših proizvoda – 9A5N ručica za CW, 9A4QV Low Noise Amplifier
(Adame, isprika, ali fotografija nije uspjela – nije mi jasno zašto)
73
Martin 9A2JK

Hm, zaboravio sam iskljuciti foto jammer ispod stola koji je izgleda dobro obavljao svoj posao.
To je bila zastita protiv kopiranja proizvoda, nesto kao kad si nekad htio slikati vojnu opremu  8)

Brzinski rezime, dojam je bio da je bilo manje posjetitelja, manje izlagaca u prvom paviljonu.
Manje 9A posjetitelja a prodavaci se zale da je bilo i manje trgovanja.
Koliko sam osjetio, bolje je prolazila ciljana roba, dakle, specificni proizvodi koji su imali povoljnu cijenu. jako dobro su se prodavali instrumenti, uredjaji dosta slabije.
Najveci pile up je bio oko Spider stapova, oni od DX wire su imali slabu prodju.
I kamp je bio siromasniji nego inace.

Stekao se dojam da su kupci kupovali ono sto su imali na spisku, a van toga nije bilo mjesta, osim ako cijene nisu bile u stilu sve za 10 kuna....

Nas iz 9A je bilo malo, ali smo zato imali kvalitetne proizvode i koliko sam informiran vise nego odlicnu prodju. Osim nas dva bilo je jos nasih izlagaca sa odlicnim ucinkom.

Iduce godine trebalo bi se udruziti i napraviti 9A-tech stand, cisto radi bolje reklame, prodaja je i ovako dobro isla...

Najvise sam se iznenadio "napadu" na stand poznavaoca mikrovalne tehnike i EME majstora...

pozz
QV