• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

HTV 1 - Na rubu znanosti

Autor 9A2EY, 11. Ožujak 2013, 22:11:10

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2EY

Večeras 11.03.2013. u 22.52 u emisiji "Na rubu znanosti" nastupaju i radio amateri. Tema je o međunarodnim svemirskim postajama, prošlost, sadašnjost i budućnost. Zbog posla na rubu Slavonije, kasno saznao za termin, pa kasno prenosim INFO.
Pozdrav & 73
      Željko 9A2EY

9A2HM

Željko
čestitke na odličnom prilogu!

LP
Krešo

73 de Kreso

9A2Z

gledao sam odličan prilog. Naravno, čestitke Željku.!

9A4VM

Super prilog,čestitke Željko.

9a4vm-Vlado
73 de 9a4vm-Vlado

9A3ST

Više nego odličan prilog,
Željko je to opisao na način koji je i ljudima van naših krugova razumljiv.
Odlična prezentacija našeg hobija.
Čestitam, Željko

9A6R

Šteta što ova odlična serija ide u nešto kasnijem terminu ali ima i repete,HI.
Željko nakon ove emisije opet sam dobio želju da se malo aktiviram na SAT-u i tamo ostvarim barem DXCC diplomu,HI.
Moji komplimenti.
GL

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A3TY

Nažalost nisam uspio pogledati emisiju .... ali da li ste znali da je istraživač i koscenarist ove popularne serije Giuliano Marinković, 9A4AG (jedan od osnivača Radio kluba Jadera, 9A3W).
Bio kuda, kad su pametne stvari u pitanju, radioamateri svuda  ;D

73 de Ivo, 9A3TY

9A2JK

Većina ovakvih emisija HRT javne televizije može se naknadno pogledati (i snimiti) preko Interneta.
HRT to zove emisije na zahtjev. Ova još nije na Internetu, ali vjerujem da će uskoro biti.

Pogledajte link: http://www.hrt.hr/index.php?id=enz&tx_ttnews[cat]=605&cHash=b18081143c

73
Martin 9A2JK

P.S. Marko, 9A8MM, Firefox 19.0 (na Win XP) mi linka ovako kao gore. Nisam siguran da je to OK.

Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A4QV

Željko,

Odlična prezentacija, prilog i popularizacija...
Bilo bi lijepo kad bi se mogli svi takvi prilozi o našem hobiju u Hrvatskoj prikazani na TV naći na jednom mjestu.

73
QV

9A4OE

Citat: 9a3ty  u 12. Ožujak 2013, 07:25:38
istraživač i koscenarist ove popularne serije Giuliano Marinković, 9A4AG (jedan od osnivača Radio kluba Jadera, 9A3W).

Ima nekoliko emisija sa njim kao gostom, NLO-i, bio je i neki dan na 3. programu.
Možda će nekome biti interesantna tema HAARP
9A4OE Damir JN75EI-JN85MQ bivši član 9A1ARS

9A3MR

Izvrstan prilog, bravo Željko. Šteta što nije bilo duže.

Rolando 9A3MR

9A9T

Upravo sam pogledao emisiju...bravo Željko.
Veoma lijepo, uživao sam i ponosan sam što sam i ja dio toga!

Čujemo se negdje...
Najte kaj zameriti!
Tom, 9A9T

9A2EY

Hvala svima na komentarima oko emisije. Naravno da je tu ključna osoba Giuliano, 9A4AG koji je našao moje predavanje o SAT komunikacijama i to povezao s temom emisije o svemirskim postajama i Heramnu Potočniku. Ukupno je snimljeno 45 minuta materijala, ali je za potrebe emisije iz sirovine logično izvučeno ovo što je išlo u eter.
Moji kolege u QRL-u su izvukli link na snimku, pa oni koji nisu gledali uživo mogu to pogledati na webu:
http://www.hrt.hr/index.php?id=enz&tx_ttnews[cat]=605&cHash=b18081143c
Ako nekoga ovaj materijal malo potakne na rad putem satelita, bit će mi posebno drago. Također puno hvala Giulianu na uloženom trudu kod snimanja i pripreme priloga.
Pozdrav & 73
          Željko 9A2EY

9A7KXP

Upravo sam pogledao emisiju.

Savršena promocija radioamaterizma.

Odlično koncepirano,izgovoreno jednostavnim jezikom,čestitke Željko.

73 Hristo 9a7kxp

9A3R

Željko,

čestitam na odličnoj prezentaciji

73, Rudy 9a3r