• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

ZIMSKI KUP-PITANJE

Autor 9A9L, 08. Siječanj 2013, 13:54:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2VX

E sada smo počeli ozbiljno igrati!
Hvala na pitanju, ja koristim UCX log, a za Za konteste koristim N1MM i 9Atest ( za sada).
Moram napomenuti da mi UCX Log takodjer mi napiše da sam poslao QSL, kada ih isprintam ( jer sam ih tako printao). E sada je problem ako nisam napisao pozivni znak tvoga QSL managera, što se isto može napraviti? pa su mi se neke QSL vratile Primatelj nepoznat, a zatim, poruka na QRZ.com QSL only direct!!!

Za isporuku moraš pitati negog drugog, a ne mene. Iskreno niti ja nisam vidio Tvoju QSL na moj pozz znak, a potvrdjujem, jedna je došla za klub, no mislim da je bilo neko lokalno natjecanje, čini mi se HR kup!
I ja sam slao neke QSLke u Sisak, iako HAMs nisu bili članovi moga kluba. Vjerujem da će i neki drugi to napraviti, pa da to dođe kamo treba.
Možda ćemo ih tako i podsjetiti da vrate QSL karte koje su zabunom došle do njih!
No da ne počinjemo temu u temi, obećavam da ću Ti direkt poslati QSLku, ako odradomo vezu u ovom zimskom kontestu.
Pozdrav svima!    Zvone

9A9L

Neznam gdje si ti procitao da ja imam qsl managera. Moje karte idu preko biroa sto lijepo pise na Qrz.com.
Ako si gledao neki drugi znak to je nesto drugo. Treba se zamisliti.
No nije ni vazno.  Glavno da se mi razumijemo. GL u kontestu sutra.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM