• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Intervju PB2T

Autor 9A4OE, 05. Rujan 2012, 21:18:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A4OE

Ne posjecuje svaki dan ove nase stranice predsjednik 1. regiona IARU PB2T Blondeel Timmerman.
Ima li neke znakovitosti taj posijet?

Intervju koji je dao za DxCoffee
9A4OE Damir JN75EI-JN85MQ bivši član 9A1ARS

9A6AA

Hans, PB2T, dolazi u Zagreb u subotu, 8. rujna, u popodnevnim (večernjim) satima.

Čast mi je biti s njim taj dan na večeri. (Znam, znam, opet jedan "belosvetski"...).

U ponedjeljak produžuje na ARDF šampinat na Kopaoniku (http://www.ardf2012.org/).

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A7PJT

A ja mislia da ce doc najranije ujutro  na Jarun i posjetit vasar   :P . ?

Bolje ovako,  necemo tribat kravate stavljat  ;D !

73 PJT
uvik kontra, uvik kontra uvik kontra, takva sorta uvik kontra, takva sorta kad je nije, kad nije je je

9A1AA

Predsjednik IARU R1, Hans,PB2T bio je danas u Zagrebu. Sastav ekipe na večeri baš i nije bio onakav kako je najavljen.
Obavljeno je to u domaćinskom stilu, uz nazočnost predsjednika i dopredsjednika HRS-a i člana IO IARU-a.

73, Ivo 9A1AA

9A3SM

Ma tko to nije stigao na vrijeme na večeru sa predsjednikom ili je predsjednik ( PB2T)  morao obaviti 2 večere u jednoj večeri ...  ;D ;D ;D

9A6AA

Citat: 9A1AA  u 08. Rujan 2012, 21:41:27
Predsjednik IARU R1, Hans,PB2T bio je danas u Zagrebu. Sastav ekipe na večeri baš i nije bio onakav kako je najavljen.
Obavljeno je to u domaćinskom stilu, uz nazočnost predsjednika i dopredsjednika HRS-a i člana IO IARU-a.

Ivo,
nije mi jasno zašto se upetljavaš u ono što ti pravi probleme.
Prvo si napisao da "...dužnosnici ZARS-a (ZRF-a) i HRS-a znaju sve detalje oko posjeta pa će ga sigurno i domaćinski prihvatiti....", pa si onda to vrlo brzo, valjda na nečiji mig (pravilno) pospremio u koš a potom istrčavaš s gornjom viješću. Osakaćenom. Tko je na kraju bio a tko to nije bio na večeri? (Večera je ovdje samo kao sinonim druženja). Ako je predsjednik IARU-a bio u Zagrebu, što je nesumnjivo, zbog čega insinuacija da "sastav ekipe nije bio kako je najavljen"? Tko je najavio? Kako znaš tko je bio?
S druge strane, ako je tvoja vijest točna, zar ona ne zavrjeđuje biti objavljena (uz fotografiju !) na naslovnici HRS-ova weba? Osobno mislim da da.
Ovako, baviš se stvarima koje jednom moderatoru ne dolikuju.
Of course, 9A3SM, je nastavio u istom prizemnom stilu. A i što bi drugo...
9A6AA
"DX never sleeps..."

9A1AA

Ako je moja informacija netočna onda nam ti molim te reci kako je bilo na toj večeri koju si ti najavio ovdje!?
Oprosti ali nisam znao da moderator i web urednik nemaju pravo pisati na Forumu.
Eto neću više. Samo ću čitati  ;)
73, Ivo 9A1AA

9A6AA

Citat: 9A1AA  u 10. Rujan 2012, 00:31:24
...Eto neću više. Samo ću čitati  ;)

Mada nisi odgovorio ni na jedno pitanje, tako ti je i bolje.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A7IOM

Nema dana bez čarke, samo prepiranja i nadmudrivanja, dokle to tako?
Poz 9A7IOM

9A3SM

Citat: 9A3SM  u 09. Rujan 2012, 08:57:37
Ma tko to nije stigao na vrijeme na večeru sa predsjednikom ili je predsjednik ( PB2T)  morao obaviti 2 večere u jednoj večeri ...  ;D ;D ;D

Opet ja kriv ?? Zašto, jesam li negdje tebe spomenuo ili imenovao ??? NE ...

Davno sam ti predložio da se ti prizemljiš ali ti naravno opet po svome ... napad na druge .. ja tebe neću i nisam imao niti namjeru pa stvarno neznam zašto bućkaš gdje ne treba ...

VY 73 de Mato

9A6AA

Citat: 9a7iom  u 10. Rujan 2012, 08:21:49
Nema dana bez čarke, samo prepiranja i nadmudrivanja, dokle to tako?
Poz 9A7IOM
Josipe,
slažem se s tobom. No, pojedinci, pa makar oni bili "global moderatori" ili oni koji bučkaju pa kažu da to rade drugi, jednostavno ne mogu bez toga.
Jedne vodi nepoznavanje stvari a druge zloba i zavist.
A tako valjda mora biti.

Pričam sinoć s Hansom, PB2T, o tome. Kaže da takvih ima i kod njih, pa mi odmah bi malo lakše.
No, to nije uspjelo pokvariti ugođaj tijekom ukusne večere u ... (da ga ne reklamiram).

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A4OE

Citat: 9A1AA  u 08. Rujan 2012, 21:41:27

Ako se kojim slucajem radi o radnoj veceri vijest svakako zasluzuje paznju, ali ako se radi o cisto privatnoj veceri nepotrebno se inkomodiraju ljudi.

U svakom slucaju ima nekih najava za 13. o.m. (Krapinsko-Zagorska zupanija) koja u savakom slucaju zasluzuje paznju
9A4OE Damir JN75EI-JN85MQ bivši član 9A1ARS

9A1AA

Rekoh da o večeri više neću ali očito da moram
Svi koje zanimaju detalji neka pročitaju ovu temu od početka.
Predsjednik IARU R1 nije posjetio službeno HRS već je navratio u Zagreb u proputovanju za Kopaonik na ARDF Championship.

Damire, ja bih morao od nekoga dobiti informaciju o tome događanju 13. rujna da bih mogao objaviti bilo kakvu vijest vezano uz to.
73, Ivo 9A1AA

9a6c

Upravo tako.

Po svemu, posjet nije bio službeni, jer je najavljen neslužbeno, a opet mi se čini logično da sastav bude kakav je bio. Je li i gdje je bio prisutan i 9A6AA to se može iščitavati između redaka, ako je uopće i važno.

Uz malu napomenu da mi se ne čini baš primjerenim prenositi neformalne komentare iz privatnih razgovora pa makar se radilo o PB2T s kojim privatni odnosi mogu biti sjajni...

GG

9A6AA

Citat: 9A1AA  u 10. Rujan 2012, 09:58:43
... Damire, ja bih morao od nekoga dobiti informaciju o tome događanju 13. rujna da bih mogao objaviti bilo kakvu vijest vezano uz to.
Slažem se s Damirom glede 13. rujna.
Iz gornjega mogu zaključiti da su te "obavijestili" o događaju kojeg si prenio. Zar ne?
Ili si vidio kako ekipa odlazi s Jaruna pa si zaključio da se nešto sprema?
9A6AA
"DX never sleeps..."