• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

QSL received...

Autor 9A3MN, 05. Lipanj 2007, 09:17:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

9A2QP

Borise i  meni je tako stigla ("postatarget international" http://www.poste.it/postali/postatarget/postatarget_gamma.shtml) tako da sam se zacudio hi hi ali je ipak stigla i hvala im
Kad smo sretni uvijek smo dobri,ali kada smo dobri,nismo uvijek sretni.....
73 de 9A2QP Joe

9A2GA

Citat: 9A2QP  u 03. Rujan 2012, 19:27:56
Borise i  meni je tako stigla ("postatarget international" http://www.poste.it/postali/postatarget/postatarget_gamma.shtml) tako da sam se zacudio hi hi ali je ipak stigla i hvala im

Gledao sam na linku.
Radi se o usluzi državne pošte ali praktički se kupuju bonovi koji se onda koriste za poštarinu. Sve u svemu i njima (talijanskim poštama) je došla voda do grla pa sada izmišljaju sve i svašta.
:)  Svodi se na ono: iz šupljeg u prazno.
No korisnicima njihovih usluga poštarina je na taj način nešto niža pa tko ima puno istovjetnih pošiljaka za poslati, nešto mu je jeftinije (samo da ne ode konkurenciji - privatnicima).

Da li će onda i organizatori ekspedicija  tražiti manje USD  za donaciju?
Mo'š si mislit.   ;)

73 de 9A2GA
9A2GA is a member of 9A1WFF

9A6R

Vrag da ih nosi,samo nek pošalju što platimo :P

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A6R

Nakon točno 3mj.stigla 3C0E QSL kartica .Tnx Elmo.

73,9A6R

9A4MF

Dobio sam danas poštom u pismu QSL kartu sa pfx: WPE3AZC  malo neobičan pfx, ali pošto je bilo i malo pisamce, a i iz podataka sa karte je vidljivo da je to SWL. No, nije to sve: u pisamcu piše Steve da ima 97 godina i još uvijek je aktivan kao SWL OP. Svaka čast, pomislih, što je ljubav prema hobiju, rukopis pisan nesigurnom rukom, pa tako i koverta za povrat, pa se bojim da neće pronaći Stevea, a na QSL karti nema potpune adrese jer se nalazi u bolnici (vjerojatno starački dom).

podijelio sam to sa vama jer se divim tom čovjeku, želim mu neka još dugo uživa u svom omiljenom hobiju

lijepi pozdrav iz Lipika

9A3SM

Nije poštom,nije preko biroa nego OSOBNO od menadžera 9A1MB  ... nije loše i čovjeka veseli ...

9A6R

I meni je 9A1MB osobno uručio 9A22MINE.Priložio sam i mali skroman novčani doprinos ali me veseli.Hvala i sretno u akciji.

73,9A6R

DJ2MX

6m sezona skoro pa gotova,
ali QSL karte tek pocinju da dolaze  :)
Nakon skoro 5 mjeseci cekanja, stigla CE4WJK kartica.
Moja najdalja veza na 6m, ...pa jos SSB  ::)
Nr. 111 cfmd, cekam jos 4.

73, Mario DJ2MX,9A4MX,NØMX,E73DX

9A6R

Mario,bit će 4 mj.čekanja??
Ja potvrdio sve što se moglo,HI.

73,9A6R

9A5CW

Citat: DJ2MX  u 14. Rujan 2012, 12:34:16
6m sezona skoro pa gotova,
ali QSL karte tek pocinju da dolaze  :)
Nakon skoro 5 mjeseci cekanja, stigla CE4WJK kartica.
Moja najdalja veza na 6m, ...pa jos SSB  ::)
Nr. 111 cfmd, cekam jos 4.
Dobar si Mario, cestitam... ja sam na 150 radjenih... D64K je zadnji odradjen. Cekam 110-i cfm Lotw 6m only.
Stara lista... http://www.9a1p.com/9a5cw/6mdxcc.htm mozda posluzi 9A2GA u skoroj bucnosti :P

73
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:

Oni šta su sami pisali da doma imaju zeru žice, imaju više slotova od onih sa bimovima i kvadovima !

9A2GA

Citat: 9A5CW  u 15. Rujan 2012, 22:32:41

Stara lista... http://www.9a1p.com/9a5cw/6mdxcc.htm mozda posluzi 9A2GA u skoroj bucnosti :P
73

Možda.  ;D

Nitko od software-aša se ne javlja dobrovoljno da tu listu rađenih/potvrđenih DXCC zemalja napravi u obliku koda na web stranici HRS-a, da svatko može ažurirati svoj broj zemalja, pa ovako ostaje da ja MOŽDA to napravim kad ću imati volje i vremena, polako po starinski, pa ćete biti i na toj listi.  Carta canta!  ;)

U svakom slučaju dečki, čestitke na vezama i  QSL-kama za veze na 6m.

73 de Boris 9A2GA

9A2GA is a member of 9A1WFF

9A5BS

Danas je praznik! Stigao naramak QSL-ki od Vlada!!!
Isto tako dosao Fernando de Noronha!!
Nestrpljivo ocekujemo i Dxpediciju na Stijene sv. Petra i sv. Pavla PT0S!

9A5BS

new one

DJ2MX

Danas stigla CY9M, preko GDXF QSL servisa.
Prelijepa QSL iz radionice ON5UR.
73, Mario DJ2MX,9A4MX,NØMX,E73DX

9A5BS