• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Kalendar natjecanja za 2012.

Autor 9A5TO, 27. Siječanj 2012, 11:33:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A5TO

Je li kalendar za (n)ovu sezonu donesen i gdje se može vidjeti?

73,

T.

P.S. Svaka čast Stipi na prevođenju Pavila za ARG Sprint.
Vidim da je bilo teško ubaciti datum na predviđeno mjesto  :-X
«...Dozvoli mi da pobijedim. Ali ako ne mogu pobijediti, dozvoli mi da budem hrabar u pokušaju...»

9A1AA

Tome. Ako misliš na datum sjednice IO njega još nema iz objektivnih razloga.
Odluka je, kako vijest kaže, izglasana elektroničkim putem i biti će tehnički potvrđena na slijedećoj sjednici IO HRS-a čiji datum nam je još nepoznat.

73, Ivo 9A1AA

9A5TO

Citat: 9A1AA  u 27. Siječanj 2012, 11:37:15
Tome. Ako misliš na datum sjednice IO njega još nema iz objektivnih razloga.
Odluka je, kako vijest kaže, izglasana elektroničkim putem i biti će tehnički potvrđena na slijedećoj sjednici IO HRS-a čiji datum nam je još nepoznat.
Da, mislio sam na taj datum.
Ako je odluka donesena elektroničkim putem onda se poštuje taj datum. Nedavni slučaj nominacije za Fausta to može potvrditi, jer ako bi se čekla redovna sjednica IO puno toga bi promaklo u današnjem ritmu života. Zato i jesu uvedene e-sjednice. Barem sam ja tako shvatio tu dobru mogućnost...

Zar nije do kraja prošle godine trebao biti napravljen kalendar? Znam, ima vremena do proljeća. Iako se uglavnom zna tko su tradicionalni organizatori (tko može zasukati rukave i oraditi posao na korektan način) i u kojim okvirnim terminima.
S nestrpljenjem očekujem odgovor na pitanje kojim sam otvorio temu.

73,

T.

P.S. Datum iz sprinta mi načelno odgovara  :D
«...Dozvoli mi da pobijedim. Ali ako ne mogu pobijediti, dozvoli mi da budem hrabar u pokušaju...»

9A1AA

Mislim da opet na krivom mjestu postavljaš pitanja.
Forum nije službeno mjesto. To je samo Forum  ;)
73, Ivo 9A1AA

9A5TO

Citat: 9A1AA  u 27. Siječanj 2012, 12:00:03
Mislim da opet na krivom mjestu postavljaš pitanja.
Forum nije službeno mjesto. To je samo Forum  ;)
Pa ako ne znaš odgovor, dopusti onima koji ga eventualno znaju da ga priopće.
Bez brige, najprije sam konzultirao kalendar u rubrici ARG na ovom službenom webu HRS-a, ali tamo za 2012. nije objavljen.
Za službeni dopis nemam vremena, a IO ga ionako ne bi razmatrao...

73,

T.

9A1AA

Ja sam samo reagirao na tvoj komentar oko datuma.
Zaboravio sam da ti ne voliš kad ti netko imalo kontrira jer ti već ionako imaš svoj odgovor i svoj stav.
73, Ivo 9A1AA

9A5TO

Citat: 9A1AA  u 27. Siječanj 2012, 19:53:59
Ja sam samo reagirao na tvoj komentar oko datuma.
Neočno. Najprije si reagirao na to, a kasnije iznio sugestiju da ne koristim Forum za smisleno pitanje, koje vjerujem zanima još neke radioamatere.
Zatim sam pokazao jedan slučaj da tvoja tvrdnja o objektivnim razlozima nije utemeljena.

Ako pokažem još barem jedan primjer u kojemu će objekt biti odluka s daleko većim pravima i dužnostima, možda će tebi, ali i onima koji čitaju stvari biti jasnije. Korišteni izvori su zadnji zapisnik IO, ovaj službeni web HRS-a i jedan post iz kojega prizlazi da si imao određene ovlasti (legitimne???) i prije 4. sjednice IO u 2011. koja je održana 20.12.2011.
Odluka IO od 9.12.2011.
Izvršni Odbor HRS-a je putem elektroničke pošte 9. prosinca 2011. godine donio sljedeće odluke:
1. Matej Vida, 9A3AZW razrješuje se dužnosti urednika web stranica Hrvatskoga radioamaterskog
saveza.
2. Ivo Novak, 9A1AA imenuje se urednikom web stranica Hrvatskoga radioamaterskog saveza.

To je prezentirano na http://hamradio.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=2324:novi-urednik-web-stranica&catid=102:hrs-novosti&Itemid=2
Citat: 9A1AA  u 11. Prosinac 2011, 22:54:26
OK Damire. Prihvaćam sve sugestije. Može ovdje, može na moj mail a može i na PM. Molim za samo malo strpljenja prije nego što počnem sa čišćenjem. Sa vijestima krećem već od sutra......
Sada mi je prioritet uspostaviti otvoreni kanal sa uredom HRS-a, managerima i ostalim "funkcionerima" kako bih imali informacije sa najviše razine. Naravno, bit ću dosadano drzak, kao i obično :)

A sada o drugoj tvrdnji.
Citat: 9A1AA  u 27. Siječanj 2012, 19:53:59
Zaboravio sam da ti ne voliš kad ti netko imalo kontrira jer ti već ionako imaš svoj odgovor i svoj stav.
Netočno. Ja volim kada mi netko kontrira jer tada jasnije vidim jesam ili nisam bio u pravu.

73,

T.

9A1AA

Kao što rekoh: opet si TI u pravu. Ja sam ti kontrirao samo da ti dam priliku da i ti nešto kažeš kad već nemaš pravo glasa u svojoj sredini  ;)

Inače za ARG je zadužen Rolando 9A3MR (što zacijelo znaš) pa ako si baš toliko nestrpljiv vjerujem da bi bilo učinkovitije da si pitanje postavio njemu.

Kada se donese kalendar za aktivnosti HRS-a u 2012. godini i kada on bude dostavljen uredniku weba odmah će biti i objavljen.
73, Ivo 9A1AA

9A5TO

Citat: 9A1AA  u 27. Siječanj 2012, 22:31:16
Inače za ARG je zadužen Rolando 9A3MR (što zacijelo znaš) pa ako si baš toliko nestrpljiv vjerujem da bi bilo učinkovitije da si pitanje postavio njemu.

Kada se donese kalendar za aktivnosti HRS-a u 2012. godini i kada on bude dostavljen uredniku weba odmah će biti i objavljen.
Da si ovo napisao u svojem prvom odgovoru bilo bi s tvoje strane dovoljno. A Rolando kada bude vidio upit ako zna barem djelomične podatke vjerujem da će ih drage volje objaviti i na forumu.

Citat: 9A1AA  u 27. Siječanj 2012, 22:31:16
Kao što rekoh: opet si TI u pravu. Ja sam ti kontrirao samo da ti dam priliku da i ti nešto kažeš kad već nemaš pravo glasa u svojoj sredini  ;)
Iako si moderator, svjesno kršim pravilo broj 14. pod zabranama da upozorim (kao što su to već poneki pod drugim temama činili) na ovlasti koje si pod ovom temom prekršio.

Naime, ja sam pitanje postavio na temelju 10. pozitivnog pravila.
Dok si se ti koristio onim pod brojem 16. te iz nedozvoljenih pravila brojem 1. i 7.

Sapienti sat!

73.

T.

P.S. Budući nemam dovoljno vremena za kvalitetnu raspravu, zaključat ću ovu temu te otvoriti novu. Gdje se ne moraš javiti sve dok ne budeš znao točan odgovor.