• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

KV zimski kup 2012

Autor 9A2VX, 18. Siječanj 2012, 23:16:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A1AA

To mi djeluje ko ono kada piroman potpali vatru pa onda gleda kao gori i prvi daje policiji informaciju  ;D

A  ja već mislio da mi predajnik nije uredu pa se ne čujem u Lici i na nekim drugim lokacijama, kad ono kriva moja jezičina pa se zamjerio nekima.

Stvarno je dobro što su logovi javni pa se sve vidi. Ne sumnjam da "režiseri" imaju obrazloženje za svoje aktivnosti samo se toplo nadam da se više neće lupati u "hamspirit" prsa dok im ne poplave.

Da ne pomislite da je off topic ovo je komentar ponašanja u ZK 2012  ;)
73, Ivo 9A1AA

9A2GA

..., a iz mojeg loga je vidljivo da sam prva dva perioda prespavao.  ;D

Idući puta moram pažljivije čitati pravila takmičenja, posebno dio koji se odnosi na "po lokalnom vremenu" - "po UTC-u". HI!

Malo krivo pročitana pravila, malo što sam "ubio oko" poslije ručka i rezultat se vidi. Uvjerljivo sam zadnji u prijavljenoj kategoriji.  ;D

Kreši, 9A5K pohvale za LOG program i brzu obradu podataka.

Sada idem spavati dalje, tako da se naspavam do HRK-a.  ;)   Laku noć!

73 de Boris 9A2GA
9A2GA is a member of 9A1WFF

9A9L

Citat: 9a7v  u 25. Siječanj 2012, 13:12:55

Tražeči odgovor na to pitanje, predlažem da u našim natjecanjima dodjelimo još
plaketu za "male režisere", a za KV zimski kup 2012 nominiram 9A9L !

73 od 9A7V
A hoce li to mozda neka od varazdinki predavati nagradu?? Ili mozda neka ljepotica sa morske strane.  Znamo i mi citati UBN a u njemu se svasta vidi. I za tvoju informaciju ja se ne osjecam prozvan. Tko me je cuo napravio je vezu samnom. Tko nije nije. Tu pomoci nema osim staviti bolje antene. Trebat ce i ubuduce pa je dobro da su uvijek spremne na lokaciji. Cestitke pobjednicima a ostalima vise srece drugi put.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A2SB

Čestitke svim ekipama na izvrsnom rezultatu,bez obzira na prijavljenu kategoriju!

9A2VX

Budući da sam ja započeo temu, bilo bo pristojno da se javim i čestitam svim sudionicima kontesta, posebice pobjednicima, te zahvalim na vezama.
A netko kaže kategorije? Pa ovdje je bar jasno: Single/mix, cw, ssb; Single qrp; Multi i Klub. Treba izabrati prvu kategoriju i točka!
Do slušanja u HRK! (možda i prije ako ćete biti od volje).

73!  Zvone