• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

CQ DX maraton 2010

Autor 9A4OE, 04. Siječanj 2010, 20:42:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A4OE

Takmicenje koje traje cijele godine, jos nije kasno da se ukljucite.
Podrobnije informacije ovdje
9A4OE Damir JN75EI-JN85MQ bivši član 9A1ARS

9A5TO

Odlična stvar, samo šteta što nemaju i kategoriju klubova.
Ovako se za TOP rezultat mogu boriti oni koji doista imaju jako puno slobodnog vremena.

73,

Tom, 9A5TO, 9ARS25

P.S. Na http://www.425dxn.org/awards/toplist/ su liste za aktivne DXCC. Za sada samo 4 9A znaka na njoj.
«...Dozvoli mi da pobijedim. Ali ako ne mogu pobijediti, dozvoli mi da budem hrabar u pokušaju...»

9A5CW

Bok, mislim da su malo pobrkani lonci (padele) na naslovnoj stranici tj.vjesti...
Jedno je 425 top list, jedno je aktivne stanice a sasvim drugo je DX maraton...
Ne znam tko je objavio vijest ali jedno s drugim nema nikave veze osim sto se svi bore da naprave sto vise
DXCCa na svim bandovima... tj.425 listi na HF-u.

quarat Lipe...

73
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:

Oni šta su sami pisali da doma imaju zeru žice, imaju više slotova od onih sa bimovima i kvadovima !

9A4OE

Upravu si Patrice 2010 DX Marathon Official Score Sheet
Izmedju ostalog nasi moderatori malo kasne sa objavo vijesti ove i one o 3Z0RADIO. Nako sto je objavljeno ovdje, oni stavljaju na naslovnicu kao njihovu vijest

9A7YY

Citat: 9a4oe  u 10. Siječanj 2010, 22:26:27

Izmedju ostalog nasi moderatori malo kasne sa objavo vijesti ove i one o 3Z0RADIO. Nako sto je objavljeno ovdje, oni stavljaju na naslovnicu kao njihovu vijest

Damire pobrkao si lončiće, moderatori nemaju ništa sa objavljivanjem vijesti na portalu, naše je tek da malo počistimo ako netko slučajno nešto "prospe" po forumu. To je posao urednika weba.

Međutim ti ili bilo tko drugi ako misli da ima vijest za portal onda postoji jednostavan način da to i napravi i ne objavljuje vijest na forumu koja često prođe nezapaženo.
U svom korisničkom meniju imaš opciju pošalji vijest et voila, nakon autorizacije vijest je na portalu.

Nadam se da sam pomogao.

Lijepi pozdrav
Branko 9A7YY

9A5CW

Citat: 9A7YY  u 11. Siječanj 2010, 01:18:23
Citat: 9a4oe  u 10. Siječanj 2010, 22:26:27

Damire pobrkao si lončiće, moderatori nemaju ništa sa objavljivanjem vijesti na portalu, naše je tek da malo počistimo ako netko slučajno nešto "prospe" po forumu. To je posao urednika weba.

Međutim ti ili bilo tko drugi ako misli da ima vijest za portal onda postoji jednostavan način da to i napravi i ne objavljuje vijest na forumu koja često prođe nezapaženo.
U svom korisničkom meniju imaš opciju pošalji vijest et voila, nakon autorizacije vijest je na portalu.

Nadam se da sam pomogao.

Lijepi pozdrav
Branko 9A7YY

A da skratis malo i da ispravis vijest? Ti si iskusni ham vjerovatno si zamjetio gresku na vrijeme? Si? 73
73, Pa3k 9A5CW
B. Đorđević napisa:

Oni šta su sami pisali da doma imaju zeru žice, imaju više slotova od onih sa bimovima i kvadovima !

9A4OE

Napisao sam moderatori jer nemam pojma tko stavlja vijesti na naslovnicu.
Veci je problem priznati gresku i ispraviti je, ma sa cije strane je napravljena. Urednik web-a zna za nju, jer je bio prisutan (prijavljen) u trenutku dok sam ja pisao predhodni post.
Patrik je uvidio gresku ja sam stavio link sa sluzbenim popisom zemalja koje se priznaju, a sve ostalo je van teme.
Tako i ova prepiska ne spada ovamo nego se moze prebaciti u "Posljednje vijesti sa naslovnice" (tako nekako se zove otvorena rasprava) ili u kos.
Evo posla za moderatore.

9A9L

Cudo da se do sada nije javio neki iz Istre sa komentarom da je trebalo ovo i prevesti jer je ovo hrvatski forum a on bas ne razumije engleski.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A5CW

Citat: 9A9L  u 11. Siječanj 2010, 14:35:56
Cudo da se do sada nije javio neki iz Istre sa komentarom da je trebalo ovo i prevesti jer je ovo hrvatski forum a on bas ne razumije engleski.
offtopic: zaboravio si da mi dugujes neke izolatore?
73, Pa3k 9A5CW
B. Đorđević napisa:

9A9L

Nisam nisam.....dobijes ih u Kraljevici.
Valjda ce 2VJ kolegi iz istre prevesti na njemu razumljive jezike.....
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A2GA

Nakon 6 mjeseci čekanja, danas stigla diploma za osvojeno prvo mjesto u 9A za 2009. godinu.

Ovu sam diplomu osvojio na principu da sam bio jedini iz 9A koji je poslao LOG.  8)

Da se ne bi i za 2010. "izvukao" na isti način, pozivam 9A operatere da pošalju LOG-ove za 2010.
Ipak će biti ljepše za vidjeti ako organizatoru (http://www.cq-amateur-radio.com/) stigne više logova iz 9A.

Propozicije možete pronaći na:

http://www.dxmarathon.com/

rok za slanje LOG-ova je 31/01/2011.

Sretno.

73 de Boris 9A2GA
9A2GA is a member of 9A1WFF

9A5CW

Cestitam Borise, ja sam svoj score prijavio prije par dana u Unlimited kategoriji i vecina DXCC/ZONE a je na 50MHz.
73

73, Pa3k 9A5CW
B. Đorđević napisa:

9A5CW

Stiglo jucer ;)
73, Pa3k 9A5CW
B. Đorđević napisa: