• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Hamfest "Podravina 2009 i 2010"

Autor 9A6JRZ, 06. Listopad 2010, 20:30:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6JRZ

Članovi Radio kluba "Koprivnica" organiziraju dana 07.11.2010.godine H A M F E S T - "Podravina 2009 - 2010", koji će se održati u sklopu obilježavanja dana grada Koprivnice.

Okupljanje je do 10,00 sati u prostorijama Radio kluba Koprivnica, u Koprivnici Trg mladosti 1a, Dom zajednice tehničke kulture, gdje će se održati podjela nagrada i priznanja za 2009. i 2010.godinu.

Po završetku podjele priznanja organizirano je tradicionalno druženje uz objed u poznatom, koprivničkom ugostiteljskom objektu.
Iz tog razloga umoljavamo sve sudionike UKV natjecanja ''Podravina 2009 i 2010'', koji namjeravaju doći na Hamfest, da nas o svojem dolasku izvjeste, bilo e-mailom: 9a7k@9a7k.com bilo pozivom na broj: 091 - 516 -2252...najkasnije do 1.11.2010.g kako bismo na vrijeme mogli osigurati dovoljan broj mjesta u ugostiteljskom objektu.

Za sve one koji neznaju gdje se nalazi naš klub, organizirali smo dežurstvo naših članova na kanalu S-19  145.475MHz...koji će sve goste sprovesti do kluba.

Radujemo se Vašem dolasku!
73 de 9a6jrz

9A9L

Danas sam dobio obavjest iz Koprivnice. Na sjednici IO donesena je odluka da ce podjeliti paketu za 1. mjesto a drugo i trece dobivaju medalje. Za ostala mjesta bice dodijeljenje diplome. Zbog kratkoce vremena potrebno je dostaviti prijave dolaska sto prije.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A2EY

Zoran je u pozivu za hamfest napisao:
".......
Po završetku podjele priznanja organizirano je tradicionalno druženje uz objed u poznatom, koprivničkom ugostiteljskom objektu.
Iz tog razloga umoljavamo sve sudionike UKV natjecanja ''Podravina 2009 i 2010'', koji namjeravaju doći na Hamfest, da nas o svojem dolasku izvjeste ...... "

Pitanje je šta je sa sudionicima KV natjecanja "Podravina" 2009? Je li ih nema puno, ili nema podjele za KV natjecanje ili su zaboravljeni?

Pozdrav & 73

Željko 9A2EY (QRP)

9A1BM

Željko, natjecanje koje spominješ se zove "Koprivničke jeseni" i mislim da nema veze sa ovim organizatorima, ili se varam?
73 ,Berislav 9a1bm.

9A6JRZ

Berislav je u pravu. U Koprivnici imaju 2 radiokluba.

Organizator natjecanja Koprivničke jeseni je RK Talan & co (www.talan-co.hr). Mislim da su diplome štampane i da ih samo treba podijeliti (2008 i 2009-u godinu). Problem je kao i u svakom klubu kako to riješiti, a da to najmanje košta. Najvjerojetnije da će to ipak biti riješeno poštom, ali problem je pakiranje. S obzirom da će sada uskoro opet Koprivničke jeseni, možda sačekaju pa onda odmah riješe dostavu diploma za tri godine.
Idealno bi bilo slati diplome u tuljku, ali ga je teško pronaći u dovoljnoj količini.

Mislim da će uskoro imati neki jubilej/skupštinu pa će vjerojatno i o tome raspraviti.

Nisam njihov član, ali ponešto znam ;)

Lijep pozdrav na sve strane iz Koprivnice i nadam se da se vidimo u velikom broju na hamfestu 7.11.
73 de 9a6jrz

9A2EY

Ufffff, da, da! Moja greška. Radi se o dva kluba i dva različita natjecanja. Hvala Berislavu i Zoranu na pojašnjenju.
Puno pozdrava & 73

Željko 9A2EY