• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Kup Jadrana 2009

Autor 9A6AA, 05. Listopad 2009, 14:41:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6AA

Prvo - držite se teme.

Zanima me koju oznaku bih trebao davati u Kupu Jadrana ako (kojim slučajem) na dan natjecanja osvanem u Nerezinama?
Nju nisam pronašao na http://www.cro-cc.net/hrcontest/kup_jadrana_novo.pdf mada Nerezine imaju lučku ispostavu.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A4QV

Kao prvo.
kao što znaš Nerezine - daješ oznaku Mali Lošinj.

Kao drugo ,zaobilazim HRKljuš takmičenja u velikom luku.

Kao treće možda pustim SDR da snima malo, da se opet slatko smijem muljatorima-no limit.

QV

9A7YY

Očito je popis slovnih oznaka luke upisa malo zastario no novi možete pronaći na ovom linku http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2009_02_18_389.html pa će se i popis vezan uz Kup Jadrana nadopuniti.

9A5K

Hvala Branko.

Update će biti napravljen odmah.

73,
Krešo - 9A5K

P.S. Popis slovnih oznaka je ažuriran sukladno službenim dokumentima. U istom smislu bit će izmjenjen i popis množitelja u računalnim programima 9ATest i modulu za Writelog za ovo natjecanje.

9A4QV

Ups, greška moja, ipak je Nerezine NE, a na webu se mogu pronaći pisani dokumneti kako Nerezine po tome spadaju pod Mali Lošinj zajedno sa brojevima telefona itd...

QV

9A6R

Poučen lošim iskustvima nekih kolega u jednom nedavnom 9A natjecanju,odlučio sam ove godine NE učestvovati u ovogodišnjem izdanju Kupa Jadrana.
Osobno nisam uskraćen ni veze u tom natjecanju ali sva ta događanja niti malo mi nisu"legla".S toga sam donio ovakvu odluku.Jednostavno ne želim da me sutra netko optužuje da sam ga namjerno zaobišao,favorizirao druge kolege,"frizirao"LOG itd.Sad se pomalo bojim božebitnim manipuliranjem mojih veza od strane kvarne manjine.
Svim sudionicima u ovogodišnjem Kupu Jadrana želim što više veza,množitelja,da poluče što bolji rezultat ali i da se nakon natjecanja ne razočaraju kao u nedavnom 9A KV natjecanju.

Zdravi i veseli bili!

73,9A6R Renny

GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A2Y

Naravno greška je Kalmetina.Imamo Starigrad (Paklenica) i Stari Grad na Hvaru(najstariji grad u Hrvatskoj)Otok Hvar ima HV,JL,SG I SC ,pa udr ite.Mene neće biti ni na jednom mjestu.
    9A2Y

9A6XX

ekipa se skuplja, ideja je pala, volje ima, pivo ćemo nać, a onda samo treba eci-peci-pec brm brm... možda i na neki IOCA.. a možda sretnemo i 9A6AA...

naravno, već smo osmislili kako ćemo varat a da zaobiđemo sve zamke i špijune... :-)

73,
Hrle - 9A6XX

9a6c

Citat: 9a4qv  u 05. Listopad 2009, 17:10:25
Ups, greška moja, ipak je Nerezine NE, a na webu se mogu pronaći pisani dokumneti kako Nerezine po tome spadaju pod Mali Lošinj zajedno sa brojevima telefona itd...

QV

Da stvar bude bolja, googlajući po svijetu naletim na lčke ispostave u Kaštelima itd - nazovem Lučku kapetaniju u Splitu i tamo me prošetaju po zgradi i ntiko nema pojma koje je nova oznaka za Kaštela gdje se na broj telefona nitko ne javlja.

Zovem Trogir, ista priča

Kucnem i na NN, ništa ne nađem pa povjerujem drugu iz LK Split da će sve biti objavljeno u NN, ali avaj...

GG

PS - Pivo na IOCa ekspediciji... a di su stara dobra vrimena...

9A7YY

Kaštela = KŠ 

PS
Vidi link gore.

9A3R

dobru zabavu želim svima koji budu radili u KJ
meni je HRkljuša dosta...

73, Rudy 9a3r

9a6c

Ajmo se mi držat teme - za koji sat kreće Kup Jadrana s čak tri najave na naslovnci.
Nova pravila, novo povjerenstvo, novi množitelji.

Početak u najgoru uru - iza obida, isto ka da ga organizira CK SKP(b) - nema odmora dok traje obnova. Umisto da kroz ovaj kup njegujemo dobre dalmatinske običaje, tipa pižolotić iza dobre spize i 2-3 bevande, mi moramo radit ka u rudniku.

Tako nan i triba kad se ne znamo izborit za svoje interese i kad nan nametuti izabranici odma' iza Pađena zaborave odakle su krenili put metropole...

Nego, ko će sad napaćeno tijelo održat u budnom stanju i još pazit da ne bi kome šta na bandu krivo reka pa da te posli rastižu po povjerenstvima ka narodnog neprijatelja...

I onda se vrli organizatori čude kako ima malo postaja s Jadrana? A kako će ih bit? Najboje lipo da mi jadranaši počnemo jedno dvi ure iza ostalih, kad se lipo odmorimo i sredimo, popijemo kafu i malo se razaberemo. A brojeve i ostalo možemo i na mobitel, brže je i manje qrm-a.

Aj dobro, nećemo mobitelon.

CU KJ

GL GG

CW FISTING RULEZZZZZ

9A2Y

Na žalost ,Timova ima 50% manje nego lani.Prošle godine ŠEST a ove godine TRI.   Samo,da tako  ne bude i u ostalim kategorijama.Valjda nije i ovo za Koš.Mislim da sam u Topicu.
   9a2y

9A4WY

e bas mi je uzeo rijeci iz usta 9a6c....rucak 2-3 oradele pa 2-3 bevande i onda mene pita za malo "ubit oko"(inace to je bioloska potreba...pogledajte lavove u savani kad nesto pojedu onda ih pita malo za odspavat... ;D )
danas zena sprema rucak ranije da to stignem sve obaviti... ;D
nego treba uru kontesta promijenit...bit ce sigurno vise ljudi s jadrana...
Logic will take you from A to B.
Imagination will take you everywhere
    A.E.

9A6R

Aha,bit će nas sve više da nas opet ovi sa kontinenta prevare!Fala lipa :P

9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!