• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

ARG Pula

Autor 9A6XX, 25. Ožujak 2005, 11:41:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6XX

Aloha,
pošto je državno ove godine u Puli, a mi bi išli jedna mala ekipica iz Pazina, mene zanima da li postoji neka dobra duša koja dolazi u Pulu da bi posudila nekoliko komada goniometara za 3.5MHz... nekoliko = 3! Ne bi baš bilo ekonomično da za taj jedan ARG kupujemo goniometre a voljeli bi za stare dane otrčati nešto, a i malo taj pivski trbuščić smanjit..

Ukoliko ima takvih molim e-mail na hrle@rkp.hr

Zahvaljujem, i vidimo se u Puli!

Hrle - 9A6XX

9A4OP

Lijep pozdrav Hrle...

Što se tiće goniometra naći ćemo našto s čim se može trčati i pobjediti....zavisi samo koliko je vješt onaj koji ga upotrebljava.
Ako ti treba 3 goniometra imaš ih kod mene ...i za 3,5 MHz i za 144 MHZ...
Bilo bi dobro da se natječete na obje frekvencije..

Pozdravi i do viđenja u Puli ......

Oto   9A4OP

9A6XX

tek sam sada primjetio reply... hvala Oto! računam na koji gonić od tebe... 8) 144MHz nismo nikad u zivotu probali.. ne znam kako bi to moglo izgledati sto se tice refleksija i slicnih pojava, uz malu poduku mozda bi uspjeli naci koji TX :P 3.5 MHz sam ipak bio na dva natjecanja.. doduse jos '98 :-) mi vise zelimo malo vidjeti u sto se ARG pretvorio, jel su izrasle sta te YLke i da nas je sto vise .. a tko zna, mozda se moze i osvojit koja medalja...

Hrle - 9A6XX

9A4OP

Bok Hrle...

Što se mene tiće.....goniometri su spremni....
Na 144 MHz je još lakše trčati pošto tu imaš samo najjači signal i to je to....Nema napred-nazad....uvjek je naprijed..hi
Bit ću ja tamo već 13. 05. pa ak trebaš poduku uz pivo sve lakše ide...
Cujemo i vidimo se..
Oto

9A6XX

završilo prvenstvo hrvatske... ekipa koja se natjecala je bila standardna, moram reć da sam očekivao više rekreativaca osim ekipe 9A7P (3AXX, 6NCM, 6XX) i 9A6A.

pošto se na hamradio.hr ne vidi mnogo slika sa ARGa (čitaj nema ih) mi u 9A7P smo ih jedno 20ak iz naše kolekcije by 9A8MM & 9A3AXX objavili na našim stranicama.
Slike možete naći na www.rkp.hr u galeriji -> aktivnost u natjecanjima, kao i naš komentar-članak o sudjelovanju na ovom natjecanju.

čestitke organizatorima, bilo je odlično! razmišljamo i mi da se možda opet probudimo iz 7 godišnje pauze pa malo obogatimo ARG kalendar u 2006. (samo ideja za sada - vrijeme je najbitnija stavka).

Hrle - 9A6XX