• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Potrebna pomoć

Autor 9A3MR, 15. Kolovoz 2009, 21:48:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3MR

Izvršni odbor je cirkularnim mail-om 24. 07. og. donio odluku da se od 9A5K direktnom pogodbom naruči softver za vođenje evidencije članstva sa poveznicom na WEB kojom bi se automatski osvježavao callbook.
Cijena je 12000 kuna, 60% ove godine a 40% dogodine. U cijenu ulazi i održavanje 6 mjeseci i obuka korisnika.

Iako mi se u prvi mah cijena učinila previsokom sjetih se da skoro toliko bruto HRS izdvaja mjesečno za plaću tajnici pa je moj glas bio za. Tim više što je 9A5K kvalificiran za taj posao i upućen u problematiku.

Javila se potom dilema je li to bilo moralno ili ne. Molim ovom prigodom članstvo da se glasovanjem u anketi izjasni po tom pitanju tako da znam što mi je činiti.

Pozdrav
Rolando 9A3MR

9A3VV

Ne vidim zašto bi bilo nemoralno pa sam tako i glasovao.
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A7JOM

A tko plaća tajnicu da se javno kaže ako može , HRS ili netko drugi, npr HZTK ?

9A7JOM

9A1AA

Mirko, daj promjeni barem način pisanja. Odaju te ovi kratki redovi  ;)
73, Ivo 9A1AA

9A7JOM

Je, pogodio jesi, ali samo to tko mi je rekao, dok ja plaćam članarinu, mogu pisati ono što znam,
  a ono što ne znam lako saznam od starijih, najbolje bi vam bilo da svima iz moga qth zabranite trajno
  pisanje, jedino ćete tako moći, a mi gospodo tučemo istinom sa WA na čelu koji ne smije pisati, ali
  može sugerirati kome hoćei koliko god hoće, dok vaš krvnik iz splita to ne odreže.

9A7JOM

9A7JOM

Ima i moralnih ljudi, jedan od njih je svakako 9A3MR, iz priloženog se vidi, no on sigurno po
  našem mišljenju ne treba otići, već neki drugi, znali smo ih prepoznati i kod Pere i maknuti, nadam
  se da će biti tako i sada a sve samo u interesu radioamaterizma, nemojmo se zavaravat kako je sve
  idealno, kad dobro znamo da nije, idemo dalje.

9A7JOM

9A8DU

Pozdrav,ako je sve rađeno po pravilniku,nevidim razloga da isto HRS nije mogao odmah objaviti,naravno da će gospodin Kovarnik koji je RA i poznaje bolje problematiku od ostalih informatičkih stručnjaka,bolje napraviti prilagoditi program za potrebe radio amatera.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A3OW

Zašto pitanje o moralnosti odluke kada je donesena od IO , ali usporedba sa plačanjem tajnice nije pristojna, jer je opravdanje za davanje glasa "nemoralno".
DAmir , 9A3OW
JN85FV - Vrbovec

9A3VV

Ovo je dakle bilo brzo i učinkovito ;D Kako mi je brzo odgovor Mirku završio u košu... ::) Koga zanima što sam napisao neka zaviri u Koš ;)
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!