• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

9A2AA, 9A3KS i 9A5AN na turneji

Autor 9A3MR, 24. Svibanj 2009, 19:46:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3MR

Krenuli prije 20ak minuta sa otoka Mrtovnjaka na otoke Skrižanj mali i Skrižanj veliki.

Pozdrav
Rolando 9A3MR

9A3MR

Upravo je otpočela aktivacija CI 355, Skrižanj veliki.

Pozdrav
Rolando 9A3MR

9A3MR

Upravo kreće Skrižanj mali.

9A2D

Bogme, ovi su postali kao YASME.

73 de 9a2d

9A7YY

Moj specijalni doušnik, mi je dojavio i današnji meni.

Umak od Nanara, Priljepaka (školjke) tunjevine "Rio Mare" i sitne ribe  skuhan na ribljem bujonu i oplemenjen Malvazijom.
Poslije toga bojim se da će izgubiti svaku volju za daljnje aktivacije. Na paštetu s njima.  ;)

HIK   

9A9L

Citat: 9A7YY  u 25. Svibanj 2009, 13:18:35
Moj specijalni doušnik, mi je dojavio i današnji meni.

Umak od Nanara, Priljepaka (školjke) tunjevine "Rio Mare" i sitne ribe  skuhan na ribljem bujonu i oplemenjen Malvazijom.
Poslije toga bojim se da će izgubiti svaku volju za daljnje aktivacije. Na paštetu s njima.  ;)

HIK   

Cini mi se da je i ovo off topic. Valjda je nabavljen dovolno velik kontejner. I to jos i moderator.....!!!! Valjda je i to mjereilo za jednakost ili jedna kost.... U kos...
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A7YY

Citat: 9A9L  u 25. Svibanj 2009, 14:37:51

Cini mi se da je i ovo off topic. Valjda je nabavljen dovolno velik kontejner. I to jos i moderator.....!!!! Valjda je i to mjereilo za jednakost ili jedna kost.... U kos...

Slabo ti se čini Leone.  ;)
Naslov topica je 9A2AA, 9A3KS i 9A5AN na turneji pa znatiželjnom pučanstvu prenosim najsvježije vijesti.

9A9L

Sto bi rekao GG (za jedan tekst dostavljen za casopis) ovo je radioamaterizam a ne gastronomija sa cevapima i sopskom salatom. Ono sto je 9A3MR napisao je u topicu a jelovnik bas ne spada u taj segment obavijesti o ekspediciji.

Ili sam ja nesto krivo procitaou Pravilniku....??
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A3MR

Tom, Livio i Neno trenutno na Lucmarinjaku, CI397. Za danas vjerovatno još Oključ CI077 K***a Vela CI048 ili Garmenjak V. CI352.

Pozdrav
Rolando 9A3MR

9A7YY

Za petnaestak minuta momci će se javiti sa CI-352 Garmenjak Veli.

9A2JG

Za pola ure su na idućemu...

Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A2JG

Od sada za pola ure, računajte na idući otok. Konačno se pošteno čuju.....

Koki 9A2JG

9A5CY

Ha, dobro čuju ????  Kako za koga....

pol sata sam visio za RIGom nebi li ih naslutio na 7, potom čuo, a zatim i radio (znam, znam  ::) ),
a onda iznenadni burst na 14 na Nenu i tako pade i CI906.  Ovo je bilo gusto.... a takvih će situacija biti još ovih dana.
U ova dva dana smo (do ovog CI906) stvarno uživali u dobrim lokalnim propagacijama.
Bojim se će se uskoro sve to vratiti na staro pa će za svaku vezu opet biti povuci - potegni....

Koristim priliku zahvaliti svim ''doušnicima'' koji nesebično dojavljuju SMS ili pozivima pa tko onda kaže da kod nas u Hrvata nema složne brače ?
Hvala, samo tako IOCA ekipo, idemo dalje.

Rolando, pozdravi aktivatore

Dean

9A7YY

Evo IOCA-ši kako izgleda današnja zacrtana ruta naših dečki u raznobojnim kapicama. HI

9A2JG

Evo završavaju na CI-757 , Prdusa mala...

73, Koki 9A2JG