• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Kontest sw statistika

Autor 9A3OS, 16. Travanj 2009, 16:24:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3OS

9A9L

Uzevsi u obzir da ja N1MM besplatan, da ga redoviro nadopunjuju i krpaju i da ima sve sto treba za kontest, da korektno kuca telegrafiju, da ima i voice potporu i da je relativno jednostavan za obicnog korisnika, normalno je da je na prvom mjestu. Da je win-test besplatan garant bi on bio prvi. Od besplatnih je odlican TR4W i preporucam ga zbog iznimne jednostavnosti koristenja.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A1AA

Vrlo zgodna statistika. N1MM uvjerljivo vodi :o
Sad će mi se GG razočarat...........SD nam je jako nisko na top listi :(
Mi u 9A3B smo definitivno prešli na Win Test i 9A Test;)
73, Ivo 9A1AA

9a6c

Uvijek vjeran bijelom dresu...

Nedostaje IOTA contest koji bi dodao par postotaka u korist SDI, a s druge strane, SD je SO program, bez cluster dodataka nije za umrežavanje i normalno da je u manjini.

Ali po meni je jako user friendly, nema manual of 217 strana, pouzdan (...) i jako jeftin.

Moj jedini clash s N1MM bio je u IOTA2006 i najradio bih ga zapalio bio koliko mi je bio drag i mio...

A ima i nekih mlađih operatora koji su ga proklinjali, jer se rušio usred CQWW,a bilo je ambicija da se uzme neko drvo, kanta i slično...

U kategoriji sebi sličnih N!MM je jedini free i to mu daje vjetar u jedra.

Long Live EI5DI!

GG

9A3OS

Citat: 9a6c  u 16. Travanj 2009, 21:21:23

Moj jedini clash s N1MM bio je u IOTA2006 i najradio bih ga zapalio bio koliko mi je bio drag i mio...

Po meni bi modul za kontest koji se ozbiljno misli raditi trebalo testirati barem 2 tjedna prije početka da se izbjegnu neugodna iznenađenja u samom kontestu.

Citat: 9a6c  u 16. Travanj 2009, 21:21:23

A ima i nekih mlađih operatora koji su ga proklinjali, jer se rušio usred CQWW,a bilo je ambicija da se uzme neko drvo, kanta i slično...

RF koji ulazi u kompjutor preko tipkovnice, miša, gomile kablova koji su prikopčani između kompjutora i uređaja je poprilično opaka stvar.

73
Sam, 9a3os

9a6c

S prvim dijelom citata se definitivno slažem, stara izreka veli da se u novim cipelama ne ide na ples, ako želiš ostaviti dobar dojam. Za slabu utjehu - nije bio moj izbor.

Dečko iz drugog citata bi se navodno opet treba počet bavit ham radiom pa bi mogao sam reći što je bilo... Mislim da ga je iz istih razloga dotukla i FD4, ali mlad je i skužio je igru pa bi ga sad trebalo držati na oku...

GG