• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Tko će biti član izvršnog odbora HRS-a?

Autor 9A8DU, 03. Travanj 2009, 12:20:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9a6c

Milane - tema je članstvo u IO HRS? Kakva dnevna politika? Koje svrhe? Ako je do svirke, ima rubrika RAZNO, a najbolje nigdi.

Znan da neće svit propast, ali skoro sve nevolje ovde počnu oko ničega.

A po Pravilima se ne bi smilo ni reklamirat ;)

Nemoj bit i ti ka oni Bračanin šta je u šoneti napisa - prodajen uje.

NKZ

GG

9A2Y

Svaka krpa ima zakrpu,dok ima konca(mito rečemo preje),a kad nestane preje ,onda nema ni zakrpe.Jel tako??
        9A2Y

9A8DU

Mene zanima dali i kandidati za zvršni odbor imaju neku svoju viziju program?naravno za predsjednika znam da bi trebao imati program,pokušao sam nekoliko puta potražiti na stranici nažalost ništa ili neznam naći,ako netko ima informaciju gdje se može pročitati program,nebi bilo zgoreg malo prokomentirati.73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2Y

Nešto malo čitam Statut HRS-a-.Članak 27.Poziv za Skupštinu sadržava prijedlog dnevnog reda sjednice.Poziv i materijali za Sjednicu dostavljaju se članovima skupštine najmanje 14 dana prije održavanja sjednice.Netko je zakazao??
    9A2Y

9A3VV

Citat: 9A2JG  u 06. Travanj 2009, 14:34:12
...Nikidan san kupija novi mobitel, pa su mi dica pokazala da ima i snimač govora. Sad kad smo ravnopravni, ko nan šta more...
::)  ;D ::) ;D ::) ;D ::) ;D ::) ;D
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9a6c

Citat: 9A2Y  u 06. Travanj 2009, 21:32:31
    Nešto malo čitam Statut HRS-a-.Članak 27.Poziv za Skupštinu sadržava prijedlog dnevnog reda sjednice.Poziv i materijali za Sjednicu dostavljaju se članovima skupštine najmanje 14 dana prije održavanja sjednice.Netko je zakazao??
    9A2Y

Tko i zašto?

AKo je termin 17.04., 14 dana ranije je 03.04.

E?

GG

9A2JG

Niti je off topic, niti koga vrijeđa, po drugi put (bez da mi bacate u koš, moliću lijepo) : Koliko se ljudi pretplatilo na časopis ? Treba mi u promidžbene svrhe.
Poznato je da 95% ljudi obvezu članarine ispuni do kraja ožujka, tako da Stručna služba i Urednik to znaju, i bez kompjutera.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9a6c

Pitanje nema veze s naslovom, a traženi podatak možeš kao i bilo koji drugi zatražiti u Stručnoj službi HRS od Ljilje ili Marine.

Ne vjerujem da ti ovo osobito treba u svrhu koju si naveo, prije bih rekao da je još jedan oblik zazivanja pažnje pa evo, neka ti bude ovaj put.

Ozbiljno razmišljamo da zapslimo jednu osobu koja bi se samo tobom bavila po forumu.

BTW, alp je "poznato" da 95% ljudi namiri članarinu do kraja ožujka, valjda je "poznato" i ono što tebe zanima, a ako je poznato - čemu pitanje?

NKZ

GG

9A2JG

Pitanje ima, itekako, veze sa naslovom, pitao te , ne jednom, i za prošlogodišnje podatke, pa isto nisam dobio. Uvijek ljubazna i dobra gospođa Ljilja mi je dala okvirni broj, jer joj je izgorio kompjuter.

Moje pisanje shvati, uvjetno, i kao vox populi, jer ste sve značajne osobe koje misle svojom glavom, i pišu na forumu - kaznili.

73, Koki 9A2JG

9a6c

Uredništvo ne prikuplja podatke ni uplate pretplatnika i to radi Stručna služba. Ako ti tamo nisu znali reći koliko ih ima, kako onda očekuješ da ti ja kažem?

Ili bilo tko drugi.

Pa i meni kad taj broj treba, nazovem Stručnu službu i onda to izađe u časopisu.

Ne znam kako bih ti drugačije objasnio...

Tvoje pisanje počinjem shvaćati kao obično vrijeđanje i podcjenjivanje, dijeljenje članstva na one koji su značajni i manje značajni i na oni koji misle svojom glavom tuđom glavom ili ne misle uopće.

Nauči se jednom redu, a do tada - JAVNA OPOMENA i dva kaznena boda.

NKZ

9A2JG

Svak odrađuje svoj dio posla, stručna služba svoj, ti kao onaj koji kažnjava za javnu riječ, svoj.
Primio sam danas od stručne službe, 20 minuta pred kraj radnog vremena znakovit mail, budeš čitao.
Na necenzuriranim stranicama. Neće vam uspjeti naum.

Još jednom, ne zamjeram ti, i opraštam,
sretan ti i miran Uskrs,
Koki 9A2JG

9A3GE

Koki ..bolan..nešto popuštaš...a kažnjavaju te....nema pravde.....a GG TI ODVALI....e teško sa rogatima se bost...? Ma pusti politiku....radioamatersku...nego čini mi se da imaš TR-7 Drake...jel još služi kako treba....preklopnik bandova vremenom oksidira ili što...? SE "naspreja" sa nekim dobrim sprejom za čiščenje ..i onsda je ok...par puta se SNAŽNO PREVRTI..I DOĐE NA SVOJE..? A tko će biti...? ovo u naslovu....većina ne bere brigu...perce svak radi nešto sveze radioamaterskih stvari...i ne zanima baš ljude to puno...? Nego ..uređaji ...antene...veze....i sve oko toga....to je glavno...mislim...? M.

9a6c

Citat: 9A2JG  u 10. Travanj 2009, 13:59:26

Na necenzuriranim stranicama. Neće vam uspjeti naum.

Još jednom, ne zamjeram ti, i opraštam,
sretan ti i miran Uskrs,
Koki 9A2JG

A dokle više čovječe?

Radije se potrudi da stigne i peti glas i iskoristi nemalu prednost koju imaš pred svim za sada nepoznatim kandidatima.
Križarski ratovi nisu IN.

GG

9A2JG

Moderatori i web urednik u pravilu ne sudjeluju u raspravama na forumu.

Okani se mene, mojega imena i djela. Napisao sam ti na PM, nije ti dosta. Odstupi, velikim koracima.

Da si čovik, ne bi radija ovo sve šta radiš, nadam se da će i slijepci progledati.

Po n-ti put, opraštam ti, i želim ti miran i blagoslovljen Uskrs,

obitelj Đorđević, 9A2JG & 9A7LFZ

9A3VV

73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!