• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Tko će biti član izvršnog odbora HRS-a?

Autor 9A8DU, 03. Travanj 2009, 12:20:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A8DU

Pozdrav,ja neću da nagađam ja hoću da znam,tko će biti član izvršnog odbora?
ljepi pozdrav Drago 9a8du(Sarajevo ljubavi moja)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2JG

Drago dušo, ne moraš nagađat, stručna služba HRS-a će poslati danas pisane materijale u radio-klubove.
Vjerujem da će i na ovoj web-stranici izaći kratka notica.

BTW, kandidate se može istaknuti i prije same Skupštine, uz prateću dokumentaciju, o čemu smo već pisali.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A8DU

Pozdrav,Koki hvala na pojašnjenju,mislim da bi u buduće svi koji se žele kandidirati,kako za predsjednika tako i za
članove upravnog tjela ili kako se to sada zove,sjetih se ja Koki nekadašnjeg radničkog savjeta,morali bi to na vrijeme učiniti,evo recimo razuman rok bi bio mjesec dana,pa onda da se svaki kandidat predstavi na forumu,iznosi svoj program,tako da mi zapravo znamo u naprijed tko će da nas predstavlja,zastupa sljedeći mandat,evo pogledaj ti Koki Amere čak godinu dana unaprijed počnu predizborne aktivnosti,nečuh niti jednog kandidata da vapi na forumu glasujte za mene jer jasam najbolji,ispada da im je svejedno hoćeli osvojit dovoljan broj glasova,evo iskreno od tebe sam očekivao da napišeš neku poruku svekolikom RA puku u Rvata,još ni kasno predpostavljam da imaš neke ideje koje misliš ponuditi kada zasjedneš za okrugli stol mudraca,gdjeće se donosit važne radio amaterske odluke.
73 Drago 9a8du(Sarajevo ljubavi moja)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2JG

Drago, stvar je vrlo jednostavna, služiti radioamaterizmu, a ne novcu, stranci, ili nekoj asocijaciji, a na štetu onog prvog. Vidiš kako je stvar jednostavna, 3AG provocira da oni se još nisu odlučili kojem će se privoljeti carstvu, pa , tobože, gledaju ko šta nudi. Ko  ti, normalan, može šta ponuditi, osim krvi, znoja i suza.
Naravno, ne doslovno, ali umalo.
A tu je i predstavljanje regije, na primjeren i odgovoran način. Da ne mislim da ne mogu bolje od drugih, ne bih se ni natjecao za kandidata.
I onda, na kraju, baš kao u turizmu, možeš sve učiniti po PS-u, i opet - ćorak.
Zato smo mi u prednosti, 57. mi je godina tek....

73, Koki 9A2JG

9A6R

Prvo moraš naći 5 klubova koji će podžati tvoju kandidaturu.Pitanje u 2103 hoće li ti to poći za rukom?

9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A2JG

Reka bi ti jedan od moderatora da su to fantomski klubovi. Bumo videli.

73, Koki 9A2JG

9A2Y

Ja znam ko će biti član I.O.,na upražnjeno mjesto budućeg Predsjednika,ali ne smin reć,a vi nagađajte ?
     9A2Y

9a6c

Drage kolege,

Ne znam zašto, ali ovaj forum uspijeva probuditi najgore u nama.

Kao što vidite, od toga nitko nije izuzet.

Divim se onima koji imaju volje i adrenalina ostati budni do sitnih sati kako bi se iskazali na takav način.

Tema je članstvo u IO HRS za koje trenutno imamo istaknutu jednu auto-kandidaturu i veći broj nepoznanica koje ćemo riješiti u Kraljevici pa vas molim da se držimo teme.

Polako, sankcije slijede.

Ima i drugih stvari u životu za uz jutarnju kavu.

GG

9A2JG

Tema je članstvo u IO HRS za koje trenutno imamo istaknutu jednu auto-kandidaturu i veći broj nepoznanica koje ćemo riješiti u Kraljevici pa vas molim da se držimo teme.

Ne možeš ti bez vriđanja, a? Zaboravija si, ili svjesno zatvaraš oči pred činjenicom da je ta kandidatura stala 17 mjeseci u ladici Stručne službe?
Tebi, baš ka i Branku, toplo priporučan otić jutros na Velu ispovid.

73, Koki 9A2JG

P.S. O samo-kazni već i ne govorin. Nemam kome. Do osamnaestog.

9A2JG

Duboko se ispričavam što uzimam riječ dvaput zaredom. Ovo sam vidio tek kada sam prethodni post napisao.
Evo Vam , dragi štioci, slika i prilika, ili , lice i naličje, onoga koji nam je "drmao" forumom, vedrio i oblačio, po svojoj savjesti, a kako je sam izjavio skoro.
Ja nemam komentara. NJEGOVE napisane riječi SVE govore.

73, Koki 9A2JG

P.S. Vidim da su prisutna DVA od 4 moderatora, dupla šihta, valjda im neće promaći ni zarez Sašinog pisanja. Bujrum.

9A9L

E ja ga bas nebi iskljucio. Nek se pati. Sto bi njemu bilo bolje nego nama.

A sto se tice clanstva u IO HRS mislim da je to glupost imati posebne izbore za to. Uvijek je bilo da je Predsjednik birao svoje "ministre", ljude sa kojima je smatrao da ce ispuniti obecane programe. Koliko ja vidim situaciju u HRS u nekoliko mandata, po mom misljenju lijeppo se iskristaliziralo koji su ljudi spremni raditi a kojima je samo do "titule" . nije uopce vazno iz koje su struje. Glavno da zele i znaju raditi za dobrobit radioamaterizma. Moje osobno misljenje je da Predsjednik (ma ko god bio) ima punu ovlast da smjeni svakog clana IO koji ne ispunjava svoje obveze. Imamo Pravilnike o svim duznostima i Skupstini, pa zasto nebi imali i o clanovima IO. U zadnja 3 mandata najslabije karike su bili ministri. Ne svi....samo poneki. I to je odmah trebalo na pocetku nogom u ono mjesto gdje ledja gube casno ime i sve bi bilo puno bolje. I Sud casti. Naravno da nije nista radio kad nikakve ovlasti nema. I tko jos treba strahovati od tog suda kad po zakonu netrebas ni biti clan saveza. I dok se u sve ove gluposti koje se dogadjaju ne ukljuci HAKOM, i Zakon o telekomunikacijama, mnikad nece biti reda. Eto i ona smetnja koija je dugo bila na R6 koja je pravomocno kaznjena sa 10.000 kn jos uvijek nije realizirana . Valjda se ceka zastara. A vinovnik tog sveka slobodno jos uvijek melje po frekvencijama. I niko nista.
Eto ima ovdje i topica i off topica.
Valjda ce veci kontejner biti dostatan.

73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A6R

Tko bija da bija bit će isto.Riznica prazna,prema tome....NEMA NAM POMOĆI !

9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A2JK

Citat: 9A2JG  u 04. Travanj 2009, 07:17:15

Ne možeš ti bez vriđanja, a? Zaboravija si, ili svjesno zatvaraš oči pred činjenicom da je ta kandidatura stala 17 mjeseci u ladici Stručne službe?

73, Koki 9A2JG

Gdje je ovdje vrijeđanje? Ima ga, na žalost.

Vjera je osobna stvar svakoga pojedinca. O tome se javno ne govori.
Druga uvreda je prijetnja. Evo prosudite sami. Ovo je u posljednjih nekoliko dana
od istog autora.

Citat: 9A2JG  u 03. Travanj 2009, 16:38:56
... to smo ja i ... odmah konstatirali, ali zaludu, nemaš kome reć. Do Kraljevice.

Citat: 9A2JG  u 03. Travanj 2009, 07:13:10
Kazni sam sebe, jer nikada ne propuštaš priliku omalovažiti napisano tuđom rukom. Za sada su u tebe, i škare i sukno, nadamo se, ne zadugo..... Još 14 dana.
73, Koki 9A2JG

Citat: 9A2JG  u 29. Ožujak 2009, 21:14:51
S koliko god da sam danas priča RA, a ima ih lijepi broj, smatraju svi, do jednoga, da ste ilegalni trio moderatora, s ilegalnim Pravilnikom. Ali, uživajte ovih par dana.

Martin, 9A2JK
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A2JG

Dragi Martine, kad si se već uhvatio advokature, izdrži do kraja.
Vrijeđanje je kad neko napiše auto-kandidaturu, jer je JAVNO dokazano da to nije istina.
Samim time , čim se solidariziraš sa GG (a jasno nam je i zašto!), isti si ka i on.

Veoma je nekorektno ono što si citirao, bez posta GG-a na koji sam se nadovezao.
On ZAISTA ne propušta omalovažiti tuđe pisanje, lako dokazivo!

Citat mog posta od 29.3. je bio udarna igla predsjedniku da konačno napiše na naslovnici što, gdje kada i kako.

Uskrs je najveći blagdan u kršćana, a Vela ispovid u Dalmaciji prilika da griješni ljudi skrušeno ispovide svoje grije.
Toplo se preporuča i u drugim krajevima, dokle je stiglo kršćanstvo. Dakako, da je to osobna stvar.

Zaključak tvoje advokature, dragi Martine, jest neuspješna obrana 3AG, koji se iskazao u pravom svjetlu.
Žali Bože pustih kažnjenih po ovom Forumu.

73, Koki 9A2JG

P.S. Leone stojim iza svega što si napisao. Kandidatura kluba i zauzimanje za svoga člana jest pokušaj da u IO uđe iskusan čovjek, koji će ZAISTA predstavljati Regiju, njene potrebe, želje i interese. Ništa više, ali ni manje.

9a6c

Jugo će kažu,
oni što vide...
Što pomalo kreću
na put za nigdje...

Dakle rezime sinoćnje hiperaktivnosti:

1/ Ispričavam se što sam napisao da je kandidatura 9A2JG AUTOKANDIDATURA, jer to nije istina - kandidirao ga je matični Radio klub Split. Brzina i površnosti nisu vrlina, a isto vrijedi i za mene.

2/ Postovi koje moderator izbriše iz nekog razloga iz istog razloga završe u Košu, a posebno ako su temelj za izricanje kaznenih mjera, kao što je slučaj s postom 9A3AG. Njihovo ponovno citiranje svrstava citatora u istu kategoriju pa molim da to više ne radite, jer svatko tko želi može prekopati kantu za smeće i vidjeti o čemu se radi.

3/ Teme vjerskog, političkog ili seksualno obojenog sadržaja ne spadaju u ovaj forum. U Hrvatskoj osim većinske postoji i veliki broj manjinskih konfesija i kad bismo počeli nabrajati sve svece i prigodne datume, to nas ne bi nigdje odvelo. Posebno poruke u smislu gdje će netko i kojim povodom odlaziti na pojedine datume itd.

4/ OFF TOPIC počinje uzimati danak.

5/ Isto vrijedi i za prekomjerno postanje bez osobitog sadržaja i potrebe, u narodu znano kao "floodanje" (nema u Anićevom riječniku, ali ni kod Badurine i dr.)

Tema ove trakavice je kandidatura 9A2JG i drugih članova HRS za članstvo u HRS.

Obzirom na sve do sada napisano i u cilju da se konačno stvar počne okretati u drugom smjeru, moja odluka glasi:

- 9A3AG dobija zabranu pisanja na forumu u trajanju od 7 dana po stavci 7 uz suspenziju moderatorskih prava

Još tri člana dobit će pismenu opomenu koja nosi jedan kazneni bod.

Moderatori bi po defaultu trebali imati malo jače osigurače i atenuatore i mislim da se toga držimo. Ali svemu dođe kraj i budući da to izgleda treba reći glasno - podrugljivo ober i hoch moderiranje bi trebalo prestati. Mislim da je bilo dovoljno.

Bez problem podnosim onkologiju i Homeinija, ali ovdje se radi o legitimnoj funkciji na webu HRS pa stoga i molba u gornjem smislu.

Mislim da sam bio dovoljno jasan i jobovski strpljiv.

NHF

GG