• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Kup Jadrana 2008

Autor 9A1AA, 23. Srpanj 2008, 18:08:45

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9a6c

Rok se polako približava, ajde ako ima još netko, da ne bude frke u zadnji čas s tim logovima ...

Ako koga zanima, mogu mu poslati kompletnu SD mapu s urađenim mpl fajlovima za KUP JADRANA i KUP HRS.

I objašnjenje kako to izvesti u vlastitoj režiji. Nije možda najelegantnije, ali je besplatno i - radi...

Poslije tri prva mjesta može mi se vjerovati ;D

GG

9A2D

Ja sam jedan od onih kojima je GG pomogao. Zahvaljujem. Jedino se pribojavam obrade rezultata, ja sam u vezi uvijek davao /QRP ali nisam siguran da su to svi tako upisivali u svoj LOG i da li će to Roby prihvatiti.

73 de 9a2d

9A7KDT

Hvala Gogiju za prebacivanje log-a u cabrillo,
hvala za SD mapu.
9a6c čovik i pol.

darko, 9a7kdt

9a6c

Čovik i po, dnevnik i po...
Šalu na stranu, odziv je bio dobar i u plasmanu ćemo imati nekoliko novih znakova.

Budući da vrijeme polako curi, posljedni poziv svima koji imaju volju da se pojave u plasmanu.

Tko se želi sam poigrati, mogu mu poslatiu SD13.02 s mpl modulima za KUP JADRANA i KUP HRS.

Koga mrzi, može još do sutra u podne poslati log na obradu, iza podne sam QRL pa se možete javiti na 9A1AA.

GG

9A1AA

Evo čovik i po je (do sada) sam obradija 8 logova za KJ, a ostalih 6 riješili smo 9A5K i ja.
Znači, sve skupa 14 logova do večeras.......

Ne mojte čekati zadnju sekundu nadolazećeg ponedjeljka (kad se već nudimo) ::)
73, Ivo 9A1AA

9A3ASI

Citat: 9a6c  u 26. Listopad 2008, 13:22:12
Čovik i po, dnevnik i po...
Šalu na stranu, odziv je bio dobar i u plasmanu ćemo imati nekoliko novih znakova.

Budući da vrijeme polako curi, posljedni poziv svima koji imaju volju da se pojave u plasmanu.

Tko se želi sam poigrati, mogu mu poslatiu SD13.02 s mpl modulima za KUP JADRANA i KUP HRS.

Koga mrzi, može još do sutra u podne poslati log na obradu, iza podne sam QRL pa se možete javiti na 9A1AA.

GG

Hi
Poslao sam ti na mail log veza za Kup Jadrana 25.10.08. da ga prebacis u cabrilo file,dali si ga primio?
Danas sam vidio da me nema na popisu onih koji su poslali

73
sinisa
9a3asi

9A1AA

Log 9A3ASI nisam vidio niti na jednom popisu za KJ.
Tako to obično biva kada je nekome iz Čepina bliži Split nego Belišće ::)

73, Ivo 9A1AA

9a6c

Siniša, na žalost, od tebe nisam dobio nikakakv mail s dnevnikom.

Pregledao sam danas inbox, ali nema ga. Zapamtio bih, ako ništa drugo, jer bi to bio tvoj prvi.

Zaista mi je žao, obradio sam desetak dnevnika i nema razloga da se ne uredi i tvoj.

Nisi jedini koji je primjetio da ne odgovaram na mail, ali greška nije u meni.
Šteta što nisi ranije digao uzbunu.

/3 GG :'(

9A4BT

Nema mjesta panici dragi kolega Sinisa. Komisija je sama "obradila" 14 logova. Za pobjedu je potrebno puno vise......

73 & GL

9A1AA

Svi pristigli i dnevnici objavljeni su i otvoreni za svekoliko radioamatersko pučanstvo na adresi http://www.cro-cc.net/hrcontest/2008/KupJadrana/
73, Ivo 9A1AA

9a6c

Nema mjesta panici dragi kolega Sinisa. Komisija je sama "obradila" 14 logova. Za pobjedu je potrebno puno vise......

73 & GL

Obzirom da nema smajlića, može mala pomoć: što je autor htio reći?

GG

9a6c

Alo 9A4BT, šta ne bi mogao biti ljubazan pa objasniti što si zapravo htio reći posljednjim postom na ovu temu?

Zvuči mi malo zločesto, da ne kažem bezobrazno, da oprostiš.

Jasno, nikakve komisije nema, ali ti to znaš.

Ajmo frajeru, šta se čeka?

GG

9A2TK

GG, mogel bi se načekati... ;D

I mene zanima kaj još ima za reći  ::)
9A2TK, Tom
Najte kaj zameriti !!!

9A5CW

Gledam malo Cabrillo logove, svaki je drugaciji  :-*
Recimo 9A1UN je za vrijeme Kup-a radio Iaru contest, dok je 9A2RD za vrijeme SSB perioda radio CW, nece biti laka robotu (ova dva sam uzeo za primjer... posto su to moji Istrijani)  ::)  :P
Nikako da se definiraju standardna polja ... i pocetak svakog polja.
Dobro, nema puno logova pa ce se lako sa WT4I unificirati logovi.

73

ps. vidi jedan od komentara:
SOAPBOX:       bit ce bolje osobito ako se napravi
SOAPBOX:       pravi program za rad u kontestu
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:

Oni šta su sami pisali da doma imaju zeru žice, imaju više slotova od onih sa bimovima i kvadovima !

9A4W

Ima li  kakvih novih rezultata ? 73 9a7b