• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

9A0IARU on the air

Autor 9A5TO, 13. Studeni 2008, 17:25:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A1UN

Koki cestitam ti na 1637. postu na forumu!

73 Davor 9A1UN

1637x2=3274
3274/60=54.5

9A4RV

Puknuo mi je konop od dipola za 80 m koji je vezan na bor od 15 metara visine (znate onaj preko puta), a ne da mi se penjati i promjeniti ga.

Imam QSL-ku od 9A0IARU (iz Cavtata).
Samo nemam vezu.

Što ću?

Molim savjet.

Zdravi i veseli bili.

odlimoR, vr4a9

p.s.
Ovo je za ne vjerovati.
Ima li koja tema gdje se ne pametuje nego pomaže?

p.s. II
E, sad sam ja nastradao.
Samo čiji sam?!
'Njihov' ??
ili ...

p.s. III
'Maslina je neobranaaaa .....'

9a6c

Upravo je Marulić napisao : Tko bi gori sad je doli, a ko doli , gor' ustaje.

A što ovo nije napisao Gundulić?

Nemoj o onome što ne znaš...Ili tvojim riječima, sramota...

:P

9A4DB

Eto rijesili smo sve..... samo po obicaju nismo do kraja,
nastavlja se......gadna ova Bastilja, pogotovo kada se
bavi samo hobijem a usput i svim onim cime je za kruh
do sada zaradila.

Priznajem i ja sam se slatko nasimijao prozirnom i
prozvoljnom zakljucku.

Sva sreca da penzioneri imaju puno vremena
ma sta mi mislili o njihovoj penziji, navodno neki kopaju
po smecu traze boce po 0,5 kn a neki papire, poneki "kopaju"
QSL-ku via "manager" svih otocnih skupina bivse nam
(kome drage a kome mrske) federativne tvorevine.

Priznajem da nema toga, jedan obican clan nebi ni znao
za neku tamo konferenciju u Cavtatu....

GL, konferansije je u elementu....

9A2JG

Gorane, lapsus pera je uvijek lapsus, ma što ja mislio o tome.
Ono što me ponovo, po ne znam koji put iznenadi kod tebe jest promjena serve, pardon teme, u onom trenutku kad zamutiš vodu insinuacijama.Insinuirao si moj položaj kod mog drugog zaposlenja, i , ostao na tome. Daj budi muško, i prezentiraj 9A RA javnosti sve činjenice, vezane uz po tebi navedene insinuacije, ili ušuti (na toj temi) zauvijek.

Dado, hvala ti na brigi za zaradom, jest da prizivaju lošu iduću, ali preživit ćemo. Loša bila 45'.......

Zgodno je citirati predsjednika, a gurati nam svoje misli; palilo je i kod bivšeg, možda i sada upali kod kojega Generalića.Kod mene ne.

Ostajte mi zdravo, idem ih odraditi na još koji opseg.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A3MR

Ovo stvarno više nema nikakvog smisla.

Listam danas na 20m, čujem E20WXA, zove CQ..javim se čovjeku, razmjenimo raporte. Dok sam razmišljao o tome da'l da ga spotiram..pop..osvane spot na DX clusteru:

9A3MR          14205.0 E20WXA       CQ                                1318 16 Nov

Gledam oko sebe..jel neka skrivena kamera....izgleda da je stvar ozbiljnija nego smo mislili...ne znam čija je ovo kuhinja al saznaće se.....

Kako bi to lijepo rekao bard hrvatske književnosti Marulić: "Vidietjemo čija majka crnu vunu prede..."

Pozdrav
Rolando 9A3MR

9A8A

Pozdrav !

Kuda vi odoste sa ove teme..??

9A0IARU radi i dalje i ima vec oko 2000 veza. Nemoguce je zakazati temin za nekakv sked jer tu ima puno operatora koji zele raditi, a znate kako je to, svaki bi se javio svojima.
Jucer je kroz PPS prodefiliralo 20-ak gostiju, a pretpostavljam da ni danas nece biti manje? Kad se guzva malo smiri biti ce vise vremena za skedove? Zato samo malo strpljenja...

73's Mark

9A2JG

Za razliku od ovih šta su skrenuli sa teme, ja neću. Naime, ja danas i sutra neću ništa ni pisat. Danas, u znak solidarnosti sa onima koji su detronizirani prije točno godinu dana, žalujem im se (ne i onima što su sidili na dvi stolice), a sutra, zna se , iz pijeteta prema gradu heroju Vukovaru, i svim stradalim u obrani.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

n1yu

Citat: 9A8A  u 17. Studeni 2008, 07:32:37
Pozdrav !

Kuda vi odoste sa ove teme..??

73's Mark

9A6AA napisa: Evo, sjedim s 9A5K ovdje u Cavtatu, i zajedno se smijemo, kako on reče, "glupostima koje pojedinci pišu na našem Forumu".

Setih se vaseg kolege S53EJ, ex-podpredsednika ZRS koji je brzo ustanovio, da ja drugacije razmisljam od njega!  Jos zanimljiviji detalj je bio jucer na CNN jedan vodeci USA diplomata, koji je prigovorio znanstveniku, da nije pristojno kritizirati vanjsku politiku.  Dobio je odgovor u citatu Jefersona, da je to najvisi oblik patriotizma.  Tako nekako se i ja ponasam...

Koki, tvoja dvodnevna sutnja je potpuno neopravdana sa IARU aspekta!  Pa ti si nas pileup buster  ;D

9A4DB

Dragi Mario,

eto ti si moj delegat "In the face of The place" pa me zanima
koga pretstavlja tamo 4O6AA????

1) 9A
2) 4O
3) ex YU
4) to samo on zna, tj, bavi se "hobijem" na svoj osebujan nacin

molim zaokruziti tocan odgovor

73 & TNX
Djani

n1yu

Tocan odgovor je verovatno pod 3 - Kosovo i Metohija - sa kolegama iz Domovinskog rata!  Sutra cu proveriti sa kolegama iz Agencije ukoliko me 9A8DU ne preduhitri  ;D

9A5TO

Zdravo!

Budući nemam mogućnosti brisanja tuđih postova, barem ću vas zamoliti da se držite okvira teme. Ukoliko ne bude tako morat ću zaključati temu.
Dakle, sve vezano uz politiku na forume drugih stranica, sve vezano uz radioamaterizam općenito na druge forume ovdje, a sve vezano uz posebnu pozivnu oznaku (s naglaskom na ovotjednu aktivnost) slobodno ovdje pišite.

Prvom prilikom ću do kluba da je i sam odradim jer još nisam  :-[

73,

Tom, 9A5TO
«...Dozvoli mi da pobijedim. Ali ako ne mogu pobijediti, dozvoli mi da budem hrabar u pokušaju...»

n1yu

Mladjani Tome, ja upravo odradih Lancmana 9A8A na 14 CW po naputku sa hrvhf.net  Sada mozes zakljucati temu i mozak, a QSL karticu ocekujem vec sutra u Cavtatu  ;D

9A6R

Đani nisi pod broj 5 stavija KVP.Viruj mi to je najbliže istini.

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A4DB

Tuzno je Tome da ti u dobroj zafrkanciji vidis neku tesku politiku...ali neka ti bude.

Evo Reni mene je prosvitlilo pa mi javilo da je 4O predstavnik Tehnicke kulture te
da mu je zadaca objektivno izvjestavati iz Cavtata.....

E sad ako ce to biti kao sa one dvije zadnje Skupstine onda, svaka cast onome koji
ga posla a i onima koji ga primise.

Da mu je "krenulo" vidi se po tome sto je vec poceo Predsjednku stavljat u usta
ono sto ovaj nije niti pomislio, valjda se prevario za vrijeme a mozda i za mandat... 

Idemo dalje, cekamo izvjesca....