• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

9A0IARU on the air

Autor 9A5TO, 13. Studeni 2008, 17:25:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A8A

Pozdrav svima !

Na qrz.com stoji stara informacija za 9A0IARU QSL info i moze je promijeniti samo autor, a autor je ?????

Za rad iz Cavtata ja cu osobno isprintati QSL karte svima koji budu u LOG-u i poslati preko biroa ! Zato ne brinite tko je QSL MANAGER jer cete karte dobiti preko biroa u najkracem mogucem vremenu !

9A0IARU nastavlja rad na UKV-u i KV-u, trenutno je u PPS-u S5 ekipa koja se javlja svojim stanicama u KUP-u, a kad to zavrsi dalje ide sve po programu. QRV smo do subote i nadam se da cemo Vas sve imati u LOG-u !?

73's Mark

9A2JK

Mark, predlažem da na forumu objaviš termin kad ste aktivni na 80 m
(posebno CW, posebno SSB) za nas koji smo blizu.

73
Martin 9A2JK
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9a6c

Ima li kakvih dokaza da je baš 9A6AA skuhao spot od nazovi 9A2JG na clusteru? I za objede ima mjesta u KZH...

A živo me zanima koji su kriteriji vrijedili za zasnivanje radnog odnosa u Saveznoj upravi za kontrolu leta osamdesetih godina XX stoljeća... vjerojatno znanje bibliej naizust?

Da sramota, malo je reći...

Reni hvala na pozdravima.

CU GG

9A2JG

Dragi Gorane Grubišiću, ja sam se zaposlio u Saveznoj upravi za kontrolu letenja u svibnju 1972.g. Po primitku u službu smo morali ispuniti upitnik na 4 strane. Rubrike su bile (između ostalih) i nacionalnost i vjeroispovijest.
Hvala dragome Bogu, državnom arhivu i HDZ-u, što su originali sačuvani.

Sramota je da baljezgaš o meni bez ikakovih dokaza, nego insinuacije, jedna do druge, sa hipotezama između.

A , da pažljivo čitaš, kao što ne radiš, bio bi pročitao da sam napisao "iz kuhinje 9A6AA", a ne da je to on napisao. Jer, predstaviti se mojim znakom, je plod bolesnog uma, lažne kolegijalnosti i sklonosti podmetanjima.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

n1yu

9A2JG           7011.0 9A0IARU      Cavtat qsl via 9a6aa              0723 16 Nov

Koki, ja sam se ovom postu lepo nasmijao i odmah pomislio na naseg "Gnjurca"  ;D

Cuo sam 9A/S52P i S53RM ali oni mene valjda nisu culi LP.  9A0IARU trenutno ne nalazim.

9A2JG

Mario, što da ti kažem, nego da ponovim tvoj slogan Stupidity is a cosmic force.Jedan moj kumpanjo je zna reć da, da je glupost priljepčiva, mora bi gledat do koga je sjeo.
Blizu Vam je R CG odakle je došla uzrečica : Ne pada snijeg da pokrije zemlju...A tamo su mu i "štacije"...

Ali, eto stigle obljetnice (godišnjice), neko ih se prisjeća po dobru, neko po zlu. Upravo je Marulić napisao : Tko bi gori sad je doli, a ko doli , gor' ustaje.
Ili , lakše, po narodnu, ko gubi ima se pravo ljutiti.

73, Koki 9A2JG

VE3ZIK

9A0IARU      CROATIA   Lookups: 1993

CROATIA

Detailed info Update this listing Update Policy...

Mailing Label Postcard

Add Picture...

Email:  Add email address

2008, November 15-21:Croatia, Dubrovnik (Cavtat)

International Amateur Radio Union Region 1 General Conference

http://cavtat.hamradio.hr/

QSL via bureau
73, Zik VE3ZIK, /9A,/E7, /S5,  DK8ZZ, YT3ZZ

9A2JK

Hvala Zik.
Gornje je sa www.qrz.com

Valjda su sad svi zadovoljni  ;)

73
Martin 9A2JK
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A2JG

Je, kad su dobri i pošteni ljudi urgirali na ispravci.

73, Koki 9A2JG

9A4QV

Pozdrav,

Koki, šta ga ti možeš valjati, pa to je (neću reći SRAMOTA) ali je smješno  ;D
Ne bih ti ništa objašnjavao jer bi mi se od toga izbrisala slova na tipkovnici, ali ću ti samo reći da ovaj OM power kojeg ja vidim nema trofaznu utičnicu nego ima dvije euro utičnice 220VAC. A što se tiče hotela, pa ti bi trebao to bolje znati od mene, ali instalacija u sobama i osigurači nisu predviđeni sa uključivanje kompresora, dizalica, pojačala i slično (izvinjavam se ako koristiš sušilo za kosu snage 3,5 kW)

;)

QV

9A2JG

Adame ti od notorne šale, ne vidiš činjenice.

Istina je, i hotelski standard ,da se za utičnice ne stavlja veći osigurač od 10 A (iznimno 16A).Osim toga "energetska" je najčešće jedna, u cijeloj sobi. Iz predmetnog pojačala izlaze dva kabela koji na krajevima imaju utikače, koji bi (i da se priključe u dvije sobe, HIC!) bili neupotrebljivi u svakoj kombinaciji.
I na kraju, predmetno pojačalo ima 3,5 kW outputa, koliko je inputa, i koliki osigurač zahtijeva, se da izračunati matematikom pučke škole. I malo elektrotehnike i radiotehnike.

Moja se malenkost jedno vrijeme izdržavala davanjem repeticija iz Osnova elektrotehnike, pa je ostalo još nešto u glavi.
Radio sam i u hotelskom kompleksu više godina, pa i tu ima nešto znanja.

A što se tipkovnice tiče, samo ti piši, nek se izbrišu slova,  ima u Renija jedna, šta mu se bila prolila juha, osušit ćemo, onim fenom od 3,5 kW. Outputa !

Sramota je lagat, ukrast, ubit, tako su nas učili kad smo bili mali.
Sramota je i ponašanje suprotno kodeksu kojega je donijela većina, ma što mi mislili o tome. Nije sramota ne znat, ali jest ne pitat.

Spremi par buketa pa pošalji sutra u Zagreb, godišnjica je pada Bastilje....

73, Koki 9A2JG

9A6AA

Evo, sjedim s 9A5K ovdje u Cavtatu, i zajedno se smijemo, kako on reče, "glupostima koje pojedinci pišu na našem Forumu". Suglasio se s mojim prijedlogom da na QRZ.COM stavim "da QSL-ke ne treba slati, odnosno, da ćete biti poslane po okončanju Konferenecije".

Inače:

- kada sam primijetio da je netko stavio da je "QSL via 9A6AA" ODMAH sam na QRZ.COM dodao ono glede aktualne IARU konferencije, te da je QSL via bureau.

- zatražite od odgovornih za rad Clustera da kažu (IP adresa) tko je spotirao postaju 9A0IARU, jutros u navedeno vrijeme, pa da vidimo čija je to "kuhinja".

9A6AA

"DX never sleeps..."

9A3TA

Evo i mene svrbi prst, pa ga češkam po tipkovnici.

Prijedlog: Staviti 9A2JG za managera od 9A0IARU.

Em da čovjek iskoristi višak slobodnog vremena, em od silnih dolora i irčeva može skupiti za OM power i utičnicu.

I svi zadovoljni...

Pozdrav Dado
Prodajem ili mijenjam opremu...

9A2JG

Ako te Dado svrbi prst, zna se gdje mu je mjesto. Ja sam bio manager prije nego si ti znao za RA, kako za diplome, tako i za pojedine znakove. Ne jedan put sam rekao i napisao da niko na tom poslu nije zaradio, a kamoli se obogatio.
Što se tiče opreme koju imam, za svaki komad imam i račun, osim za onu koja mi je prodata polovna, pod novu.
I nova, i polovna je svaki dan u eteru, za razliku od raznih "komentatora".

Ja  bih tebe mogao predložiti za neke druge aktivnosti, ali ne ovdje, pod ovim naslovom. Sve najbolje.

73, Koki 9A2JG

9A3TA

E, ovo još nisam doživio.

Želiš čovjeku dobro, da si zaradi, a on kamenom.

Koki, koliko amatera u 9A ima QSL kartu KP5? I još preko biroa?
Nemoj o onome što ne znaš...Ili tvojim riječima, sramota...

Viva 9A0IARU via bureau!!!

Pozdrav Dado

Prodajem ili mijenjam opremu...