• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

9A0IARU on the air

Autor 9A5TO, 13. Studeni 2008, 17:25:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A5TO

Zdravo,

upravo sam na klasteru vidio upise.

DL9GDB-@   7009.9 9A0IRU                                                  1618 13 Nov
UT7IL           7010.0 9A0IARU      599 CQ, CQ                        1607 13 Nov

Zna li netko radi li vec iz Cavtata?

73,

Tom, 9A5TO
«...Dozvoli mi da pobijedim. Ali ako ne mogu pobijediti, dozvoli mi da budem hrabar u pokušaju...»

9A5K

Pozdrav Tom.

Postaja 9A0IARU je od danas aktivna iz Cavtata i bit će do završetka konferencije.
Za sada je aktivan KV pps, a slijedi i aktiviranje PPS-a na 144 MHz.

73,
Krešo - 9A5K

9A2JG

Pozdrav svima koji vole primiti QSL-ku za održanu vezu.

Ja na DX cluster kad ono u 1911 GMT postaja SQ9FMU prijavila 9A0IARU na 7009 kHz. To je u redu, ali je stavila i da je QSL via 9A6AA.

Ja odradih vezu sa narečenom oznakom i sad se mislim da li ću ikada vidjeti tu kartu. Nastranu to što se kosi sa mojim uvjerenjem da posebna pozivna oznaka može ići na osobni znak (nego samo na 9A biro), ali od naznačenog managera čekam lijepi broj odgovora na direkte, koje izgleda nema volje poslati.

Ima još na tu temu, ali bi išo u off-topic......

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A5K

QSL za 9A0IARU ide via QSL buro, a kartice za sve održane veze bit će poslane nakon konferencije, u najkraćem mogućem periodu.

73,
Krešo - 9A5K

9A2JG

Hvala predsjedniče, najbolja potvrda tvojih riječi je došla jutros sa DXC gdje je ZL2IFB u 0517  na 7013 stavio QSL via bureau.

GL, 73 Koki 9A2JG

9A6R

Turčin ih prijavio na 7086,ja doša nema nikoga?Biće jutarnja kavica.Nema veze ima dana....GL

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A8A

Citat: 9A6R  u 14. Studeni 2008, 07:25:16
Turčin ih prijavio na 7086,ja doša nema nikoga?Biće jutarnja kavica.Nema veze ima dana....GL

73,9A6R

Bok !

Poslije toga TA ode ja na dorucak, a nisam niti vidio da me prijavio jer gore u PPS-u nemam internet (jos)...
Evo sad jos 5-10 minuta i biti cu opet QRV.
Pada kisa pa cu valjda cijeli dan biti pokraj stanice !

73 Mark

9A1AA

A mogo si malo ovim strenđerima QSlke za DXCC isčekirat.....Njima neš uzet lovu :P
S čime se radi na bandu? Setup? Plan aktivnosti (do kada?).

73, Ivo 9A1AA

9A8A

Citat: 9A1AA  u 14. Studeni 2008, 08:37:06
A mogo si malo ovim strenđerima QSlke za DXCC isčekirat.....Njima neš uzet lovu :P
S čime se radi na bandu? Setup? Plan aktivnosti (do kada?).

Pozdrav !

Radi se sa IC-756 PRO3 100W
Linear (OM-POWER) ne radi jer el. instalacije hotela ne dozvoljavaju niti da ga ukljucim... :(
Antene su OB 7-3 za 14/21/28 i D4B za 80/40m
Odoh sada malo raditi...

73s Mark

9A4QV

Ver d fak iz Kavtat? Vot d fak is ijaru?  ;D

Daj dečki se malo uozbiljite, stavite na početnu stranicu HRS-a baner koji će voditi na te stranice, ovako kao da se nista ne desava, daj Marko, rokni taj baner odmah.

QV

n1yu

Ima li neki operator koji zna nesto uraditi na internet stranicama Cavtat sa zadnjom info od 4. 2. 08.?  Valjda imate dostup u tako luksuznom hotelu?

9A4QV

Sobe imaju pristup analognom internetu kroz direktnu telefonsku liniju a predsjednički apartman ima Wirales pristup internetu, tako pise na stranicama hotela  ;D

Znaci treba se sverati na wirales od precjednika i ne zaboravite uzeti Linux alate za krkanje lokalne mreze  ;D

Mario, ti ponesi jedno pedesetak narančastih vinjeta, koje su vam poslali Česi, ionako vam ne služe ničemu, možda da ih zaljepite na QSL-ku  ;D

QV

9A1AA

Ovaj setup mi je nešto poznat. Sumnjam na Zagorje United :P
Jedino mi ova D4B ispada iz koncepcije. Da je FD4 mislio bih da je GG u akciji ;D
Čujemo se sutra u "Koprivničke jeseni" ctestu
73, Ivo 9A1AA

9A2JG

Sad tek vidite , dragi moji kontinentalci, što znači sintagma što južnije to tužnije.Budete se navikli , kroz jedno 50 godina, ko i mi.
BTW, ja sam isto, poslije TA  DXC tražio Marka na SSB-u, ali, bez uspjeha, HI .
73, Koki 9A2JG

9a6c

Koja san ja pegula... upalin stanicu, nađem 9A0IARU bez clustera i odradim vezu... Čuje se slabo, ali čuje dobro. Prave antene na obe strane ;D

Mark ne šalji mi qsl kartu.

73 GG