• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Kup Jadrana 2008

Autor 9A1AA, 23. Srpanj 2008, 18:08:45

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A1AA

Zeky, skeniraj "paper log" i pošalji na moj email ili fotokopiraj pa pošalji na moju adresu (adresa u 9a callbooku je OK)
Za ostalo ne brini ;)
73, Ivo 9A1AA

9A3R

Istarski radioamaterski klub će u Kupu Jadrana po prvi puta aktivirati svoju pozivnu oznaku 9A1IST

sretno svima u takmičenju

73, Rudy 9a3r

9A5K

Podsjetnik svima koji imaju namjere formirati određene timove da sukladno propozicijama natjecanja
sastav tima trebaju dostaviti najkasnije do petka - 10.10.2008 (sutra), 15.00 po lokalnom vremenu na e-mail: kup.jadrana@hamradio.hr

Popis timova će biti objavljen najmanje 12 sati prije početka natjecanja kako je i navedeno u propozicijama.

73,
Krešo - 9A5K

P.S. Za sada je prijavljen samo jedan tim.  ;)

9A1UN

Ja cu SOMIX HP, preko maila mozete dobiti broj računa pa tko vise uplati ima pts  ;D

73 Davor 9A1UN "PO"

9A7YY

9A7YY/P SO SSB LP  Multi KZ

Otvorio sam log, očekujem vaše prijave.  :)  :)

9A3MR

9A3MR SOHP MIX TI.
Pozdrav
Rolando 9A3MR

9A2FW

9A2FW/p SOLP CW
  9A2YL/p SOLP SSB
  U igri su dva množitelja, pa koji bude.A rijedak je!

73,CU.

9A1AA

Popis prijavljenih timova možete naći na web stranici Croatian Contest Clubsa na linku http://www.cro-cc.net/index.php?option=com_content&task=view&id=38&Itemid=1

Sretno ;)
73, Ivo 9A1AA

9A2FW

Sorry, ništa od portabla ovaj put.

GL in contest.

9A4MF

Evo završio i ove godine KUP. Radio rekreativno sva 4 perioda dipol, cca 90w i 129 veza. Samo me zanima jedno, slušao sam prije početka kako se poštimava i čeka početak, i nisam uspio biti prvi nego drugi, druga veza mu i dobijem raport 599004?????, pa gdje su več te prve dvije pokupio kada sam ga slušao kako se poštimava i kreće sa rednim brojem 3? ??? Neka se sam prepozna, meni je dao redni broj 4 za 9A4U, ja mu neću navoditi pozivni, neka zna da se to pripisivanje vidi. :-[
Zahvaljujem svima na odazivu na moj CQ, čestitam onima koji su dobrano prešli 130 veza ;)

lijepi pozdrav iz Lipika

73 de Miro!

9A3MR

Ne znam o kome se radi, moguće je da se radi o MO postaji koja radi sa dva RTXa.

Hvala svima koji su mi se javili u ctestu, bilo je veselo. Taman sam stigao na početak, nosio sam drop na kazan...dok je ctest završio, ispekla se i rakija  :) .

Završio sa 178 veza i 58 množitelja, bolje nego prošle godine a dogodine...tko živ tko mrtav  :)

Pozdrav
Rolando 9A3MR

9A6XX

mala 9A7P ekipa se opet okupila na auto-odmorištu iz MD (nije Medulin već Mošćenička Draga), na cesti Opatija -> Labin. 9A3BIM, 9A4DJ i 9A6XX, 119 qso sa inv vee nekoliko metara iznad zemlje + TS440S.

Imali samo jedan tehnički problemčić, nakon sat vremena ostali bez laptopa, pa je telegrafija u trećem periodu odrađena sa PTT pedalom :-)

Iz Istre neaktivirane lučke ispostave ove godine Raša i Rovinj (barem prema našem logu).

Dogodine.

73,
Hrle - 9A6XX

9A2D

Bogme i ja imam 119 veza, ali sa QRP 5 W (IC703), malo bolja antena.

73 de 9a2d

9A2JG

Kefa nadam se da je okrijepa stigla na vrijeme, čuo sam te u dva perioda, zvao te, isto kao i Deana, ali, nema šanse!
9A1ACD i 9A7P gluhi, najjači signali na opsegu 9A1UN i 9A0Z, 9A1CAL odličan, isto kao i 9A1DXC, te 9A9A. 3MA i 3MR standardno dobri. 3B ne razumije propozicije, neće da me radi u svakom periodu, isto su mi rekli još neki...
73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A6NDD

Ja skupio 47 veza. Za prvi Kup Jadrana ja zadovoljan. Radio s 75 W + dipol, samo ssb. Malo problema s logom ispočetka (nestale freq.  :'( ) pa se prešlo na ručno  ;).