• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Sutra CI-462 hrid Galijula

Autor 9A7YY, 20. Kolovoz 2008, 17:33:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A7YY

Tijekom sutrašnjeg dana Simon  i Alessio će aktivirati Galijulu.
Poslati će mi SMS prije polaska tako ću vas moći na vrijeme obavijestiti.
Zaposleni pripremite izgovore  ;)

9A6R

Slabo radi taj cluster.Danas su bili na Maloj,nikakav info nije doša do mene.Valjda će sutra biti bolje.

sedmica trojka,devet adria šest radio
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A5CY

pozdrav Reni,

ako to sada ponovo želiš, ja sam ti opet i nadalje na raspolaganju da ti pošaljem SMS, svaki put kad se pojavi koja od IOCA.

......pa da se sve opet vrati na staro.....

GL OC, cujemo se

73

Dean

9A6R

Ne treba.Hvala.

sedmica trojka,devet adria šest rijeka

9A7YY

Citat: 9A6R  u 20. Kolovoz 2008, 18:23:34
Slabo radi taj cluster.

Eto Dean ti je reka ono šta sam ti ja mislija reć. Vraćam te na listu.

9A6R

Ne nikako.Ne želim vas bacati u trošak.Ja se otocima bavim "turistički"tako da nije potreba slati poruke.U svakom slučaju hvala na brizi.Dobar lov.

9A4EH

Meni je radioamaterizam nekada bio puno ljepsi, dok nije bilo clustera i interneta i sms-ova. Ili mozda grijesim? Slaze li se netko samnom?
73 de 9A4EH Momo

9A5CY

ma Reni, nije nama do troška, nego do druženja.
Ti si stari IOCAš, i koliko god se ti trudio izliječiti od te ovisnosti, mi ti ''stari IOCA bolesnici'' nećemo dopustiti da ''ozdraviš''    ;)
Pripadaš tu među nas, godinama si bio u tome, i ne vidim(o) razloga da odustaješ od nećega što ti je toliko srcu drago. To što je sve manje vremena za stanicu, neka te ne brine. Uvijek se nađe vremena nakratko sjesti uz RIG i tu i tamo nešto odraditi, a što se propusti, nagodinu će se ponoviti. Ako ne za 1 g.  onda 2, 3.......10 g.
Dakle, samo ti nama ponovo dopusti da te mi SMSom obavještavamo o zbivanjima na bandu (bez da ti nama moraš vraćati usluge, SMSdojave i sl.),  a kad bude prilike, svoje IOCA doživljaje opet budemo ispredali družeći se na nekom od nadolazećih HAM sajmovima ili sl.  Ne znam ni kakvo je stanje IOCA liste, ali ako tamo nema tebe i Toma, tada je i meni bespredmetno prijavljivati neki svoj rezultat za IOCA honor rol.

Dakle, IOCA menađeri, ajde se malo interesirajte tko kako stoji sa IOCAma , (re)animirajte nas pa da tu IOCA listu malo osvježimo. Oćito su vam se stari lovci na IOCAe pomalo zasitili. Ja osobno ni sam više neznam kako stojim s brojem WKD/CFM otoka  ???
Možda se prije Jaruna ipak natjeram da to preispitam..... ;D

Ajde pozdrav, imajte se....kak' hoćete....

sutra je novi dan (za lovit IOCA).....opet moran bicikleton na posa.... :P

VY 73

Dean 9A5CY

9A6R

Sad sam na GO pa nije problem Deane.Međutim 6 i 7 mj.sve što je radilo do 16h mi je pobjeglo,hi.Previše je to otoka čak i za mene,hi.
Pomirio sam se sa sudbinom i gotovo.
Ja radim u KBC-u i ne mogu bježati s posla da bih radio otoke.
Nisam si na vrijeme priskrbio mirovinu pa da budem poslovođa svog slobodnog vremena.
Vidimo se na Jarunu ako Bog da.

9A5ST

Upravo sam prića sa Alesiom.
Kaže da ima dosta mora,ćim malo padne kreću na CI462.
73 de 9A5ST
Zeky

9A7YY

Momci su na Galijuli ako nisu proradili sad će, svaki čas.

Šalji dalje.  :)

9A5ST

Evo ih upravo na 14265
73 de 9A5ST
Zeky