• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Tiskanje QSL-ki...

Autor 9A4WW, 19. Kolovoz 2008, 12:32:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A4WW

Organizira li netko ovih dana kakvo "masovno" tiskanje QSL-ki ???

Zainteresiran sam za 4000 kom....

Alen, 9A4WW

P.S. Slao sam e-mail 9A3JB više puta ali nema odgovora....

9A7WA

I ja sam zainteresiran za koju tisućku karata ako je povoljno.

73     de     9A7WA

9A5CY

odličan upit,

ima nas još.......

ponude pršte sa svih strana iz vana, ali ja bih nekako bio najsretniji kada bi se to moglo napraviti u granicama 9A, naravno, da se cijenom ne odskaće od ponuda ponuđača izvan 9A.  Osobno sam zainteresiran za color s jedne, a crno bijeli (može i raster) tekst s druge strane za popunjavanje s DATA, 2 x 2000kom.

Hajde da se skupimo pa da nekom organiziramo dobar posao.....
..ako mogu u LZ, IT9, UA6, OK......što nebi mogli i mi ?

Dean 9A5CY

9A1WW

Citat: 9a4ww  u 19. Kolovoz 2008, 12:32:31

Mislim da 9A3JB ima jako dobru ponudu samo bi trebalo nekako s njim stupiti u kontakt, broj mobitela ako neko sazna bi bio jako dobar.
Mozda je trenutno na godisnjem pa se ne javlja.

Osobno sam i sam zainteresiran za ovu akciju, naravno kad se vratim s godisnjeg odmora, negdje u devetom mjesecu.

vy 73 de Zeljko, 9A1WW
vy 73 de Zeljko

9A2JK

Upravo sam dobio informaciju da QSL karte koje su dali
tiskati članovi radiokluba ''Đurđevac'' stižu ovih dana.
Karte su tiskane u boji, plastificinane (prednja strana).
Druga strana je samo u jednoj boji. Vidio sam uzorke
i zadovoljan sam sa papirom jer je lagan, tvrd i dobro
se može po njemu pisati.

Cijena je oko 20 lipa po komadu (ili manje) za 10000 kom.
Mi smo dali tiskati 4000 kom. za 9A08P, i po 1 ili 2 tisuće
članovi kluba te tako sakupili 10 tisuća komada.

TISKARA ''MIK-2''
Štrosmajerova 91
43550 PAKRAC

Igor Stehavec
(034) 511-011, 511-012
098 9000 722

73,
Martin 9A2JK

Koristimo forum za raspravu i razmjenu korisnih informacija!
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A4WW

Upravo sam dobio info  da je 9A3JB u bolnici.... Želimo mu brzo i uspješno ozdravljenje...

9A6AA

Citat: 9a4ww  u 19. Kolovoz 2008, 12:32:31
Organizira li netko ovih dana kakvo "masovno" tiskanje QSL-ki ???

Zainteresiran sam za 4000 kom....

Alen, 9A4WW

Alene,
ako ne riješiš ništa do moga povratka doma (konac kolovoza - početak rujna) provjeriti ću u Zagrebu. Mene zanima količina od najmanje 30 tisuća.

73

9A6AA/p
"DX never sleeps..."

9a6c

Svojedobno sam na webu pokrenuo pitanje na temu zanimanja za tiskanje tipske qsl karte koja bi svojom jednoobraznošću trošak po karti svela na niske grane.

Iskazani interes na forumu kretao se oko 70.000 komada, a u Splitu sam dobio neobavezujuću ponudu na 10 lipa/karta za ukupan tiraž od 100.000 karata i n x 5.000 qsl karata po jednom znaku.

Na žalost, stvar je zapela kod tehničke pripreme i za sada nedefiniranog stava samog HRS kao potencijalnog korisnika veće količne i nekog tko bi time dobio 100.000 propagandnih letaka za bijeli svijet.

Na žalost, izgleda da moja ideja ipak nije toliko dobra kako se čini i da je tehnička priprema puuuuno složenija nego sam ja mislio.

Sve je trebalo biti na amaterskoj osnovi, bez naknade troškova s tim da bi s eplaćali jedino troškovi slanja karata na odredište nekim jeftinim prijevozom.

Ali , eto...

GG

9A5ANB

Prosle godine je QSL Manager organizirao tiskanje za 15lp/kom za kolicine 4000 ili vise po zanku. Full color, plastifikacija i crno bjelo raster sa zadnje strane. Malo se duze cekalo da se skupi kolicina ali su na kraju qsl-ke dosle i dobre su kvalitete. Ja sam dao tiskat 5000 i zadovoljen sam.
A za manje kolicine (100-200) za nesto vise para pogledajte:
http://www.globalqsl.com/, samo posaljes log a oni naprave qsl-ke, popune ih podacima i posalju u biroe. Nije lose, samo da je mozda malo jeftinije :)

Pozdrav,
Mic, 9a5anb

9A1WW

Citat: 9a5anb  u 19. Kolovoz 2008, 21:09:46
Prosle godine je QSL Manager organizirao tiskanje za 15lp/kom

Kao sto rekoh 3JB ima primamljvu ponudu, no pitanje je koliko je ovo s bolnicom ozbiljno i dali se jos moze s tim racunati. Mozda 6AA Emir pronadje alternativnu stampariju s jednako dobrom ili jos boljom ponudom. Susjed ako ima kaj ja sam zainteresiran ali za skromnih 2-3 tisuce.

vy 73 de Zeljko, 9A1WW
vy 73 de Zeljko

9A9L

Postoji telefonski broj i adresa stamparije ako je netko zainteresiran. Jedino pripremu treba napraviti.Nije vazno sa kojim je programom.  I netko treba to sakupiti i proslijediti u stampariju.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A4KW

Štampao sam prije mjesec dana kartice preko Marinka 9A3JB.
15 lipa 9x14 cm, a 25 lipa preklopne (duple).
Napravio sam 3 motiva manjih i jedan motiv preklapača.
Kvaliteta je odlična. Malo zanimacije sa dizajnom i igranja u Photoshopu i priprema gotova.
Marinko bi ovih dana trebao van iz bolnice pa će biti dostupan.
73 de Krešo 9a4kw

9A4WW

Eto, u tijeku su pregovori za tiskanje karata... Za sada imamo 8000 kom za tiskanje... Ako ima još netko zainteresiran, javite se na pm... Naravno, potrebna je gotova priprema za tisak... Ajmo ljudi javite mi se... Što više, to jeftinije...

9A3VV

Je li još aktualna ova tema? I ja bih dao tiskati koju tisuću karata ali što jeftinije.

Damir, 9A3VV
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A4WW

Je, još uvijek je aktualno!

Danas sam razgovarao s tiskarom, malo su u gužvi ali ćemo napraviti nešto...

Molim zainteresirane da mi se jave na mail 9a4ww(at)hamradio.hr

9A3IV i 9A6KTB javite se također za detaljan dogovor!

alen, 9A4WW