• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Feri & Aniko 2008 IOCA tour

Autor 9A7YY, 26. Srpanj 2008, 20:44:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3SM

Istina, javno se ispričavam za pogrešku i obećavam da se neće ponoviti ... hihihihihi
Kao što reče Dean znam ih obojicu ali ponekad razmišljam o imenu da se ne zabunim i desilo se...
Ugodan današnji lov ... PRVI JE PAO ...
Mato

9A3MR

Eminentni stručnjaci su uočili da čitaoc pročita prvi i zadnji slog riječi a da mozak iskustveno popuni rupu između ta dva sloga. Tko je kriv Romildu i meni što imamo trosložna imena pa čitaoci popunjavaju kako im naleti....kad se sljedeći put rodim 'oću dvosložno ime!  :P

Jučerašnj dan je bio naporan, vruć a posljednji otok, Vrkljača, bio je  izuzetno nepristupačan. Evo malo sličica:

Feri 9A/HA5AZZ i slučajni prolaznici na CI378 Sestrica mala

Čuveni inverted V sa ekstenzijom za 80m na CI328 Kraljak

Danas je odmor...a sutra...vidjećemo..

Pozdrav
Rolando 9A3MR

9A5CY

......sinočnji SMS od Rolanda ( ne Romilda  :P ) kaže da će danas, utorak, krenuti na otoke oko Vrgade. Tamo ih ima podosta na biranje, ostaje da vidimo što će za nas izabrati.....

Sretno momci i cure.....

Dean

9A7YY

I danas će "prašiti" 900 MHz cluster.  :P

9A3MR

Kao što se vidi, upravo je otpočela aktivacija CI654, Kamičac kod Kozine (Vrgada). Pomozite 9A2AA, 9A/HA5TAA I 9A/HA5AZZ da aktiviraju što više otoka danas.

Pozdrav
Rolando 9A3MR

9A5ST

Roli,jesi barem ufatija ručak don oni peglaju?
73 de 9A5ST
Zeky

9A5CY

Citat:I  danas će "prašiti" 900 MHz cluster.  7YY

Hoće, hoće,  već praši.....

I mi IOCA-ši imamo svoj ON4KST chat...... je da je ovaj naš sklupnji (SMS nas koštaju ono malo kunića), sve dok se ne udružimo u VPN mrežu pod pokroviteljstvom HRS-a ( ;))
I tebi smo poslali koji da možeš trčati s ručka za stanicu..... ;D

GL.....

a di ste nam Toma pokupili ?   šta vas je više, to će biti manje otoka... :-\

dobro se zabavite i ne osvrčite se na komentare, i mi se samo zabavljamo, baš kao i vi tamo (al' vama je bolje.....daaaaleko daaaleko bolje...).

Rolando, daj još slika, malo mi poškakljaj nostalgiju za prošlogodišnjim posjetom ovih otoka. Kamičić ci654 je baš bio onaj posljednji u nizu s kojim sam završio IOCA pohod 18.07.2007.

Dean

9A3MR

Multinacionalna ekipa se, poslije ručka, iskrcava na CI245 Kozina...

a ja iden malo zaronit...

Pozdrav

Rolando 9A3MR

9A7YY

9A3MR

Upravo kreće Artina CI482.

Pozdrav
Rolando 9A3MR

9A6AA

Citat: 9a3mr  u 05. Kolovoz 2008, 17:41:09
Upravo kreće Artina CI482.
...

Pretpostavljam da je brzina u pitanju:

Artina CI-485.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A5ST

Evo kaže Tom da puše bura.Ako di krenu bude se javio!
73 de 9A5ST
Zeky

9A3MR

Bura nas je odnila do Murvenjaka CI075....

Pozdrav
Rolando 9A3MR

9A5CY

Na upit mojih lokalaca, morao sam SMSati upit Rolandu za današnje planove. Eto šta on kaže na sve to :

'' Danas je odmor, sutra, ako vrijeme dopusti, Bavljenac, Dupinići i eventualno Oštrica, sve nr Kaprije. Stavi na forum ''

eto ja ga stavio  ;D

pogledao sam malo u log i koji bi to bili CI pa kaže :

Bavljenac    CI-246 bio 2AA;HA3HP
Dupinići Veli CI-327 bio 2AA;6K,
Dupinići Mali CI-637 bio 2AA;HA3HP
Oštrica         CI-636 bio 2AA;HA3HP

ne zaboravite na Emira danas (? HPE) iza 15h lokala sa CI-380 i CI-381,
ako budu slabe prilike, možda vas dočeka iznenađenje i na 80m, ovisno o tome dali će uspjeti nabaviti žicu.

pozdrav,

Dean  9A5CY

9A7YY

Kako nam javlja naš specijalni izmislitelj za danas su otkazane sve daljnje aktivacije zbog nadolazeće nevere (oluje).

Želimo im sretan povratak u matičnu luku, naravno bez brumavanja.

Dodatak
Kaže Rolando da bi možda ipak za cca 1 sat moglo biti CI-636 Oštrica.
Uzmite ovo sa rezervom jer je vrijeme u pogoršanju. Ako bude bude, sigurnost prije svega.