• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Feri & Aniko 2008 IOCA tour

Autor 9A7YY, 26. Srpanj 2008, 20:44:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3MR

Kao što se vidi na slici, Kamičić CI756 će biti aktiviran za 20ak minuta.

Za nekoliko sati će ova hrid biti upola manja....

Pozdrav
Rolando 9A3MR

9A2JG

Ja požurio, odradio u 0833 LT, ali je ipak 9A1CCY bio brži...

GL, GH, 73 Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A5CY

ja nažalost nisam, iako sam iz CCY.  Ima nas u klubu IOCAša koliko voliš...
Malo su uranili, a ja počinjem kontrolirati claster tek od pol 10 - 10 h i popuših.....  :(
Nema veze, bit će još otoka.....
Koki, odradi ih ti i prije ovih mojih u klubu (koji nemaju mobitela...o,p.), ali pusti koji poziv da ti ga mogu odbit  ;) , odmah znan da je neka IOCA u zraku....ups...eteru. 
Rolando, bilježim se sa štovanjem za jedan mali SMS info na 098/83 38 95 kad si već tako blizu vatre, tj. vatrene Mađarice....i mi na kopnu (još) volimo IOCA-u. Hvala ti unaprijed.
Pozdrav, čujemo se...... očekujemo ih i sa ci-441.....

Dean 9A5CY

9a6c

Rolando, je li to zbog plime ili si i nju planira raspolovit ka Malu Maru ;D

???

Neka naše IOCE...

9A7YY

Citat: 9A5CY  u 31. Srpanj 2008, 21:45:46

Koki, odradi ih ti i prije ovih mojih u klubu (koji nemaju mobitela...o,p.), ali pusti koji poziv da ti ga mogu odbit  ;) , odmah znan da je neka IOCA u zraku....ups...eteru. 
Rolando, bilježim se sa štovanjem za jedan mali SMS

Donosim dekret da se IOCA u budućnosti može raditi samo na 900 MHz.
Dekret stupa na snagu danom donošenja.  :P

PS:
Žalba nije dopuštena. ;D

9A4EW

Citat: 9a6c  u 31. Srpanj 2008, 21:50:13
Rolando, je li to zbog plime ili si i nju planira raspolovit ka Malu Maru ;D

???

Neka naše IOCE...

Ajme meni, pa ovo nije moguće! Meni moja YL-ka prigovara što hoću na more ponijeti vokac a vidi ti ovo! E taj se pravo oženio, a di sam ja gled´o?  :(
73 de 9A4EW, Hrvoje

9A2D

E taj se pravo oženio, a di sam ja gled´o?  :(

Tako sam i ja svojoj prije deset godina rekao: "Pa kud sam između tri milijarde žena na svijetu baš na tebe naletio" i bila tiha misa 2-3 tjedna.

73 de 9a2d

9A2JG

Dida steko, dida steko,
a dado sačuvo,
ja baraba, ja baraba,
sve na ženske zgruvo...

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

n1yu

9A3MR: Za nekoliko sati će ova hrid biti upola manja....

Rolando, ti si dobar domacin pa si mogao upozoriti Madjare da ne idu tamo  ;D

9A3MR

Heh, sms najave sam poslao večer prije u nekoliko SMS-ova ali je informacija izgleda otputovala u crnu rupu...5CY, you are on the list.
Glede Kamičića...zamislite kako to izgleda kad digne plima, zapuše maeštral i prođe nekakav gliser koji radi valove od pola metra  :P

Idealno vrijem za rad sa tko malih "rocks" je rano ujutro, dok je oseka i bonaca...i dok gliseraši još spavaju...

U subotu i nedjelju će biti aktivirano nekoliko otoka, pretpostavljam oko Zlarina ali to sve ovisi o vremenu.

Pozdrav
Rolando 9A3MR

9A7YY

Kako nam javlja naš specijalni doušnik, Feri i Aniko će oko 18.00 loc proraditi sa CI-328 otočić Kraljak.

New one, first activation.    :-*

9A5CY

Citat:Heh, sms najave sam poslao večer prije u nekoliko SMS-ova ali je informacija izgleda otputovala u crnu rupu...5CY, you are on the list.
3MR

Hvala na današnjoj SMS suradnji. Sve SMSe sam proslijedio našim lokalnim IOCA lovcima (od kojih imam # mob.), a oni su to svojim javljanjima danas i potvrdili. Dakle, RMZO za IOCA kod nas radi besprijekorno.....hi
Danas su bili novi CI767 i CI328(1. i 4. danas), a hvala i za već aktivirane CI330 i 067 (2. i 3. danas). Posebna pohvala mađarima za QSY na 80m (ponovo) onda kada to na 40m baš i nejde prema kopnenoj 9A.
Nadam se da ćemo vas ovako uspješno popratiti i sutra i u eventualno još kojem IOCA danu dok su nam Feri i Aniko još na Jadranu.

Romildo,
izljubi Aniko a Feriju plati pivu, mi ćemo se već nekako s tobom razračunati na Jarunu ili Kraljevici....  ;)

73, mirno more i GL

Dean 9A5CY

9A3SM

Dobro večer svima ,
Vidim da smo mnogi danas presjedili  čekajući vijesti sa nekog od novo aktiviranih otoka evo friške informacije za sutra.
Kako Romildo reče sutra su u planu nova 4 otoka ali koja to će se ujutro dogovoriti.
Svima Vama kao i meni preostaje biti QAP i čekati nečiji poziv ili SMS.
Sa današnjim danom sam zadovoljan jer sam odradio 3 nove reference CI-767,CI-330,CI-328 pa se zahvaljujem Feriju,Aniko i naravno Romildu jer bez njih nebi bilo novih otoka u mojoj evidenciji.
Svi ste zaslužili hladno pivo čim se vidimo.
Želim svima sretan lov.
Mato - 9A3SM

9A7YY

Što ti je čovjek, k'o ptica. čas je amo, čas je tamo.
Radim ti ja danas 9A/OM3BH sa Huma, Vela Luka, Korčula i kažem mu da pozdravi ekipu a on će ti meni da su Vedran i Romildo otišli malo doma "ubit oko".
Kad ono vidi vraga Romildo napustio Kočulu i eto ti ga po škojima oko Zmajana i Kaprija.  ;)

Deane, Mato polupali ste lončiće, radi se o Rolandu 3MR.
Znam ja da vi to znate i da ste se malo "zajebunili" ali moram vas malo.  ;)  ;)

CU, sutra,  na čeki.

9A5CY

je, je Rolando.....obojca imaju neobično ime i stalno ih mješam, iako Rolanda 3MR znam osobno, dok Romilda još nisam upoznao. Iskreno, ne da mi se svaki put tražiti po QRZ.com da se uvjerim je li  ime ono prvo ili drugo za 3MR... ;) , no kad sam se već ovak' javno izblamirao, mislim da će mi to konačno sjesti u memory....hi

Ti Mato, drugi put nemoj prepisivati,  sjedi......jedan        :P

Cujemo se

Dean