• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

IOCA Activity, slike i eto, malo oko direct QSL...

Autor VE3ZIK, 08. Svibanj 2008, 19:37:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

VE3ZIK

[DELETED BY VE3ZIK]
73, Zik VE3ZIK, /9A,/E7, /S5,  DK8ZZ, YT3ZZ

9A9L

V51AS sam dobio, ali definitivno 1A0KM i 4S7NE. Ima jos kandidata pa kad slozim listu poslat cu ti.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

OE1EMS

9A9L

Skoro da zaboravim....OE1A, OE3A OE4A. To su navodno neke kontestne ekipe i jos tome PRAVI radioamateri??? Cisto sumnjam.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A9L

UPS.....u topicu pise DIREKTNO. Ovi ne salju cak ni preko biroa.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A2JG

Sve što sam poslao Franku V51AS direktno, došlo nakon 4-6 mjeseci, svaki put po dolar ili dva unutra. Sada je adresa u Europi, trebalo bi biti puno lakše (i jeftinije, i brže).
4S7NE, na njega se žali cijeli svijet, kada mi je u vezi rekao da qsl samo direkt, i da stavim 2 IRC-a, i da kod njih kradu, zasmrdilo mi je, i nikad ga više nisam ni pokušao raditi, a čuje se vrlo često na 18.
1A0KM došao brzo, 1 $, u Kraljevici, dok smo razvrstavali QSL-ke, vidio sam da je došla nekolicini i via bureau.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A3Y

V51AS -isto,nakon par mjeseci  ali ipak sve QSO potvrdi..
4S7NE-probah s 2 IRC-a ali sumnjam ...

73, Zoran-9A3Y

9A2JG

Naslov je, bez uvrede, trebao glasiti : Tko ne odgovara na direkte .......
Uvijek je lakše govoriti i pisati o amaterima u bijelom svijetu, amo malo pomest i u svoj kući.
9A15DX
9A6AA/p Unije
9A6AA/p Morovnik
4O6AA (posebni QSO sa Dakijem, i Emirom, različiti opsezi)
9A0HQ
9A0ST
Ovo su "zaostaci" do 31.12.2007.

Da nisan "proskiča" u Kraljevici, ne bi bija dobija ni CC0Y ni 9A73AA ; on se kune da je sve išlo via 9A biro, a u distribuciji nismo tijekom 4 ure razvrstavanja vidili nijednu, nije valjda da je pošta zapela u ekspediciji, između prizemlja i drugog kata Dalmatinske 12 ?

73, Koki 9A2JG

P.S. Maartija, njegov rođendan, ekspediciju u Crnu goru, i rad postaje, sam već višekratno opisao na ovom forumu, to i ne očekujem odgovor na direkt. Na dušu njemu i manageru mu.

9A6AA

Citat: VE3ZIK  u 08. Svibanj 2008, 19:37:06
...
Moracu pogledati ima li jos nesto na mom spisku. Kakvi su vasi spiskovi onih sto ne salju da uporedimo malo :)?

Zik,
Bilo bi zgodno pokrenuti temu "Kome ne treba slati QSL-ke?" I tu bi ih se našlo. Barem kod mene...

Pozdrav s otoka Sušca

9A6AA
(9A0CI)
"DX never sleeps..."

9A4DB

Čini mi se ipak da je ovo tema "Tko ne poštuje
ni temeljne zasade nečega što se nekada zvalo
Ham Spirit"

Pa se vi javljajte i dalje takvima....

O lažnom predstavljanju ispred HRSa i inim međunarodnim
sramotama drugom prilikom.

73

9A2JG

Ono pod javnost rada, demokratičnost, transparentnost, ham spirit, to se prodalo u paketu s bivšim predsjednikom, prvom prilikom, kako napisa nepotpisani na blogeru. Nije daleko od istine.
Ali, sve se vraća, sve se plaća...

73, Koki 9A2JG

9A2JK

Citat: 9A2JG  u 09. Svibanj 2008, 08:25:35
...
Uvijek je lakše govoriti i pisati o amaterima u bijelom svijetu, amo malo pomest i u svoj kući.
9A15DX
9A6AA/p Unije
9A6AA/p Morovnik
4O6AA (posebni QSO sa Dakijem, i Emirom, različiti opsezi)
9A0HQ
9A0ST
Ovo su "zaostaci" do 31.12.2007.

Da nisan "proskiča" u Kraljevici, ne bi bija dobija ni CC0Y ni 9A73AA ; on se kune da je sve išlo via 9A biro, a u distribuciji nismo tijekom 4 ure razvrstavanja vidili nijednu, nije valjda da je pošta zapela u ekspediciji, između prizemlja i drugog kata Dalmatinske 12 ?

73, Koki 9A2JG

P.S. Maartija, njegov rođendan, ekspediciju u Crnu goru, i rad postaje, sam već višekratno opisao na ovom forumu, to i ne očekujem odgovor na direkt. Na dušu njemu i manageru mu.

Evo moje iskustvo tj. uredno primljene QSL karte:
4O6AA
9A6AA/P (5 različitih QSO)
9A0HQ (6 različitih QSO)
4S7NE (6 bandova, od 2000. - 2006.)
4O60BH (OH2BH rođendanska via OH2BN daaavno primljena)

73 ES GL
Martin 9A2JK

Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A2JG

Da bi čovek reč rekel!
Ja ću ti ispričat bolju (već ispričanu) bazu :
9A2GF je dobio direktno QSL-ke za Unije i Morovnik, iako nije poslao ni preko biroa. Ma koji David Copperfield ! Profesor !
Zna se di je meko ! Zna se ko udara glanc ! Zna se ko sidi na dvi stolice ! Zna se ko se nikome (ni za očigledno) ne zamira !

Još ću ti reč bolju, na temu fair-play-a i ham spirita. Emir na Bijelcu jučer zove CQ na 14. Signal slab, 56/7. Ja jedina stanica na opsegu koji ga zovem. Nijemac sa Sušca mu deset puta govori : 9A2JG te zove, on se pravi lud. Isti narečeni Ivo 2GF na frekvenciji, RA staž preko 40 godina, govori : Nemoguće da te ne čuje ! Poslin je doša na 7 , ljudi oko njega, nije moga sa manjim, da mi je 55, kroz zube, isto ka da san mu posla oca i mater u konclogor.

Eto, to ti se zove hamspirit, fairplay, to su ti koji kažu da ne treba svakome slati karte, koji bi nas čak tili i vodit, da ih pustimo. Mila majko...

73, Koki 9A2JG

P.S. Srića naša šta je manager u Njemačkoj. Hićo, Hićo , di bijaše Tuta Bugarin?

9A7YY

Citat: 9A6AA  u 09. Svibanj 2008, 08:44:17

Bilo bi zgodno pokrenuti temu "Kome ne treba slati QSL-ke?" I tu bi ih se našlo. Barem kod mene...

9A6AA
(9A0CI)

Veza nije završena dok qsl karta nije poslana i primljena.

Mene su na CB-u učili "Final courtesy of QSO is a QSL.  ;)

9A2JG

CB tvoga doba, Renijevog oca, Nikše Dragičevića, to je bilo space shutle za ove "profesore" i "kuhare". Nisu in do nožnoga članka, ali ti i javnost to znate i bez moga pisanja.
Ne smin više, reće van Milan da san se naloka.

73, Koki 9A2JG