• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

Vox populi

Autor 9A2JG, 20. Kolovoz 2007, 15:50:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A7YY

Citat: 9A2JG  u 07. Svibanj 2008, 07:46:26

P.S. Sinoć smo radili Suščane i na četvrti band , 3,5 CW ; čekamo ih na 18, 21, 24, i 28 koji je wide opened za short-skip sve ove dane;

ne moš ti Švabi objasnit...

Nisan zna da je Emir švabo  :o

9A2JG

Kumpanjo, u Emira se ne pačam, jer...
A što se tiče Švaba, ja sam bio drugi dan na frekvenciji, slušam 10 minuta razgovor na njemačkom jeziku (a po jačini signala sam znao da su to oni), i tek po završetku saznam da je to 9A0CI, kad se prešalta na engleski.

Jutros su bili par minuta na 14 CW, i odma utekli na SSB, LOG on line im ne radi, meni izbacuje podatke za stare veze sa 9A0CI, triba ljude razumit...

73, Koki 9A2JG

P.S. Fala HDZ-u šta je sačuva popise stanovništva iz 81' , 91' ...Glede mede.
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A7YY

Citat: 9A2JG  u 07. Svibanj 2008, 10:30:17

P.S. Fala HDZ-u šta je sačuva popise stanovništva iz 81' , 91' ...Glede mede.

Je, je pa tako i danas imamo dva cigana iliti ga roma (kažu da nisu Mehmedijevi) prijavljena na Biševu.

Šta ti je globalizacija.  ;D

9A2JG

To se zove logistika. Nek se nađe.

73, Koki 9A2JG

9A4DB

;D
Ko vama kriv kad se niste na vrime prijavili i pojavili.
Ad.1. u vrime Izborne ste morali bit u Kemetincu
Ad.2. u vrime Izvjestajne ste morali bit u Rraljevici
Ad.3. kad sve prodje i svi zaborave, dobili bi i vi IOCA pocasti

Pa da vidis, crvenog tapeta.....

9A2JG

Zna san ja da ćemo doć na Red carpet!

Nego, Tihomir je u pravu; slušam maloprije biskupa Ratka Perića na misi u Splitu, počima poslanicu sa riječima : Žetva je velika, radnika malo!
Biće da je i on sinoć čita Vox populi.

Inače, čudi me, svojedobno Drago traži konja (po Malom oglasu), Mirko prodaje (jednobrazni) plug, kako to još nisu uočili ovi iz EU. Odma bi nas primili, priko reda, bez ostalih pristupnih tema, vidili bi da smo spremni.

Djani, ne spominji mi više Remetinec, reka san ti u siječnju da tamo znan župnika, i zatvorskog ispovidnika...
Valjda nije ispovida i one šta ostanu samo jednu noć ?

73, Koki 9A2JG

9A3Y

Gradu Splitu i svim ljudima dobre volje koji slave -čestitke povodom blagdana Svetog Duje

Zoran-9A3Y

9A2JG

Ovdje je dosadno, sve ljudi dobre volje, i - dobrih želja. Fala in na tome.

Nasuprot tome, ne bloggeru sve interesantnije. Evo saznajem da sam, zajedno sa 4DB, 2D, 2TN, 7YY, 6R i 7WA, bukač.
Kako je kovanica bukač uzeta iz engleskog slenga, a u izvorniku je bila buccaneer, ilitiga gusar, ne znam da li smo ocrnjeni, ili počašćeni.

Za neimenovanog autora mala ispravka, veslao sam u splitskog Mornara (stari Mornar) u Poljudu, ne u Gusara. U Gusara su veslali fetivi Splićani, a mi (vlaji i ostali) u Mornara, i u Spinutu.

Ukratko, saznajem, ko u osrednjem dijelu Christijeve ili Fletcherice, da sam bio dio organizirane urote, koja je svrgla jadnog Petra, korak do zločinačke organizacije.

Zato, da veselje bude veće, predlažem HRS-u da zatvori blogger, a da dični spisatelji daju oduška ovdje, ali s potpisom.
Postoji i podvarijanta, da tekstove šalju u časopis, naš će ih prijatelj Gogo objeručke dočekati.

Ukoliko neimenovani neće ništa da prihvate, preporučam im pregled.
Ako su u Dalmaciji, KBC Firule u Splitu, Reni (inače tamo zaposlen) izvadi broj, tako da se puno ne čeka, on će pomoć i nakon pregleda, ako treba, za ukrcaj u kombi, uvijek je bio na usluzi, bude i unaprijed, preporuča se.

Za ostale dijelove Hrvatske, zna se , Zagreb, Marinko bude pomogao.

Radili smo 9A0CI i na 18 CW. Pitaju me na R2 maloprije : Kako to hrvatski znak, dodijeljen hrvatskoj skupini u Hrvatskoj, menadžer u Njemačkoj ?
Neuki ljudi. Ispunila nam se želja iz socijalizma, nas i Nijemaca 64 miljuna.
(Pre)Kasno, ali efikasno.

73, Koki 9A2JG

9A7YY

Citat: 9A2JG  u 07. Svibanj 2008, 16:47:05

Nasuprot tome, ne bloggeru sve interesantnije. Evo saznajem da sam, zajedno sa 4DB, 2D, 2TN, 7YY, 6R i 7WA, bukač.
Kako je kovanica bukač uzeta iz engleskog slenga, a u izvorniku je bila buccaneer, ilitiga gusar, ne znam da li smo ocrnjeni, ili počašćeni.

73, Koki 9A2JG

Hvala onome koji me je svrstao u gore navedeno društvo.
Čast mi je "bučiti"s njima.

Daj Koki reci di je taj Đanijev blog da se i ja malo informiram.

9A2JG

Daj Branko, pa bar si ti uvik bija precizan, ostani do kraja.
Ka prvo, nije Đanijev, nego HRS-ov.
Ka drugo, ja ga posjećujem odskora, kad san slabe volje, uvik me nasmiju do suza, nisu omanuli ni danas.
Treće, adresa ti je www.hrs.bloger.hr , pa vidiš zadnji članak Kome fali Seve, ispod toga klikneš na prikaži komentare. Mali savjet : Pri čitanja učini malu nuždu, da ti ne uteče tijekom čitanja, stariji smo ljudi, šta češ...

Ukratko, sad kad znamo šta smo, ostaje samo podjela plijena.
Autor je zaboravio na završetak bukanira , svih ih je pomilovala engleska kraljica, dala većini zapovjednika nasljedne titule, osigurala prihode do smrti, i bili su uvaženi članovi high society-a tog doba.

Kako mi je žena u Zagreb, već san naručija jedan crni povez, za glumit, šta bi rekli Makedonci, Đoko bez oko!

73, Koki 9A2JG

9A4DB

Kuhinja kod "MENE"...
svaki pametni kandidat, koji drži do sebe,
će se pred Skupštinu lijepo javiti,
ponuditi sve što treba i voala,
dobili smo Predsjednika...
a ne blamirat se ko Pero tri puta....
da je Pero dosao na vrijeme i njemu bi nesto
"skuhali" nebi onako pokisa ko u 11/2007

;D

PS(traže se odgovorni i savjesni za ribat teće i pinjate da nebi ispa
koji "crnac" iz kuhinje, kad se slabo miša zna i zagorit)

9A2JG

Ljudi , pa je li to moguće? Izgleda da ste svi Vi Hvarani kuhari! Tako je i 2Y napisa na svojoj stranici da ima od škole kuvarski tečaj u JNA. Petar nije pisa, ali je kuva cili mandat.
A mi još falili Mira Bogdanovića u Split, nije van ni do kolina!

73, Koki 9A2JG

P.S. Vidi se da ste svi kuvari nepismeni; piše se "Kod mene", ka da Vas je učija Macola!

9A7WA

Kad se već i mene spominje, kod smjene predsjednika, onda
   ako sam i barem malo pridonio tome, ja sam i više nego zadovoljan.
                 Jer pao je zato što je bio jako dobar i bezgrešan, drugog
  objašnjenja ja ne vidim.
                Narod je ipak najpametniji, a ne pojedinci.

73   de   9A7WA

9A2Y

Jel ljudi znate što je najlepše na Braču,a posebno s južne strane ,iz Bola gdje živi Koki, e to je POGLED NA HVAR.rekao sam mu po ne znam koji put  da se ne dira u mene ,ali oni dalje sipa laži na moj račun.Nedavno je pisao o mom "kokainsko-vinskom pisanju.Čekao sam reakcije i drugih na takvo moje pisanje ,ali nije ih bilo.Reakcije na njegovo pisanje su poznate.
 Što se tiče mog kuharskog zanata,stvar malo drugačije izgledaju.Završio sam kuharski zanat u Ugostiteljskoj školi u Hvaru1969 godine.Već nakon druge godine ,kao praktikant bio sam šef smjene u hotelu "Sirena" u Hvaru.Završio sam zanat sa odličnim uspjehom,u klasi vrhunskog kuhara Prospera Barišića Pupota,i već po završetku samog školovanja postao šef kuhinje hotela "Galeb " u Hvaru.U svom Blogu sam napisao ,da sam poslan po kazni u Inžinjerijsku jedinicu u Novi Sad.I da su me istom po dolasu u kasarnu poslali u kuhinju ,kao školovanog kuhara.
 Molim da se ne iznose proizvoljna stanovišta i laži na ovom forumu,jer to uistinu nema veze s našim hobijem.Već sada znam da će raštimani Orkestar ponovo prosvirat.
   I za kraj,Dragi Koki,ako ti nitko nema hrabrosti reći.U jutro kad se probudiš si sposoban napisati par nesuvislih riječi,a na večer nisi sposoban napisati ni dva slova.Sjeti se svog sinošnjeg posanja,nešto puno mi je "bazdilo"

9A6R

Ajde pustite čovika na miru,vidite da mu je teško bit u oporbi.I još mu se naslađujete i bacate sol na ranu.Kako ste okrutni.

9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!