• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

Vox populi

Autor 9A2JG, 20. Kolovoz 2007, 15:50:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

9A7YY

Idem ja spavati, sutra je nekima radni dan.
Tko ostane zadnji neka ugasi :)

9A4DB

E moj Koki tebi je sakrila nominaciju a meni falsificirala
vjerodajnice, pa je opet popusila i ona, i on, i njihov
zloduh (consigliere*)

*Consigliere / savjetnik mafijaskog bossa (danas bi rekli political adviser)

9A4GL

Bok Koki,

Citat: 9A2JG  u 03. Prosinac 2007, 00:13:40
Tjedan prije izbora, na R2, da čuje cijela Dalmacija, predsjednik jednog RK reče doslovce meni (Tihomire ,zapiso sam od riječi do riječi) : Znaš, ima nekih 7.500 kuna, to Vam je namijenila HZTK, vidit ćemo, daj javi se...
Komentar sukusa i timinga ostavljam čitateljima, nadam se biće "pravi".

Da nema sumnje, mnoga znanstvena otkrića bi ostala neotkrivena.
No veli jedna narodna da se i poštenog čovjeka može potkupiti ako mu pošteno platiš  ;D ;D ;D
Nadam se samo da nisi odbio primiti novce ;D ;D ;D

G. Tihomire, kad si bio na Skupštini, budan, valjda si vidio da sam jedini poslije završetka došao tajnici, dao joj ruku, i zaželio sve najbolje.
I tebi želim , isto tako.

Svaka čast, pa rekao sam ja da si ti gospodin. Svi su se rukovali sa svima tamo. Rukovao bi se ja i s tobom da sam znao koji si. I ja tebi želim sve najbolje i da više uživaš u lijepom hobiju.

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
Tihomir Heidelberg, 9a4gl
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr

9A6AA

...Naime on u jednom postu barata s nazivima radnog mjesta i funkcijom (koju sam obnašao od 98' do 2001'), a koju je samo mogao pročitati u gore spomenutim materijalima koje je poslao moj matični klub u postupku kandidature. O tajnosti i povjerljivosti podataka u našem tajništvu, ili kod naše tajnice, neka sude čitatelji.
Sada, Gogo, vidiš da ja nisam poludio, kad ti nakon gore spomenute prepiske napisa (manje-više) Šta je, oli je opet ime i prezime? Još gore, nekome su otvorena sva vrata (nejavnih) informacija, a nekima nisu. ...

Reci čitateljima o kakvom je to radnom mjestu i funkciji riječ, pa neka onda sude...

"DX never sleeps..."

9A2JG

Djani, meni osobno nije krivo, jer je cilj postignut, dobar i pravi čovjek (uz to i mlađi) zastupa Dalmaciju, ali sve skupa, nije ljudski.

Tihomire, nisi dobro čitao, ili se sprdaš sa mnom, lijepo piše Vam, znači Radio klubu.

Emire, ne pravi se blesav, kad si se sprdao s mojim mjestom Višeg savjetnika u Vladi RH, a to si samo mogao pročitati na stolu, ili u ladici tajnice. I ne samo to, kad me već vučeš za jezik, dvaput si se sprdao na spomen moga kluba, jedan put sa otoka (koji sam spomenuo) a drugi put sa fiksne lokacije. Neću više, jer češ pitati i da ti stavim datum i UTC, kako je počelo.

Spavajte mirno,
73, Koki 9A2JG
Ja se svojim klubom ponosim, nadam se i klub sa mnom, a ti se za sebe misli.
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A4GL

Citat: 9A2JG  u 03. Prosinac 2007, 01:01:51
Tihomire, nisi dobro čitao, ili se sprdaš sa mnom, lijepo piše Vam, znači Radio klubu.

Dobro sam čitao, dobro sam shvatio, samo sam se krivo odrazio.
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !

9A6AA

Dakle, bivši viši savjetniče,

... Emire, ne pravi se blesav, kad si se sprdao s mojim mjestom Višeg savjetnika u Vladi RH, a to si samo mogao pročitati na stolu, ili u ladici tajnice...

...rekao sam da više neću kometirati tvoje bisere. Jer, kao što davno napisah na ovome Forumu, "psi laju - karavane prolaze...".

Ipak, neka čitatelji sami zaključe tko se pravio i pravi blesav. Dakle, niti sam o tvojoj slavnoj prošlosti pročitao na stolu, niti u ladici tajnice, već:

Citat: 9A2JG  u 23. Rujan 2007, 14:50:57
...Ovaj je bio (po pozivu) viši savjetnik u Vladi RH od 1.6.1998. ...

I, kako napisa jedan gospodin ovdje na Forumu:
"...ako te nešto svrbi očeši se o neku ogradu a mene pusti na miru. Dajem ti na znanje".

"DX never sleeps..."

9A2JG

Ja neću, za razliku od tebe, napisati bivši djelatnik MUP-a.

Imam sreću da sam, i u bivšem sustavu, i u ovom, radio u državnoj službi, i oba puta ja dao sporazuman otkaz.

Kad već (misliš) da imaš muda citirati što ja odgovori Hrletu, kako to ne iskopa tvoj vrhunaravni citat (ti valjda mislio savjet, sprdanje) meni : A da pođeš u savjetnike ?

G. Mahmutoviću ja sam tamo bio, pošteno odradio mandat i vratio se kući. Nije me niko umirovio, niti sam dobio otpremninu. Još mi je država (kao i svim drž. službenicima i namještenicima) dužna božićnicu za 2001.g.
Kao što sam ja radio s kolegama, tako si i ti. Zato se previše ne češi o ogradu. Mogla bi griva zapeti.

Znam šta je kad ti opcija izgubi. Zato sada pregledaj sve svoje postove, sve svoje napisane uvrede, i očekuj da će te ljudi ovdje podsjećati na to. S punim pravom. To nije revanšizam, jer ga ovdje , u RA organizaciji i nema, to je podsjećanje da ostatak RA nije blesav.

Koliko vidim, IOCA stranica je u krnjem obliku (link na Tvoju, osobnu) na HRS-ovoj stranici. Ako je to rješenje, kraj plaćenog webmastera, i tebe, koji mene prozva osobom skromnog i nikakvog informatičkog znanja (više puta), onda je to vrlo loše.
Neću prozivati novi management HRS-a do isteka 100 dana, ali ovo je samo sasvim mali dio predizbornog obećanja. A sve je u tvojim rukama, jer ti si znalac.

Ja sam , valjda, jedini koji je imao IOCA dijamantni trofej 2 dana , pa ga onda izgubio. Čuvam ko oči u glavi prepisku s tobom, jer me u vlas podsjeća na čuveni telefonski razgovor Stjepana Kljujića i Izetbegovića, na početku rata u Bosni. Ima - neima. Ali neka, morao sam dva puta slati u Belgiju po kovertu sa po dva dolara (jer u prvoj , navodno) nisu stigli novci, tako da će me QSL-ka za vezu s 9A8DST koštati više od 25 kuna. Ali neka, progurali smi i teže.
Ali ti , pretpostavljam, imaš njihov dnevnik (kao i od Chrisa), tako da više neće moći biti balkanskih ujdurmi.
Interesantno je da kada si me "skinuo" sa liste osvajača, par dana poslije tvoj bivši kolega me "pretekao" na HR. Da zlo mislim, svašta bi rekao, ovako, ama mani.
Samo te molim, službeno-ali ipak molim, da mi se trofej ne šalje po nikome, jer sam ja to (odavno) platio.
Prvi put (kada je to nosio g. Miličić u Split) sam samo zbog toga došao u Split, a drugi put je nosio moj sin.

Mislim da je balkanluka dosta ! Zato smo i izabrali nove ljude. Ne da bude po materijala IOCA diplome na HRS-ovoj stranici, između ostaloga!
Mislim da je čitatelju jasno ko se pravi blesav. Odavno.

73, Koki 9A2JG

9A4GL

Citat: 9A2JG
Naime on u jednom postu barata s nazivima radnog mjesta i funkcijom (koju sam obnašao od 98' do 2001'), a koju je samo mogao pročitati u gore spomenutim materijalima koje je poslao moj matični klub u postupku kandidature

Kvragu, pa ni to nije istina, koliko još stranica ima ?
Reci Koki "oprosti Emire što sam te lažno optužio"  ;D ;D ;D

Citat: 9A2JG  u 03. Prosinac 2007, 08:06:10
Imam sreću da sam, i u bivšem sustavu, i u ovom, radio u državnoj službi, i oba puta ja dao sporazuman otkaz.

Po definiciji, ne možeš dati sporazumni otkaz. Niti sporazumni prekid radnog odnosa može biti otkaz.

Citat: 9A2JG
Čuvam ko oči u glavi prepisku s tobom, jer me u vlas podsjeća na čuveni telefonski razgovor Stjepana Kljujića i Izetbegovića, na početku rata u Bosni.

Dobro da ga nisi usporedio sa roniocima (kao neki), to bi tek bilo prestrašno  ;D ;D ;D
Uf, što mi dobra slika sa strane. Koki, znam da će te veseliti, to je slikano u Dalmaciji (Olympus 5050Z, f/1.8, ISO100, 1/30 sec, 35mm Leica, 01 Aug 2004 10:16:49 AM CEST).

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------

9A6AA

Citat: 9a4gl  u 03. Prosinac 2007, 09:08:53
...Dobro da ga nisi usporedio sa roniocima, to bi tek bilo prestrašno  ;D ;D ;D Ajme, kako mi je slika/avatar dobra.

73 de Tihomir, 9a4gl

E moj Tihomire, još ćeš svašta doživjeti od bivšeg savjetnika koji je dragovoljno dobio otkaz. S njim više ne komuniciram, pa da ti kažem: poslao je popis otoka za dijamantni IOCA trofej, i ja ga brže-bolje stavim na listu osvajača, da opet ne kaže da čeka predugo (!). Drugi dan idem upisivati njegove otoke u bazu podataka, kad ono - jedan otok poslao dva puta! Ako je i od bivšeg savjetnika - previše je. I što sam ja mogao napraviti? Priznati mu krivotvorinu i poslati trofej (koji je unaprijed uplatio na HRS, valjda da me dovede pred gotov čin)? Uljudno sam mu odgovorio da na popisu ima 399 otoka te da nedostaje jedan. I sada on to čuva kao oči u glavi! Nitko se ne diči svojom sramotom, ali nismo svi jednaki. Ima nas i neobičnih.

Mene više ne zanima "one man show". Ionako je sve manje onih koji obraćaju pozornost na takve bedastoće.

73

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A2JG

Ja neću koristiti Tihomira kao prijenosnika, to meni ne treba.
Profesore, nauči se pod stare dane, ako već nisi kad je bio vakat, da se svaka poruka i potpiše. Ovo što potpisuješ Tihomiru, a meni ne, samo je dokaz tvoje nekulture.

Ja, za razliku od tebe, nisam nikada u životu dobio otkaz.
I za tvoj otkaz, i moj sporazumni raskid radnog odnosa postoji odgovarajuća dokumentacija.
Tihomire, ne treba mu advokata (za ovu stvar) za termine iz radnog zakonodavstva.

Da nije maloumno, bilo bi smiješno ;  ti napisa da sam nešto krivotvorio, i ostade živ! Pa valjda je zahtjev javan, u pisanom obliku i dostupan svima! Kad me već vučeš za jezik, ja sam aplicirao za JEDAN otok koji si mi priznao, da bi mi dva dana poslije poslao e-mail da to ne važi, jer si ga priznao davno prije. To je laž, jer ni ja u svojoj, ni ti u svojoj dokumentaciji ne možeš naći da sam ikada prije aplicirao za taj otok. Ti si se pravdao obimnošću, a ja imam kopije svih poslatih zahtjeva. Greška je u svakom poslu moguća, ali ti si kategoričan, eto me nazva i krivotvoriteljem! To se događa kada zahtjevi idu na kućnu adresu, umjesto na HRS. Ali neka, doće i tome kraj.

Bolesnu tvrdnju, da sam uplatio HRS-u da bi tebe stavio pred gotov čin, samo možeš ti napisati. Poslao sam zahtjev, kao i sve prije toga, zajedno sa uplatnicom.
Ako red smeta, moliću lijepo.

Penzioner si, imaš vremena, nađi se sa istomišljenicima, pa nazivaj okolinu po nahođenju. Samo ti je još to i ostalo.
Do idućih izbora.

73, Koki 9A2JG

9A6AA

Citat: Bivši viši savjetnik  u 03. Prosinac 2007, 09:57:33
...Ja, za razliku od tebe, nisam nikada u životu dobio otkaz.
I za tvoj otkaz, i moj sporazumni raskid radnog odnosa postoji odgovarajuća dokumentacija...

Evo Tihomire, tvoj prijatelj opet LAŽE i obmanjuje ostale. Pisanje laži postao mu je stil života kojim liječi svoje komplekse. Pitaj ga o kavom mom otkazu trabunja! Neka objavi odgovarajuću dokumentaciju o tome ili neka se ugasi.

73

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A2JG

Kad ti dokažeš svoju tvrdnju da sam "dragovoljno dobio otkaz".
Može te biti sram ljude nazivati krivotvoriteljima, i pozivati na nekakvu sramotu, koju si samo ti klasificirao, i samo ti za nju znaš.
Ja znam da tko gubi, ima pravo da se ljuti, ali ovoliko...

Ja poslo mailove sa prepiskom ljudima koje ovo trabunjanje interesira, da vide ko je Musa, a ko jarac.

Uvati se ti šentade i penzionera, to ti je sigurnije.

73, Koki 9A2JG

9A4GL

Citat: 9A6AA  u 03. Prosinac 2007, 11:23:52
Evo Tihomire, tvoj prijatelj opet LAŽE i obmanjuje ostale.

Koki: Nemoj više pisati neistinu.
Emire: Evo, neće više.

;D ;D ;D

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------

9A8DU

Citat: 9A6AA  u 03. Prosinac 2007, 01:34:23
Dakle, bivši viši savjetniče,

... Emire, ne pravi se blesav, kad si se sprdao s mojim mjestom Višeg savjetnika u Vladi RH, a to si samo mogao pročitati na stolu, ili u ladici tajnice...

...rekao sam da više neću kometirati tvoje bisere. Jer, kao što davno napisah na ovome Forumu, "psi laju - karavane prolaze...".

Ipak, neka čitatelji sami zaključe tko se pravio i pravi blesav. Dakle, niti sam o tvojoj slavnoj prošlosti pročitao na stolu, niti u ladici tajnice, već:

Citat: 9A2JG  u 23. Rujan 2007, 14:50:57
...Ovaj je bio (po pozivu) viši savjetnik u Vladi RH od 1.6.1998. ...

I, kako napisa jedan gospodin ovdje na Forumu:
"...ako te nešto svrbi očeši se o neku ogradu a mene pusti na miru. Dajem ti na znanje".

:D
Dugoročne reakcije veterana na ratna iskustva,
Povjest posttraumatskih stresnih situacija,što dojmljivo prikazuju
nadareni Koki a posebno Emir,
Kroz dopisivanje ova dva veterana prikazana je povjest dugoročnih posttraumatskih reakcija ratnih veterana,
Kod Emira se zapažaju posljedice šoka prouzročene eksplozijom granate.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???