• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

YU4 na Hrs-ovu webu

Autor 9A6BND, 02. Rujan 2004, 17:55:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A4NW

Mislim da bi svi radioamateri iz YU4 trebali uzeti znakove sa prefiksom t9,
te bi bilo dobro da stupe u kontakt sa T93M koji je to radio ratnih godina
iz Sarajeva još dok je bio u AR(MIJA)BIH....on je to odradio odlično.....
pa nakon toga zbrisao u SAD.......

Citat: 9A4NWMislim da bi svi radioamateri iz YU4 trebali uzeti znakove sa prefiksom t9,
te bi bilo dobro da stupe u kontakt sa T93M koji je to radio ratnih godina
iz Sarajeva još dok je bio u AR(MIJA)BIH....on je to odradio odlično.....
pa nakon toga zbrisao u SAD.......

Dragi 9A4NW, nisam znao da sam tako popularan, pa ti znas sve o meni!

Za razliku od tebe ja se ne krijem iza nepostojecih znakova, potpisujem se ispod svojih komentara i drzim da svako ko ima svoj stav treba da stane iza njega i da se glasno i jasno izjasni. Ti, za razliku od mnogih si klasicna kukavica, mozda sam se ja tebe uplasio pa sam "zbrisao" u SAD?

Izgleda da tebi smeta gdje sam ja bio tokom ratnih godina? Moram te razocarati, informacije ti nisu bas iz prve ruke.
Ja jesam bio u ARABiH ali u Armiji BiH nisam bio, sada mi je prosto zao sto nisam jer bi tebe to jos vise pogodilo pa ne bi mogao spavati  :D

Bas bih volio znati gdje sam ti to stao na zzulj, da pritisnem jace. :lol:

T94DJ

Deni, ocito je da imas obozavatelja u 9A4NW jos svojevremeno od tema sa T93Y foruma. Bolestan um, sta li. Trebali su i njega zvati predsjednici HRSa i SRSCGa da rjese MOJE probleme i probleme onih koji placaju clanarinu ARABiH, ili da me barem upute u to da imam problema...

Totalno nepopularna tema, iz koje ce se izvuci neka korist kada se skonta da li je starija kokoska ili jaje.

73, Dejan T94DJ, QTH Zavidovici/Zenica, BiH

9A4NW

E moj Dejo (t94dj),

još si ti mlad i .....zelen za ovakve rasprave....73  :lol:

Marin,9a4nw

9A6XX

i meni je S56A neki dan spomenuo da je to "tema za starije"... 4NW nemoze covjeku argumentirano odgovoriti na post pa se spominje  zelenje... da nije zelenje bio bi pa odgovor na nekoj političko-nacionalnoj osnovi.. tipično za vas starce...

http://www.wwyc.net/photo/norm_the_team.jpg
- evo jedne slike zelenih radioamatera iz YU, 9A, S5, Z3 (4N1ND, YT7RW, 9A6NCM, YU7AJH, 4N1JA, Z32ID, 9A6XX, 4N1NW, S57ONW, YT7AW).
Još nam je samo nedostajao T9 (4DJ) koji se nekuda zagubio.

Mislim da bi starci mogli ponešto naučiti od zelenja....

eh eh,...
Hrle - 9A6XX

s56a

OO Hrle, nemoj trgati citate jer ja sam ti rekao, da se mi OF prepiremo o tome, ko če otiči u raj, a ko u pakao.  Svet ipak ostaje na vama mladima.  I bio je svima lijepši poslije nekoliko dana druženja u Pazinu.

Čudi me, da prilog o tome nije u zadnjem broju glasila HRS?  U CQ ZRS je na prominentnom mjestu.

LP MMM S56A

9A6XX

ne volim kad se spominje mladost u kontekstu nesposobnosti rasprave ako za to ne postoji argumentirani razlog...

što se članka tiče on je nekoliko puta poslan a izgleda da Gogetova 5L Yagi, AVR assembler i sl. imaju prednost. Ma budemo mi i to dočekali.
Za par mjeseci će se buniti da im nitko članke ne šalje.
Jedino gdje se mladi spominju je elektronika za mlade gdje se objašnjava koliko herca ima u megahercu...
no, to je već za drugu diskusiju :-)

Hrle - 9A6XX
You gotta fight, for your right....
Beastie Boys, 1986

9A5AEI

Dobro da niste i s56a namazali :) Bio bi lijep :)
73'ZzzzzZ

T94DJ

Nije valjda da smo dosli do toga da moramo jedva cekati da stari odu na "onaj" svijet? Mozda mi onda u Metkovicu, koji se izgleda nalazi u MOJOJ drzavi, nece draziti odredjenu sumu novca za prelazak u Hrvatsku pa da i ja budem na ONOJ slici?

73, Dejo