• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

PACC 2007 rezultati

Autor 9A4VV, 01. Kolovoz 2007, 10:02:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A4VV

Izašli su PACC rezultati za 2007 godinu .
Može se pogledati na http://www.veron.nl/pacc/2007/Buitenland%20uitslag.pdf

73 de Vedran, 9A4VV
Vedran, 9A4VV

9A1AA

Ovih dana, skoro točno 6 mjeseci po održanom natjecanju, stigla je i diploma za 1. mjesto u 9A, sa standardnom zastavicom koja uvijek ide pride.
Organizatori kažu da je ove godine bio rekordan broj sudionika i logova, oko 1100. Pogodite zašto :o
73, Ivo 9A1AA

9A2D

9A7WA

Ne znam zašto, ali čestitam na rezultatu  !!

73  de  9A7WA

9A2D

Aha, a nama (9A4D - najbolji rezultat WW u MOP) ne čestitaš. Valjda zato što se ne hvalimo.

73 de 9a2d

9A7WA

Iskreno rečeno, nisam znao, naravno čestitke !!

73   de   9A7WA

9A2D

Ma ne sekiraj se, meni nije do diploma (iako je uredno došla, sa dvije zastavice).

73 de 9a2d

9A1AA

Kefa čestitke i od mene. Naravno, i drugim 9A postajama u plasmanu.
Zašto im se povećava broj sudionika u natjecanju? Pa valjda zato što svake godine ima sve više radioamatera, raznih klasa i fela ;D
Istini na volju u Nizozemskoj je u zadnjih nekoliko godina stvarno znatno povećan broj novolicenciranih postaja. Isti slučaj je s Njemačkom, Francuskom i Engleskom. Tu mislim na broj postaja koje se javljaju i rade u natjecanjima i van njih, a ne na operatore koji su dobili callsign a ne rade ::)
Mene su, nekih davnih godina učili da je PACC, contest za pacere ali bit će da se nešto promjenilo ;D
73, Ivo 9A1AA

9A2D

Čestitke i tebi. Kada pogledaš njihov SOAPBOX i PHOTOPAGE onda ti postane jasno da je to stvarno njihovo natjecanje (bez obzira da li je u VERON-u ili u VRZA) i da se svojski trude bar pojaviti se, bez obzira na rezultat, jer im je to stvar nacionalnog ponosa. Kod nas toga nema.

73 de 9a2d

9A4VV

Bilo bi zgodno da rezultate razvrstasju po karegorijama a ne po zemljama, pošto smo ovako svih šest sudionika iz Hrvatske 1.
A ujedno neznaš koji ti je plasman u usporedbi sa drugima.
Ali ipak vrlo ljepo natjecanje.

Vedran 9A4VV
Vedran, 9A4VV

9A2D

Znaš, ako preroštiljaš sve zemlje i sve kategorije. Fakat je da su to mogli napraviti, ali nemaju izgleda tako vrhunske CONTEST managere kao mi.

73 de 9a2d