• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Rezultati KV natjecanja objavljeni u "Radio HRS"

Autor 9A1AA, 20. Srpanj 2007, 22:10:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A1AA

Neki dan sam, pripremajući se za IARU HFC i IOTA Contest, uzeo sve ove naše nove šarene časopise (od broja 103 - ožujak 2004.godine) i detaljno prelistao rubriku "KV natjecanja".  Znao sam baš i nije bilo previše materijala, ali ovako porazan rezultat ipak nisam očekivao :o

Da sad puno ne drobim, jer ću uskoro objaviti cijelokupnu analizu svih tekstova u toj rubrici, samo da vam kažem što me šokiralo:
Nije objavljen niti jedan rezultat IARU HF Championshipa, ARRL DX Contesta, EU (WAE) DX Contesta, All Asia DX Contesta...........
O nekim drugima u kojima se može raditi i do tisuću veza, a koje neki iz nekog razloga zovu malim contestima, da ne govorim :o

Redovito su objavljivani rezultati Hrvatskog radioamaterskog kupa i Hrvatskog cw natjecanja (do 2006, odnosno 2007 godine), kao i Kupa Jadrana. No to su contesti u organizaciji HRS-a i tu stvarno ne bi trebalo biti opravdanja da se to ne napravi. Od svjetskih natjecanja tu su rezultati CQ WW contesta ali samo top EU plasmani i rezulati 9A postaja, dok za CQ WPX contest nema mjesta ni za EU plasmane već samo mali člančići o rezultatima 9A postaja............

Ima toga još :o
73, Ivo 9A1AA

9A6XX

pa znaš Ivo i sam da je uvijek gužva sa člancima za Radio HRS.. teško se nađe mjesta za rezultate.. eto zadnji broj je u glavnini bio posvećen istarskim radioamaterima.. ne stigne se sve pokrit  ;D

sta bi sa IARU ove godine? 9A3B isti rezultat ko i lani, a lani low power, problemi s pojačalom?  :)

73,
Hrle - 9A6XX

9A1AA

Hrvoje, molim te da ne ideš "of topic". Nisam htio glupu raspravu neko da časopis bude bolji i kvalitetniji
Dodji u Belišće i nosi taj moj "linear". Valjda ćeš onda i ti napraviti kakav dobar rezultat............
Ove godine je bila potpuno druga kategorija i potpuno drugi, lošiji. rezultat. No kako da ja to tebi objasnim kad ti to ne kužiš...........Daj odrasiti i ostavi me na miru. Ja tebe nisam dirao.........
73, Ivo 9A1AA

9A6AA

Uz rizik da ja budem prozvan kao "neodrastao" i da te "diram", predlažem Ti Ivo (iz istih razloga zbog kojih si ovu temu potaknuo), da se javiš uredniku časopisa s prijedlogom da vodiš te rubrike. Uvjeren sam da će ta ideja biti prihvaćena. Imaš moj glas.

Emir, 9A6AA
"DX never sleeps..."

9A7WA

Ha,  Ha,  Ha,  Ha,  He  !!!!!

73  de  9A7WA

9A1AA

Za sada mogu pomoći Zlatku ako bude od mene pomoć tražio. Od kada sam (u zadnje 3 godine) uspio malo drugačije organizirati život radim 30 - 40 contesta na KV-u godišnje. Šaljem sve logove i pratim sve rezulatate, a nakupilo se i nešto iskustva u ovih 30 godina natjecanja ;)
73, Ivo 9A1AA

n1yu

OO Hrle, kada smo vec "of topic", ja popravih S56A IARU CW rezultat uz pomoc WWYC YT1HA sa YU1ARC monobanderima sa 3 stupa na vrhu brda.  Moj SB-220 je bolji od YT1NT SB-220 ali njegov FT-1000MP Mk V je bolji od mog.  Komplikovan zivot umirovljenika  ;D

LP MMM N1YU