• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

ZA1AZ QSL via ????

Autor 9A6ST, 19. Ožujak 2007, 23:12:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6ST

Zna li netko jednu dobru adresu da potvrdimo ZA1AZ Omeri Ervina  ...
73, Zeljko 9A6ST

9A2JG

Ja ti jedan put na godinu (umisto sa prijateljima na pivce) skupim sve ZA karte i pošaljem na P.O.Box 1439 radio kluba Partizani u Tirani, s molbicom da si razdijele. Drugačije ne ide, bar sa moje točke gledišta.
Radio sam više puta Vladu iz Makedonije /ZA , svaki put poslao, nikad karte (navodno je on neki konzularni službenik u Tirani). Sad sam ga čuo u ruskom kontestu, nisam ga niti zvao, žali Bože vremena.
Bilo je zadnjih godina dosta Talijana tamo, ili postaja koji su tražili QSL via mngr u Italiji, ja sve slao via biro, nijedne karte nazad.
Kako se sve u prirodi i u životu periodički vraća, nije valjda da ćemo opet čekat Nijemce ko početkom sedamdesetih, za dobiti kartu via biro.

Želim ti puno uspjeha i strpljenja,
73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A6ST

Koki to nije losa ideja, ja za sada imam podatak sa clustera od prije 10 godina Omeri Ervin, box 1501 Tirana ... vidjeti cemo jos mozda netko ima novije podatke ...
73, Zeljko 9A6ST

9A2KL

Koki, neznam koji to talijan nije poslao ali ja sam dobio za ZA/IK0OKY na 6 m od IW0BET bez problema u nekoliko dana, ZA3/IK7JWX, ZA1B, ali od ZA/DF4SA do dana dansnjeg nista. I naravno od ZA/Z35M nemam nista. Popljuvao sam ga na BDX i svi mi kazu da on redovito salje ali do danas nakon 5 punih godina nema ni K od karte. Vise ga cak ni u natjecanjima ne radim. Ako me i zove neznam zasto ga ne cujem....HI
73's de Leon 9A9L

9A2JG

Da ne ispadam lažov, ili da lupetam bez veze, izvaditi ću statistiku (ručno) za ove talijanske postaje i/ili managere. Možda je problem što sam ja to sve slao via I biro?
Ovog Makedonca sam radio bezbroj puta, na puno opsega, jedan put direkt, ostalo via biro, nikad karte. Nađem ga na opsegu i pitam : Kud karte? On će ti meni 73, i nastavi s QSO-ima. Svašta! Već godinu (i unaprijed) ga zaobilazim na opsegu. To je moj problem. Njegov je što se, kako čusmo, javlja   i u ruskom kontestu, dao bi ruku da mu se 80% ne bi ni javilo da znaju šta ih čeka.
U zadnje vrijeme se  čuje neki ZA/UT7.. , valjda će on slati via biro.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A2KL

Vjerujem ja tebi Koki. Imam i ja nesto talijana koji nisu poslali. Ali eto neki i jesu.  Evo upravo stigao posćer....5A7A na 9 opsega, i J20MM na 6 opsega. I neki Amer trazi kartu za PSK31. Cisto dobar pocetak dana.

Zeljko. Probaj pitati Peru 9A6A za adresu. Taj ZA je predstavnik u IARU i biio je pozvan na Murter pa bi Pero mogao znati adresu.
73's de Leon 9A9L

9A8A

Citat: 9a6briZna li netko jednu dobru adresu da potvrdimo ZA1AZ Omeri Ervina  ...

Prema qslinfo:

ZA1AZ POB 1501, Tirana, Albania

Nadajmo se da je to točno jer još ima i ovo:

ZA1AZ QSL via AA7FM (see also AA7FM *)
A kad pogledaš AA7FM onda imaš :

AA7FM MGR for:
6F0S 6G0V 6O2GB KM6LS N7BC/OJ0 OF2C OH0AB OJ0/KF7PO PJ8X
RV1AC XB2I XB6F XE2/ZA1B XE2BBB XF6I ZA1AZ
Compiled by OZ7C Date: 16 12 2006

Pošalji mu MAIL pa ga pitaj jel još uvijek MGR ta ZA1AZ ??

73's Mark, 9A8A

P.S. (9A2JG i 9A2KL)
Dobio 3 QSL karte od ZA/Z35M via BURO za veze 2002. i 2004.g....
73's

9A1UN

Citat:Vise ga cak ni u natjecanjima ne radim. Ako me i zove neznam zasto ga ne cujem

tuzno  :oops:

9A2KL

Nije jedini vjeruj.... To je jos tuznije ali za one kojima trebaju bodovi. Meni treba karta prema tome bolje ga ne raditi jer nema vajde. Ima i nekih 9A koje ne radim. Moje pravo.
73's de Leon 9A9L

9A6ST

Sto se tice Amera, on se pravi lud poslao sam u direktu u 1. mjesecu a odgovori su slijedeceg tipa: nisam poslao, nema on pojma, nije on odavde i slicno ... znaci za sada ostaje samo adresa u Tirani sto za pocetak i nije lose ..
73, Zeljko 9A6ST