• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Predsjednički izbori (HRS-a)

Autor 9A2D, 13. Veljača 2007, 22:25:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3MR

Ne vidim kakvog smisla ima da molimo nekog politicara da nam bude predsjednik ako on (ona) nema afiniteta prema tome vec  da svoju novu funkciju pridoda zbirci clanstava u nadzornim odborima.
A sto se tice regionalne pripadnosti, ne bi mi ni to bilo presudno. Vaznije bi mi bilo sto pise u programu i da li doticni/doticna ima ispunjava obecanja.

9A3LI rece:

Citat:A tajnik, to je mjesto za pravog radio-amatera-profesionalca, isti bi
odrađivao masu poslova oko organizacije raznih aktivnosti, takmičenja,
postavljanja repetitira, digipitera, mreže za izvanredne situacije itd..
Kao vrhunski radio-amater bio bi dobro upoznat sa svim problemima
oko funkioniranja radio-klubova i aktivnosti istih.

potpisujem ovo sa obje ruke.
Realnost je, nazalost, bremenita. Imamo bivseg tajnika koji se i nije bas iskazao, nogiran je te se sad zali i podize sudsku tuzbu. Nova tajnica je dosla na upitan nacin i samo nebo zna kako ce se to rasplesti.
Letvica je dignuta dosta visoko, VSS, A razred, mjesto boravka Zagreb (ne pise izricito ali je mala vjerovatnost da ce se netko preselit zbog toga u ZG)....vidjet cemo sta ce jos oko svega toga ispast.

A stvarno bi nam trebao za tajnika netko poduzetan, recimo kao 9A5BEE (steta sto nema VSS).

Idem sad odradit koju vezu u ARRL CW....

Pozdrav
Rolando 9A3MR

9A3XZ

Jednostavno ne mogu shvatiti neke stvari...ili sam ja malo priglup ili tu nesto drugo ne stima !?

Naime probao sam si zamisliti da su prosli izbori i da je Goran Grubisic izabran za predsjednika i sta sad....mislite da ce se nesto promijeniti ,naravno da nece !!!

Zamisljam dalje,vise Dalmatinci ne placu ,al vidi vraga odjedanput sada pocme plakati 3xz i istrijani i sta cemo sad !?

Naime sto Vam zelim reci,mogu se mijenjati predsjednici i vlade no medjutim dok se mi sami ,svatko od nas ne promijeni ,nema srece.

73 de 9a3xz
Mladen

9A3MR

Izgleda da ni ja ne kuzim, kakve sad imaju veze Dalmatinci, ili Istrijani.
Pa i sadasnji je Dalmatinac!

Ja osobno podrzavam svakog dobrog kandidata, bez obzira otkud on.

Rolando
9A3MR

9A2D

Svjetske korporacije ulažu velike novce u računalne simulacije. Izgleda da bi im bilo bolje doći na naš forum pa da vide kako se to radi.

Oni moji zli jezici kažu da će biti jako zanimljivo.

73 de 9a2d

9A3XZ

Tako je gospon Vlado,samo za razliku od njih ja to radim cak i volonterski  :wink:  :wink:  :wink:

73 de 9a3xz-Mladen-Pula
Mladen

9A6RWF

Gledajući rad drugih klubova i saveza  glavna i  najvažnija osoba koja zna sve o klubu i koji drži sve konce u svojim rukama je tajnika a  ne predsjednik. Koliko vidim novoizabrana tajnica po profesiji je politolog ( po mome tajnik bi trebao biti neke tehničke struke kojemu bi tehnika bila domaći teren ), trebao bi biti radioamater sa najmanje  5 godina radioamterskog isustva jer bi bolje poznavao problematiku  radioamaterizma. Neznam koliko nova tajnica ima iskustva  i kad je  u stvari položila ispit (dal netko zna taj podatak).Gledajući unatrag svaki novi tajnik je sve lošiji i mislim da i zbog toga nam amaterizam ide niz silaznu putanju ( tajnici su na državnom proračunu,plača im je redovita radili puno ili ne).

73
Slavko
9a6rwf

9A2QP

:D Potpuno si u pravu 3LI tocno tako treba nam na mjestu predsjednika netko utjecajan u politici a opet treba biti i usput zainteresiran za radioamaterstvo a tajnik i IO da budu iskljucivo vrsni radioamateri to bi onda moglo i dobro zavrsiti .......
Kad smo sretni uvijek smo dobri,ali kada smo dobri,nismo uvijek sretni.....
73 de 9A2QP Joe

9A2D

Možda je a možda i nije skretanje sa teme (to će najbolje ocijeniti šefica ako sve ovo izbriše) - da li vi znate kako je prošao radni spor sa jednim od bivših tajnika (Ćosić)? Ne znate? E, pa čovjek je dobio spor i HRS mu je platio hrpu novaca, naravno iz programskih sredstava. Bojim se da će tako biti i ovaj put, zahvaljujući mudrim glavama.

73 de 9a2d

9A3LI

Citat: 9a2dMožda je a možda i nije skretanje sa teme (to će najbolje ocijeniti šefica ako sve ovo izbriše) - da li vi znate kako je prošao radni spor sa jednim od bivših tajnika (Ćosić)? Ne znate? E, pa čovjek je dobio spor i HRS mu je platio hrpu novaca, naravno iz programskih sredstava. Bojim se da će tako biti i ovaj put, zahvaljujući mudrim glavama.

73 de 9a2d

Da, kak bi se ono reklo, kod nas je vec standardna presuda kod radnih
sporova sa javnim firmama/ustanovama da ih iste "firme" gube.
Kod privatnih firmi to nije slucaj, to je valjda zbog statistike. :)
A gore spomenuti lik, ne pamtim ga ali neka me isprave znalci, zar
pod nejgovom "vladavinom" nije duz cijele obale radila PR mreza
na 1.2ghz koja je odjednom netragom nestala ?

9A2D

To što je nova, privremena tajnica politolog, nije bitno. I ja, i neki bivši predsjednici diplomirali smo na istom fakultetu.

A neki su već i doktorirali, što žulja ove koji još nisu.

73 de 9a2d

9A3XZ

Tocno tako gospon Vlado....

Ova zemlja je puna doktora,a radnika nigdje odnosno njih se ne primjecuje ili jos gore ,oni su samo nekakav broj !!!

Od toliko doktora jedva da se sjetih dva hrvatska proizvoda :brod i vegeta .

Toliko o nasim vrlim doktorima.....!!!

73 de 9a3xz-Mladen-Pula
Mladen