• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

RA u komunikaciji

Autor 9A6R, 16. Veljača 2007, 08:57:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6R

Čitam sve te puste postove u zadnje vrime i vidim ima sve manje pravih RA čakula di se priča o vezama,tehnici,ko je šta zalemija,učinija dobru vezu na KV oli UKV.Sve se ovo polako pretvara u sapunicu.Neznam,nekako mi se čini da se svi nekako sve više udaljavamo jedni od drugih.Možda je kriv i internet jer sve nas je manje na bandovima a tamo nam je više za radit a ne ovdje na oglasnoj ploči.
Da me nebiste krivo razumili nisam protiv ovoga ali priko Weba nećemo puno toga rišit.
Nemoš više nikoga ništa pitat a da se ne otvori neka tema puna žuči,problema,napetosti itd.En ti i takav hobby.Iden ča,gasim se.
Skužajte ako sam sam uznemirija,nije mi bila namjera.
Idem radit veze,manje ću se sekirat.
Zdravi i veseli bili

9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A4GL

Poštovanje,

ovog puta se 100% slažem. Mene ovaj forum podsjeća na bocu coca-cole u filmu "Bogovi su pali na tjeme". Tko gledao nekad popularan film, znati će što mislim. Više štete nego koristi. Nisam dugo na forumu, no ako je tako cijelo vrijeme onda ili treba uvesti vrlo stroga pravila ili ga ugasiti ili ćemo jedan po jedan napuštati forum.

73 de Tihomir, 9a4gl

Citat: 9a6rČitam sve te puste postove u zadnje vrime i vidim ima sve manje pravih RA čakula di se priča o vezama,tehnici,ko je šta zalemija,učinija dobru vezu na KV oli UKV.Sve se ovo polako pretvara u sapunicu.Neznam,nekako mi se čini da se svi nekako sve više udaljavamo jedni od drugih.Možda je kriv i internet jer sve nas je manje na bandovima a tamo nam je više za radit a ne ovdje na oglasnoj ploči.
Da me nebiste krivo razumili nisam protiv ovoga ali priko Weba nećemo puno toga rišit.
Nemoš više nikoga ništa pitat a da se ne otvori neka tema puna žuči,problema,napetosti itd.En ti i takav hobby.Iden ča,gasim se.
Skužajte ako sam sam uznemirija,nije mi bila namjera.
Idem radit veze,manje ću se sekirat.
Zdravi i veseli bili

9A6R
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
Tihomir Heidelberg, 9a4gl
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr

9A3MR

Tihomire
žao mi je što te, kojiput grube rasprave, uznemiruju.
Nažalost, na svijetu ima ljudi koji se ne slažu sa tvojim razmišljanjima a život nije cvijetna bašta.
S druge strane, ušutkivanje onih koji drukčije misle vodi nas u neka vremena za koja smo mislili da su iza nas.
Sve ovo je "deja vu"...prvo neistomišljenike ušutkaš...a onda ih optužiš za urotu, otpadništvo (naravno, oni se ne mogu obraniti)..a zatim....ajde, davno su bila ta vremena, srećom, nismo više u njima.

Pozdrav
Rolando