• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

VIDOVO 2007 - Pristigli dnevnici

Autor 9A5ADH, 24. Siječanj 2007, 01:11:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A5ADH

Poštovani natjecatelji,

na niže navedenom linku možete pogledati podatke o zaprimljenim logovima do 24,00 sati 23. siječnja 2007. godine.

http://www.hamradio.hr/9a1cba/index.php?s=files&p=

73, DH

9A4QV

9A1RC, svaka cast, natukao 73 FM qso-a, a ja ni jednu jedinu.
Vise ljudi na fm nego na ssb i cw, prodajem najboljem ponudjacu ft-847,  :lol:
Not bad at all

9A5ADH

Nemoj biti  :cry: , biti će bolje ubuduće :lol:
Ako bi prodao FT847, pošalji mail ili PM.

73, DH

9A2QF

Evo ga opet,primljeni logovi objavljeni a 9a1cfr poslao log preko 9a2qf i to dva puta 21.01. 19,23 sata i ponovio u 21,28 sati,a log navodno nije primljen.
   Navečer kada mi sin dođe sa posla poslati ću stranicu ispisa da se vidi da je sve uredno poslano.

73  9a2qf Zdenko

9A5ADH

Citat: 9a2qf... Evo ga opet,primljeni logovi objavljeni a 9a1cfr poslao log preko 9a2qf...
Pozdrav,

nije opet, nego prvi puta :evil: , barem što se tiče RK Brdovec.
Nego, na koju su mail adresu poslani dnevnici. Adresu kluba ili direktno UKV menađeru :?:
Pošta će biti večeras provjerena.

73, DH

9A2TK

Čestitam svima koji su učestvovali, a naročito onima na vrhu  :D .

Meni je promaklo  :?  ali bit će bolje slijedeći puta.

73!
Tom
9A2TK, Tom
Najte kaj zameriti !!!

9A2QF

Dnevnici su poslani na 9a1cba@hamradio.hr kako i piše u propozicijama,a ono " evo ga opet " rećeno je ne u smislu Brdovca nego opčenito jer je simptomatično da naši logovi nisu primljeni,primjer Talan Koprivničke jeseni je zadnje ,a o Zagreb FM da i ne govorim.

sory

9a2qf  Zdenko

9A5ADH

Citat: 9a2qf... su poslani na 9a1cba@hamradio.hr kako i piše u propozicijama,a ono " evo ga opet " rećeno je ne u smislu Brdovca nego opčenito jer je simptomatično ...

Molio bih da ponovite slanje dnevnika jer isti nije stigao na odredište. A moguće ga je odstranio "antispam filter" ako isti ima privitak, i u tekstu naslova ili poruke ima "ključne riječi" koje "okidaju" filter.

73, DH

9A2QF

Ponovio slanje podataka 25.01.00.23 sata sa zahtjevom potvrde primitka.Nadam se da je sada prošlo iako i u prva dva slanja podaci se nisu registrirali da nisu prošli,možda je samo bilo preuranjeno moje slanje podataka 8 dati nakon završetka natjecanja.  

9a2qf Zdenko

9A5ADH

Citat: 9a2qf...Ponovio slanje podataka 25.01.00.23 sata sa zahtjevom potvrde primitka...
... ali poruka nije primljena. Koji li je razlog: naziv poruke, riječ iz tijela poruke, neispravne mail postavke, ili ljudski faktor??
Žao mi je, ali mail nije stigao. Provjerite postavke mail account-a, i / ili ima li Vaša poruka u polju To, CC, Bcc ili samoj poruci neke od čestih riječi koje "spam" i "antivirus" filteri tretiraju kao nepoželjne i brišu sa servera.
Molio bih ovdje na forum "Details" iz "Properties" poslane poruke. Može i "Message Source" ako nije prevelik. Pa da vidimo :roll:

73, DH

9A2KL

Ako poruka sadrzi slovo D obavezno odlazi u spam......Ajme sto ste bolesni od tih spamova.  Otvorite si acc na pametnom mjestu i nema problema sa spamovima. Tko zna koliko poruka koje vam trebaju zavrse u smetju. Ili je to ono ako mi se ne svidja poruka od ...uvjek mogu reci da je otisla u spam i ja je nevidjeh...Hehehehehe
73's de Leon 9A9L

9A5ADH

Citat: 9a2kl.. Ili je to ono ako mi se ne svidja poruka od ...uvjek mogu reci da je otisla u spam i ja je nevidjeh ...
... bingo, kak' si samo pogodio :idea: .
... vidi vraga, 2QF je u filteru, ajmo stavit' i ostale tak' da plasmana ne bude uopće  :lol:
... primljene kritike na postavke "spam" i ostalih filtera shvaćam ozbiljno samo ako su došle od kompetentnih osoba
... uostalom, zar Ti moraš biti svakome loncu poklopac  :?:

Za 9a2qf: nazovite me na 091/5320-139

Popis zaprimljenih dnevnika na http://www.hamradio.hr/9a1cba/index.php?s=files&p= dnevno se ažurira.
Ukoliko Vaš dnevnik nije zaprimljen, javite se na gore navedeni broj.

73, DH

9A2KL

Za svaki lonac u kome se nesto SMRDLJIVO KUHA.  Dali je to u ovom slucaju???

Pa koliko smo vidjeli pocelo je tako...sa ili bez namjere.
73's de Leon 9A9L

9A5ADH

Citat: 9a2kl...Za svaki lonac u kome se nesto SMRDLJIVO KUHA...
... ako ti smrdi iz lonca, ne viri u njega, ne daj Bože jedi iz istoga.
... i brini svoju brigu. Jer nisi obaviješten o natjecanju samo kako bi bio poklopac loncu iz zaglavlja poruke.

PONAVLJAM:
Svi ostali, čitaj natjecatelji, kojima ne smrdi iz lonca, koji su poslali svoje dnevnike na mail adresu 9a1cba@hamradio.hr mogu provjeriti svoj status na http://www.hamradio.hr/9a1cba/index.php?s=files&p= . Ako ste poslali dnevnik, a niste na popisu, možete me kontaktirati na GSM 091/5320-139 ili poslati Osobnu poruku na Forum.

73, DH