• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

I stigla je 2007

Autor 9A4QV, 14. Siječanj 2007, 22:54:57

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A4QV

"Posljednji broj na zalost zbog problema u tiskari s kojom imamo jednogodisnji ugovor na bazi javnog natjecaja, kasnio je 19 dana sto je nedopustivo. Na sljedecem natjecaju cemo o tome morati voditi brigu. Ocekujemo da ce prvi broj u 2007 izaci sredinom sijecnja i da cemo i dalje drzati taj ritam izlazenja.

9a6a"

Jeli to znaci sutra ili "malo sutra",
jeli stamparija na skijanju ili smo mi "na-sanjkani"
jeli ce mozda novi tajnik uvesti reda u stampariji?

I naravno "can we put our hands together" i pozdraviti novog tajnika i zazeljeti mu puno uspjeha u radu, oh yes we can....

Dze ba zapelo oce li onda HRS (mislim casopis)?

9a6c

Adame, nemoj se previše sekirati, ovo je izborna godina i u njoj se svašta može promijeniti pa čak i na bolje.

Jasno je da će stvar s časopisom još neko vrijeme klapati uz različita obrazloženja, ali veliki vezir Iznogud i za to ima rješenje koje će svakako činiti dio njegovog prevratničkog programa s ciljem da postane kalif umjesto kalifa.

Uz pakosni osmjeh,

Tvoj Iznogud
YI6A ex YI6C

S55M

Citat: 9a6cAdame, nemoj se previše sekirati, ovo je izborna godina i u njoj se svašta može promijeniti pa čak i na bolje.

Jasno je da će stvar s časopisom još neko vrijeme klapati uz različita obrazloženja, ali veliki vezir Iznogud i za to ima rješenje koje će svakako činiti dio njegovog prevratničkog programa s ciljem da postane kalif umjesto kalifa.

Uz pakosni osmjeh,

Tvoj Iznogud
YI6A ex YI6C

Mister Grounded Grid!

Poštovani gospodin proximus calif IznoGud IznoGudišič!
Garantovano vam mogu poboljšati osiječaj kod čitanja HRS magazina ako vam pošaljem neke slične publikacije sa EX YU prostora.
A za harem na žalost nemam bolje ponude od one poslednje :(
Adi
Koper-Istra

9A4QV

Pozdrav,

Evo stigao casopis, bas sam se iznenadio postaru kad ga je ubacivao u sanducic. Vidim, dosta tehnickih clanaka, hm zanimljivo!

9a4qv

9a6c

Eto, nije baš sve tako crno...

GG