• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Parabola za EME

Autor 9A3XZ, 08. Siječanj 2007, 13:53:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3XZ

Ovo odmah da kazem vrijedi za decke koji stanuju eventualno do cca.Rijeke !!!!!

Znaci ,pripremamo se za 5 mjesec raditi EME .
Zamolio bih ako netko ima parabolu pa makar i za posuditi cca. 2,5 m ili vecu .

73 de 9a3xz-Mladen-Pula
Mladen

9A5TD

[quote="9a3xz.................cca. 2,5 m ili vecu?   73 de 9a3xz-Mladen-Pula[/quote]

Dooooobaaaaaaarrrrr....

2.5 ili veca, Mladene pa ti si legenda. Zar mislis da je to artikal koji se kupuje u samoposluzi ? Ok salim se znas to i sam, imam nesto u vidu, sjeti me da ti provjerim, ne prijevoz placas ti....

9A2RI

Cao Mladen
I ja vidim da nisi bas skroman na tvoju potraznju HI
Inace kako se ja sijecam jedna takva je bila na Brijonima koja se nije koristila mozda je jos tamo
Cao 73 Tullio
9A2RI
Tullio
Poreč
JN65TF

9A1UN

ispred robne u porecu, ako je jos nisu skinuli

73 Davor

9A3XZ

ok hvala na pomoci....jos sam u fazi razmisljanja pa cemo nesto iskombinirati .
Moram jos neke opcije razmotriti prije nego sto donesem konacnu odluku ,jer naravno mora biti mogucnosti i za prijevoz iste na Sv.Martin iznad Limskog kanala.
u svakom slucaju hvala .

73 de 9a3xz
Mladen

9A4OE

Kade si bil pre, pre jeno pol leta bilo ih je va "Metise" i to malo većeh od tega ča ti išćeš. Mislin da su bile znamjene z Učki. Pitaj malo 9A9R on je prodaval neš tako velikega.
Malo čakavštine za oneh ki ne budu prepoznali zajik, a i tako je pitanje za Istrijani i Rečani pa drugi ne moraju razumet.
Damir
9A4OE Damir JN75EI-JN85MQ bivši član 9A1ARS

9A2LY

Citat: 9a3xzOvo odmah da kazem vrijedi za decke koji stanuju eventualno do cca.Rijeke !!!!!

Znaci ,pripremamo se za 5 mjesec raditi EME .
Zamolio bih ako netko ima parabolu pa makar i za posuditi cca. 2,5 m ili vecu .

73 de 9a3xz-Mladen-Pula
Imam parabolu 4M, mogu je posuditi ili prodati. Aluminiska je /debljina "mesa" 5mm/ i bila je na odasiljacu- znaci profi. Ja sam je koristio i nalazi se pored ZG.Nije problem transporta jer se sastoji od 8 krisaka. Imam je u kompletu sa nosacem i motorom i stupom po potrebi. 73 Dalibor
Imam i manjih antena...ali 4metra  mi je najveca  :D

9A5CW

Maden, ni za ćića barka, luna je vajk na nebu ma je treba dobro zadit!
Ala, 73 i puno sriće(anka pameti)
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:

Oni šta su sami pisali da doma imaju zeru žice, imaju više slotova od onih sa bimovima i kvadovima !

9A5CW

Mladen, san se domislija znan ki bi ti moga pomoć, 9a5TD ima veze u gradu Buzetu (pa bi ti on moga to dobavit), kao i ča sam znaš tamo je jena velika pršura u kujoj se sako lito friga jeno jaje več (lani je bilo dva miljara šes) ima promjer sigurih 2 i po metra :) Ima anka noge samo je vržeš na vrh briga i čekaš misec da dojde zgor tebe :)
Ča je najbolje od svega pršura zadaje po Tartufima i zagarantirana ti je veza priko miseca, ki zna forši će oni drugi skin delaš qso anka rivat namirisat Tartufe ;)
Provat za znat  :lol:
73
73, Pa3k 9A5CW
B. Đorđević napisa:

Oni šta su sami pisali da doma imaju zeru žice, imaju više slotova od onih sa bimovima i kvadovima !

9A4ZM

Malo filozofije (ili fizike, kako hoćete) :

9A5CW : čekaš misec da dojde zgor tebe

E volio bih dočekati taj dan (ili noć), da mi Mjesec u Istri bude u zenitu !

73 de Maki

9A5CW

Ima dana :)
Maki nema ljepšeg nego mjeseca u zenitu a ti na brdu iznad Limskog kanala ... romantika, botilja vina :)
Sretno Valentinovo svima na brdima
73, Pa3k 9A5CW
B. Đorđević napisa: