• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Povoljni prijemnici za ARG

Autor 9A3KY, 15. Studeni 2006, 20:35:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3KY

Pogledajte ponudu prijemnika na:
http://www.darc.de/t01/LieferprogrammCRSA.pdf

Mogli bi se organizirati i naručiti?!

Dražen

P.S. Na sajmu u Friedrichshafen prijemnike je isprobao Pepi (9A4RJ) i dao ocjenu odličan!

9A1Z

Dražen , super, ne mogu vjerovati da to tolko košta . Pogotovo su zanimljivi predajnici.   73s :idea:

9A5AND

Super! Odmah kupujem 2 prijemnika za 3.5 i 2 za 144 plus po predajnik za svaki opseg.  Ajmo se organizirat.

73!

Draz, 9A5AND

9A3KY

Ja bih kupio po 4 prijemnika za svaki band + prizme + registratori :!:
Dražen

9A4DB

Kada budete nabavljali javite se pls i ja bih
par komada....

73
Djani

9A6XX

da li se ovo naručuje iz kine ili je to već u DL?

73,
Hrle - 9A6XX

9A3KY

Ako bi bilo dosta interesa, naručili bi iz Kine.

Dražen

9A6NCM

Pozdrav! :!:

Evo, pošto se još nije nitko javio/složio za organizirati kupnju ovih prijemnika, a kako nama u RK Pazinu trebaju, nudimo se kao organizatori narudžbe...

Mi planiramo okvirno uzeti 10ak prijemnika za 80m, nekoliko prijemnika i predajnika za 2m, te prizme i bušilice..
Budući da je kod ovakvog transporta i narudžbe vrijeme relativan pojam, pa treba s tim krenuti čim prije, predlažem da se zainteresirani jave na arg@rkp.hr do 10. siječnja 2007. godine.
Do onda ćemo mi izorganizirati lanac za transport i ostale popratne sadržaje.
Nakon što skupimo narudžbu i vidimo ukupne troškove transporta znat ćemo i točne cijene, pa bi odmah iza toga i naručili.

Evo, toliko od nas za sada..
mail na:  arg@rkp.hr

73 !
Marko, 9a6ncm

9A6NCM

Ponudu ARG opreme (koju možete naručiti preko Radiokluba Pazin na arg@rkp.hr) možete pogledati ovdje:
ARG ponuda PDF[/color]

73!
Marko, 9a6ncm

9A3KY

Lijepi pozdravi,

Naručujem slijedeće:
1.   prijemnika za 80m model PJ-80       2 komada
2.   prijemnika za 80m model RF80-E    3 komada
3.   prijemnik za 2m model PJ2A      1 komad
4.   prijemnika za 2m model CX2M      3 komada

Čestit Božić i sretna Nova godina!

9A3KY, Dražen

P.S. Nadam se da će se moći dobiti i R-1, jer sam u dogovorima s ravnateljem moje škole i planiram poslati i narudžbu za školsku ARG grupu. Molim samo da mi potvrdite mogućnost izdavanja R-1!

9A7GZD

DOBRO PITANJE.... 8)
I nama u klubu je potreban račun, naravno zbog obaveza prema gradu....
Čekamo odgovor pa vam javimo na onu stranicu kluba....

Sa poštovanjem....

Predsjednik kluba mladih tehničara Dubrava....9A7GZD

Pozdrav, ugodne blagdane Vam želim....73!!

9A6XX

Negdje se 9A6NCM zagubio pa eto brzog odgovora.

S obzirom da Radioklub "Pazin" ne ulazi u sustav PDV-a - R1 račun koji je vezan uz porez se ne izdaje kao takav.

Granični iznos za ulazak u sustav PDV-a je 85.000 kuna što jako malo klubova ostvaruje, ako uopće ijedan ostvaruje.

Dakle, dobiva se račun (pod određenim brojem) jednako važeći kao i R1 ali bez uračunatog poreza, pa tako nema ni eventualnog povrata poreza, za što bi školi bio potreban R1.

Vrlo jednostavno,

73,
Hrle - 9A6XX

9A6NCM

Pozdrav

Narudžba ARG opreme je konačna i u tijeku, ali ako nekoga zanima cjenik kineske tvrtke LearnJoy, kao i njihov elektronički sustav bilježenja natjecatelja neka mi se javi na 9a6ncm(a)rkp.hr

Marko, 9a6ncm

9A4DB

Citat: 9a6xx
Granični iznos za ulazak u sustav PDV-a je 85.000 kuna što jako malo klubova ostvaruje, ako uopće ijedan ostvaruje.

Dakle, dobiva se račun (pod određenim brojem) jednako važeći kao i R1 ali bez uračunatog poreza, pa tako nema ni eventualnog povrata poreza, za što bi školi bio potreban R1.

To sa PDV-om nije bas skroz dobro......

1. Kod uvoza uvoznik placa PDV na osnovi zbroja
- placene doznake
- troskova prijevoza
- troskova deklaracije, speditera
- eventualne carine

te ako je klubu to za daljnju prodaju (deklarira se kod placanja
i same granicne prijave i carinjenja) potrebno je imati atest za
uredjaj (ZIK Zagreb, CEI IETa Zagreb, PCE Split, mozda ima jos..)

Ako je za vlastite potrebe onda ne medjutim onda to postaje
osnovno sredstvo tog kluba...

Ako se ide u daljnju prodaju onda pak obveznik PDV-a izdaje
R1 i naplacuje PDV od krajnjeg korisnika koji se sravnjuje sa
onim koji je već platio kod uvoza, tj prakticki doplacuje samo
PDV na ostvarenu razliku u cijeni (bruto zaradu)

Evo toliko ja o tome a to radim cca zadnjih 20-tak godina.
Dakle ne rusim samo HRS  
:D  :D  :D

73

9A2QP

:D Pozdrav svima...
E nekaj stalno brkate ovako vam stoje stvari sa tim R1 ili van sustava PDV-a (kada nije R1 izdan )

Kad se uredjaji uvezu 4DB je to jako fino sve popisao sve harace i troskove i tu je jasno za onoga UVOZNIKA ali sad kad prodaje dalje tu robu a nemoze izdati R1 u cijeni uredjaja je vec PDV ukljucen kao i carina i sve ono gore nabrojeno te plus njegova marza(citaj zarada jer ko bi lud nesto prodavao a da nesto na tome ne zaradi -normalno) e tu sad kad isporuci racun a normalno da mu se moze platiti a taj nije R1 stranka koja je kupila uredjaje NEMOZE si odbiti PDV jer na obicnom racunu (koji nije R1) nije ni posebno iskazan PDV kao stavka racuna nego je samo iskazana suma (gdje je vec ukalkulirano ono sve i PDV zajedno) jedino pravna osoba :skola,radioklub ili druge organizacije mogu taj racun uknjiziti kao trosak normalno ako su dohodovne a ako i nisu njima je on ionako trosak. Evo to vam je oko tog R1 jer ja sam bio privrednik i to je tako.A skolu netreba brinuti R1 ili ne jer njima je taj racun moguce i bez iskazanog PDV-a u trosak. Oprostite na duzem postu ali to vam je objasnilo sve.
Kad smo sretni uvijek smo dobri,ali kada smo dobri,nismo uvijek sretni.....
73 de 9A2QP Joe