• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Koprivničke jeseni

Autor 9A4MF, 05. Prosinac 2006, 19:57:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A4MF

Pa ljudi, ja sam dobio potvrdu prijema logova, poslao sam ih 7 iz Lipika ali sam morao zato tri puta slati dva koja nisu prošla? Jeli tko još dobio potvrdu?
Vy 73 de Miro! :roll:  :roll:

9A2TK

9A2TK, Tom
Najte kaj zameriti !!!

9A6JNJ

:evil:
JOŠ NIŠTA IAKO JE LOG POSLAN 3. DAN NAKON NATJECANJA???
9A6JNJ
:(  :evil:  :?:  :!:

9A6JRZ

Ja sam poslao LOG 28.11.2006. na talan.co@kc.t-com.hr i dobio sam odgovor 1.12.2006.

Nije zgorega poslati mail ponovno jer znam pouzdano da mi se par e-mail-ova prošli mjesec zagubilo (a dio završio kao SPAM). Kod T-com-a je par mojih mail-ova kod kolege završilo kao SPAM.
73 de 9a6jrz

9A2QF

Zorane 9a6jrz navodiš da si dobio potvrdu prijema loga,ali nažalost ne vidim te u plasmanu, kao ni svoj radioklub,iako nisam dobio potvrdu prijama loga

73  9a2qf Zdenko

9A6JRZ

Citat: 9a2qfZorane 9a6jrz navodiš da si dobio potvrdu prijema loga,ali nažalost ne vidim te u plasmanu, kao ni svoj radioklub,iako nisam dobio potvrdu prijama loga

73  9a2qf Zdenko

Radio sam sa znakom 9A1CBK (19. 9A1CBK 970 )
73 de 9a6jrz

9A2QF

Zorane sretan sam da je tako kako veliš,ali u HRS-u su neki dobili posao ili zaduženja za koja nemaju vremena da ih sprovedu ili su iz sujete preuzeli zaduženja da bi ih ostali oslovljavali sa nezasluženo dodijeljenim titulama.

Tehnikaš sam od 1962 godine i obavljao sam mnoga zaduženja i poslove u tehnici, ali isključivo kao volonter i nikada nisam preuzeo neku obavezu za koji nisam mogao garantirati da ću je izvršiti.

I sada na nivou ZTKZŽ i u HZTK obnašam dužnosti gdje se trudim biti na koristi svim tehnikašima , a radioamateri t.j. rukovodstvo HRS po meni ne obavlja i ne zauzima se za kompletan interes svih radioamatera,već kako ja vidim samo za djelomične aktivnosti koje njih
interesiraju.

Volio bih osobno da objavljeni kalendar UKV natjecanja za 2007 godinu nije na ovaj način ugledao kako se veli svijetlo dana,jer to objavljivanje je
bezobrazno omaložavanje svih takmičara -u naslovu promijeniš godinu i dobili smo novi kalendar - to što se termini označavaju sa 2006 godinom nema veze.

Neke osobe koje ne uviđaju da ne ispunjavaju preuzete obaveze može netko maknuti kada se već neće maknuti sami.a ako ne prije a ono kada budu izbori ili se nađe grupa radioamatera koji neće na forumu samo iskazivati negodovanje nego se udružiti i po statutu određeni broj članova skupštine može sazvati izvanrednu skupštinu i izabrati novo rukovodstvo koje će zastupati interese svih,a ne samo nekih radioamatera 9a.

Pređite sa tema o qselkama na nešto za boljitak rada i interese svih radioamatera u 9a,a tko zna šta nam je  nočas izglasala ili zakuhala naša uprava.

73, 9a2qf  Zdenko