• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

9A CW rezultati

Autor 9A6XX, 15. Lipanj 2004, 19:34:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6XX

postoji li mogućnost da naš manager objavi rezultate 9A CW 2003 na engleskom?! ukoliko on nema vremena ja se dobrovoljno javljam da tih par linija prevedem na engleski i time usrećim i ono malobrojnih stranih natjecatelja koji čekaju rezultate...

73 de Hrle - 9A6XX, NY6W

9A6AA

Hello Hrle,

Rado ću objaviti to što predlažeš.
Hvala na sugestiji i pomoći.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A6XX

hvala 9a5and, napravio je to prije mene.. odlicno! nadam se da se jos link moze malo skratiti?! pa da se moze objaviti neki normalan kraci link?!

http://www.hamradio.hr/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=308 ?! hmm :-)

hvala, 73
Hrle-  9A6XX

9A6AA

Nadam se da se ne ljutiš što smo požurili s time prije Tebe. Ponuda je pala iznenada pa sam je morao uhvatiti dok je vruća :wink: .

Predugačak link? Samo ako se on kompletan prepisuje, ili kao takav koristi za tiskani medij. U tehnologiji copy/paste, to je nebitno, zar ne?

Tnx Hrle.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A6XX

pa ipak bi bilo ljepse i lakse pamtljivo http://www.hamradio.hr/9acw/ recimo?! da ne moram svaki put loadati stranicu HRSa i onda pretrazivati... :-)

uglavnom decki, posto si taj luksuz prijasnjih godina nismo mogli priuštiti ovo je super!

vidimo se u FN!

Hrle - 9A6XX, NY6W

9A6AA

Citat: 9a6xx
... uglavnom decki, posto si taj luksuz prijasnjih godina nismo mogli priuštiti ovo je super!

vidimo se u FN!

Hrle - 9A6XX, NY6W
Porazgovarat ćemo uz DL-pivo.

73

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A6XX

eto mene opet malo da gnjavim vezano uz 9A CW contest...
dobio sam reakcije nekih ljudi i ovako stoje...

zašto G0MTN nije boldan kao award winner, isto tako i DL1CW koji je u top score u DL... također LY2FY se pita gdje je njegov rezultat kao LY4A sa preko 600,000 bodova...

eto, nadam se da manager čita ovo, ak ne budem ga pitao u FN!

Hrle - 9A6XX, NY6W

9A6AA

Citat: 9a6xx...

eto, nadam se da manager čita ovo, ak ne budem ga pitao u FN!

Hrle - 9A6XX, NY6W
Ne vjerujem da je 9A2EU redovit posjetitelj ovog web-a. Proslijedit ću mu Tvoje opaske. (Ono o bold, možda je i meni promaklo... vidjet ću izvornik).

73

9A6AA
"DX never sleeps..."