Skip to main content

Zasjedanje elektroničke skupštine HRS-a

By 16.12.2022.Iz saveza, Vijesti

Poštovani zastupnici, kolege radioamateri,

zakonska nam je obaveza održati Skupštinu Saveza na kojoj ćemo usvojiti plan rada i financijski plan za 2023. godinu. Skupština će se održati elektroničkim putem a termin održavanja je, priznajem, prilično nategnut a razlog je što smo rezultate natječaja za dodjelu sredstava HZTK dobili tek početkom prosinca, a bez tih rezultata je bilo nemoguće napraviti financijski plan. Materijali za skupštinu poslani su na e-mail adrese zastupnika.

Znam da vas sve zanimaju rezultati Saveza, naročito financijski. Rano je još govoriti o tome, završni račun i detaljna izviješća će biti pripravna za izvještajnu Skupštinu početkom iduće godine, za sada se može reći da su rezultati pozitivni, kako financijski tako i radni. Zbog povećanih sredstava na dohodovnoj strani trebat će napraviti rebalans financijskog plana. Kad se bude vidjelo koliki je višak sredstava želja nam je ostvariti subvencioniranu nabavu primopredajnika za klubove.

Što se programskih obaveza tiče, YOTA kamp je odrađen na zavidnom nivou kao i Ljetni kamp na Sljemenu. Ostali kampovi i radionice su također uspješno održani.

Mene kao predsjednika naročito veseli činjenica da sve više klubova i pojedinaca prepoznaje da je rad s mladima zalog našeg opstanka i želja mi je da se taj broj u budućnosti poveća.

IO HRS-a i ja osobno smo otvoreni za sve inicijative koje promoviraju rad sa mladima.

Na kraju bih Vam zaželio sretan Božić i uspješnu Novu godinu, da Vam propagacije budu dobre, a SWR mali.

 

73, Rolando 9A3MR